Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tegnap 8-9 friendliesből egyszer kaptam ki.
Ma reggel játszottam eg sb-t a totw ellen legendáson, csak akkor mozdult meg amikor vezettem de akkor megállíthatatlanul egyenlített, majd 11-esekkel levert...
Egy friendliest is játszottam, ez ellen a csapat ellen vívtam élet-halál harcot... [link] 2020 januári. Érezhető volt hogy az én játékosaim nem annyira acélosak mint tegnap se passzok se lövések. Ok hogy skill meg jobban játszik, januári accod van és rendszeresen játszol a játékkal akkor nem ilyen csapatod kell hogy legyen, de mindegy. Ezért nincs idegzetem rivalshoz, ahol seria A meg pl alap gold csapatok szopatnak le amikor akarnak.
Persze a friendliesből nem kell nagy következtetéseket levonni, nem tudom hogy milyen a machmaking, meg lehet a tegnapi god squaddal is a 5 éves kisteó játszik, de hogy ennyire következetlen legyen a játék az az idegelő..."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sickboy25
addikt
válasz Woodslave #15951 üzenetére
Meg egyszer sem jatszottam friendliest, de ma csak azt fogok... ha jol tudom ott tobb lehetoseg van a valasztasra, melyiket jatszam, hogy a feladatok is menjenek? Koszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Woodslave
félisten
válasz Sickboy25 #15953 üzenetére
hát arra inkább keress vkit 7x3 meccset kell lenyomni, asszem classicon kívül minden játékmódban vagy gólt rúgni vagy asszisztolni, legalábbis ha a packos feladatra gondolsz, napi feladatra bármelyik jó
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Stylerr
addikt
Vajon megéri már gyűjteni a packokat a TOTS-ra?
-
Woodslave
félisten
válasz Raunchy #15957 üzenetére
nekem úgy rémlik, lehet látni a loan kártyát, ha gólt rúgsz akkor is ott a szám, sztem squad copynál is... Meg nem nagyon van loan HL Neymar meg Toty-k Ronaldot kivéve. De persze minden lehetséges.Mbappe tuti nem loan volt mert rúgott gólt vele
de jó lenne egy ilyen csapat. Aztán kikapni vele div 8-ban Ndombelétől
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Stylerr #15956 üzenetére
Ezt csak te tudhatod.
Személyszerint én a toty-ra is azért nem gyűjtök mert egyrészt valaki 300 packból se nyit semmit ,másrészt ha már fizetek ezért a szarért mindig a legjobb csapattal akarok játszani és nem hetekig szenvedni egy rossz csapattal, hogy utána esetleg tudjak majd fejleszteni.
Meg igazából ha belegondolsz tots alatt belőlük pickelsz wl-ben+minden héten van garantált tots pack. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Xbox One-on valahogy levettem azt a beállítást korábban, hogy gólszerzés után kiírja ott felül a nevet. A Volta-n, pl. egy üres "téglalapot" mutat, ahol ott kéne lenni a névnek. A karrier módban pedig középkezdésnél kb. 20mp-ig mutatja a gólt szerző csapat címerét, látszik, hogy ott kéne lennie a névnek. Hol tudom visszaállítani?
-
Gatho87
tag
Hat ezt a rothadek jatekot..2 x80 as es egy 75 os pick....................packok meg orzyabal meg 83 asat sem adott..nem nyitottam untreade toty mane ota semmit..
-
toxicjew
addikt
A 6 jatekosbol ez a 81es volt a legnagyobb rating
-
dejvid8
őstag
81 Fulgini, 85 Jarstein a pickből.
Minden csütörtökön megkérdezem magamtól, hogy f*szért játszom a WL-t
Vicc.
Packból semmi érdekes.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
poolzee
tag
sziasztok!
spanyol ligából 400k-ig melyik CB-t ajánlott? (vagy 88 Rijkaard-nál nincs jobb?)
poolzee
-
eM'82
addikt
Pakkokból semmi se esett.
Saint Maxim Bday lapja jobb mint Yedderé eddig. Megvan az RCAMom is a szemèlyében. Nagyon jó kis lap.
Amúgy engem nem a gameplay bosszant, vagy a kimaradt helyzetek, a túl sok hendi. Hanem mikor Div4ben rám irkál valaki, hogy segitett az EA, meg hogy ő volt a jobb.... Ki nem szarja le? Én ha így járok, megyek tovább, nem írok rá a másikra hogy márpedig nekem kellett volna nyerni.
Nem játszott még ezzel eleget? Vagy nem tűnt fel hogy nálam mindenki lassabb volt/pontatlan? Én helyén tudom kezelni a hendi győzelmet, meg a vereséget is.
Miért kell írogatni? Ezeket amúgy letiltom a francba, mert csak lehúzzák a hangulatom.
Nyilván lehet mákos győzelmet is aratni, de arról nem én tehetek :).[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz Kristof_94 #15944 üzenetére
Gratulálok az új arcképedhez. 😁
Most már jöhet egy új kontroller.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
[link] van esélyem ha másnak is beadta
az a logikám, hogy korábbi hetekben a gold 3 meglett. Látja az EA hogy vmi probléma van, feltehetőleg a birthday promo idején elszenvedett veszteségek miatt nem annyira jó a csapat, ezért mindenképpen meg kell tolnia
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #15956 üzenetére
Sztem elkezdek párat félretenni.
Csapat atom fullos, amúgy se játszom, plusz most mit adhat aminek van értéke? Semmit.
20-30 pakk addigra összejön, az is vmi.
Cannavarot várom inkább, eladom moments Blancot és lesz addigra 2 misim behúzni tots vagy toty Kantet vagy vkit. Meg talán 1-2 piros tots és end. 🤷♂️
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Nandinagy
addikt
Kezdek félni, hogy rosszul döntöttem Bale+Hazardal Maximin+Rashford helyett. Attól féltem, hogy maximin semmivel sem tud többet egy gold mbappenál a +1 weaken kivül. De egyenlőre Bale sem váltotta meg a világot sajnos ami mondjuk nem feltétlen az ő hibája hanem az enyém.
-
-
poolzee
tag
válasz Forestgreen #15975 üzenetére
bocs az lemaradt hogy 88 Koeman mellé keresek valakit...
poolzee
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Középpálya, támadósorral bajban vagyok, leginkább azért, mert használható játékost nem nyitottam a 20-ban.
Most gyűlt össze a coin Messire. Elől Son, 89-es Benzema (helyette kéne más), bal oldalt Mané helyett terveztem Carrascot. Cdmnek basic Blanc van.
Milyen felállasban és kivel tudnám betenni Messit cam-ba (pl Son mellé), hogy a szélsőjáték megmaradjon? Dembelé, Carrasco szerintem jó lenne ezekre, de előbbi Messi miatt kiesik. Az új swapból még nem vettem ki senkit.Köszi!
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk ez elég derék támadósor
Bale vs Maximin-t összehasonlítottam és a walesi szinte minden statjában jobb maxinál kivéve a balanceba. A balance miatt bale csatárban lenne a legjobb de ott meg perpillanat ben yedder van akit bármennyire szeretnék nem tudok kirakni így béla játszik szélsőt. ott meg átlagos egyenlőre mint di maria volt.Azt a douglas costát nem tudnám játszatni azzal a befejezéssel ennyi pénzért .
-
Dicker
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy a Net Breaker sbc miért nem fogadja el a két uefa rare játékosomat? Guilherme, és Palomino-t tettem be, azok voltak készleten. De piros maradt ez az egy feltétel, a többi jó. Elvileg egyik se kölcsönjátékos.
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #15982 üzenetére
Kristóf!
Szebb vagy mint új korodban!
Ilyen arccal már odaállhatsz az asszony elé, hogy ma új controllert veszel.
-
Dicker
őstag
Kaptam egy TOTW Matuidi-t. Ezt érdemes tartani pár napot az ára miatt, vagy rakjam ki egyből?
Igazából nem egy nagy kártya, és nem is túl értékes. Messi jobb lett volna -
-
Dicker
őstag
válasz Woodslave #15992 üzenetére
Oké, köszi!
Javaslata valakinek bal szélsőre laliga-ból? Vagy bármilyen hibrid megoldással?
Nincs túl nagy választék. Lemar (Birthday), Hazard (Gold), Griezmann (Gold).
Max 150K rá a keret. Esetleg valami ICON elérhető ennyiért ide, vagy kb. ezen az áron?Kezdem alakítani a csapatot a segítségetek alapján, na meg home office-ba van bőven rá idő. TOTW Partey már megvan, sikerült áron alul venni. De Jong a következő, de vele várok, mert tegnap óta felfele megy az ára, talán visszaesik. Ezenkívül egy Varane jön később, de jelenleg ő is drágul goldba is..
Később Semedo, Mendy-t érdemes Alba/Marcelo illetve Carvajal/Capa/Leite valamelyikére cserélni, vagy felesleges?
Plusz egy másik, ami feltűnt, hogy Courtois igen olcsó, és esik az ára a többi kapushoz képest. Nem vált be, van vele tapasztalat? Mert Areola a jelenlegi, ha nem ad mást addig a pack rajta gondolkodtam.
Na meg Bale is viszonylag olcsó, ő olyan teljesítménnyel van, mint a valóságban? Mert akkor kerülöm -
Woodslave
félisten
válasz Dicker #15993 üzenetére
hú már el is felejtettem Jordi Albát jó ideig a csapatban volt, (novemberben ) jelenleg egy untrade gold Mendy van ott se látom hogy egy jobb lap nagyot dobott volna... Mondjuk Lodi, meg Telles, meg IF Semedo volt ott. Semedonál még a goldot is jobbnak éreztem, igaz nem ugyanazzal a chemmel használtam...
Bal szélsőnél meg azon kell agyalni mire használod. Ha LCAM ténylegesen, akkor szerintem a lényeg a pace meg hogy tudjon passzolni. Én játszattam ott Hazardot, meg Lemart nagy különbség nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Srácok nem tudom nálatok mizu, de nálam a leállás óta vége a játéknak. Köze nincs a meccsnek ahhoz amit nyomok, lassú, irányíthatatlan, semmi nem működik. Szó szerint semmi. Se a mozgás, se a passz, sebesség nulla, def nuku.
Mintha nem is én játszanék.
Ez mi ez a gennyes véreres helyzet?
-
Raunchy
tag
-
Stylerr
addikt
Új promo várható holnap? Van róla valami infó vagy leak?
-
Tigibeeb
tag
Nagy a külömbség base és mid Nedved között ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest