Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz Gaborz1 #3473 üzenetére
Akkor megköszönjük ha nem tartod magadban a titkot és pontosan megírod a technikát.
Freddy: grat.
Mi kiárultunk a hétvégén 1500 db nonrare szerződést 250-300 coinért így jött baby Hierro és még maradt coin.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Edgar2621
őstag
válasz Gaborz1 #3493 üzenetére
Szerintem minden hasznos tud lenni, ha energiát és időt fektet bele az ember.
De játszani, plusz még kereskedni is a hét minimum 5 napján az számomra már sok, nem jutna elég idő fontosabb életterületekre.
Félre ne érts, nem akarom kisebbíteni az érdemeid, jól csinálod, így tovább.XO: Gollami26
-
v-man
őstag
-
toome1985
tag
válasz Gaborz1 #4730 üzenetére
Hát szerintem az árával jobban járnék. Végre kipróbálhatnék egy jópár játékost akit amugy sose. Nehéz dolog ez de én inkább az eladás felé hajlok most. A kérdés az hogy most adjam el vagy később mehet fel az ára ha már nem nyitható?! Mindenesetre megvárom hogy ki mit mond. A héten ugyse játszom szoval elfér a clubban. Majd jo lesz super subnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz Gaborz1 #8576 üzenetére
Nekem a bundásokkal van kettő hátra de megvarom storyline Perisicet meg a reward kalkulációt
Próbálom kitalalni mi legyen az ikon de hogy kb márciusban lehet kivenni egy Essient azert meredek... felt3ve ha nem lesz 5 rivals win with first owned korean team
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Gaborz1 #8578 üzenetére
Figot eléggé szidta Krasi. Persze ez nem jelent semmit. Pláne ha kedvenc volt.
Úgy gondoltam hogy mivel 3 eladható játékos van a csapatban ezért a helyükre vennék ki. És aklor lenne pénz vkire még akár Neymar vagy Mbappe. Ez Ben yedder meg Pirlo 90-es. A kapus is de ter stegen marad az biztos.
A másik vonal meg a keret erősítése. Guardiola helyett vmelyik cdm...
Cbt nem akarok. Lenglet meg a Carlos elég nem rajtuk múlik. Lb asszem nincs rb mondjuk Zambrotta jól néz ki.
Na majd kiderül milyen szoporollerre raknak a többi swapert lehet sirva veszem ki Bobby Mooret
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest