Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #22999 üzenetére
De már tuti előrendelted a 21-et!
Én csak azt nem tudom melyik verziót, és ps vagy xbox, mert még nem döntöttem el melyiket veszem, bár hajlok a ps5 felé. (pókember és GOW miatt)
Fati reggel kész lett. este 4 meccs 3 X és egy vereségnél leraktam, szar volt a játékmenet. Az egyik X kész kabaré volt. Egymásnak passzolgattunk az ellenfelemmel egyikünk sem tudott passzolni, futni védekezni. Már röhögtem kínomban.
Viszont most reggel 5 win egyben minden kész lett de a hatodik győzelemért megszenvedtetett a köcsög EA. 3 vereség olyan ellenfelektől akiket simán vernem kellett volna. -
Woodslave
félisten
Természetesen visszaszálltam a szoporollerre.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Ennyire? na mindegy. Cél a 11 win. 8 már van 13 meccsből csak meglesz. Gold 2 se adott semmi értelmeset már nem érdekel. Csapat kész totyt úgyse nyitok de legalább ne kelljen kínlódni ha két hét múlva akarok wlezni
-
Woodslave
félisten
Egy jó kis Kovacic baxak meg
-
Nandinagy
addikt
85 Nakagawa ezt licitálja túl valaki
-
BT86
tag
Rivals és WL meccs elején ez az üzenet jelenik meg:
Your communication privileges are currently restricted.
Ez mitől lehet?
Jelenthető üzenetet nem küldtem. Olvastam, hogy az xbox emforcement oldalon meg lehet nézni, ott is azt írja, hogy teljesen tiszta a múltam -
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #23019 üzenetére
13 meccsből kellett 3-at silver 1-hez. Kettőt megcsináltam aztán ordítottam. Mondtam a gyknek ha nem csinálja meg szettöröm a dvdt. Megcsinálta.
Maradt 3 mondtam ne hagyjuk nincs mit vesztenem. Első sima. Második sima. Na mondom faxa biztos az utolsóban szopatnak le. De nem. Silver után simán nyertem 3-at. Előtte meg 10-ből tudtam 2-t...
-
Nandinagy
addikt
Komolyan visszasírom a németeket
ott legalább valamelyik próbált játszani. De az olaszok... csak a labdatartás meg a forgolódás -
Woodslave
félisten
Na látom a topic content igazodik a játék contenthez
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #23024 üzenetére
24 meccs alatt lett meg a G3. Az idei 2. Legrosszabb eredmenyem. 23 meccsen jatszottam olasz ellen(olasz cimer,olasz nevekbol jott le ez) 1 db meg Magyar volt.
ez igy sajnos borzalmas lesz a 21-ben. Sokkal rosszabb a kapcsolat mint a nemetek ellen +az olaszok sokkal szemetebben jatszanak. -
Mrguba
őstag
válasz Nandinagy #23026 üzenetére
Nekem ma 2 """magyarhoz""" volt szerencsem.
Magyar zaszlo magyar nev...
PAraszt keci nekiall susogni baszki
Vegignez mindent utana en vagyok a kocsog.
MAr a magyarok is ilyen szanalmasok
MAsik meg meg mindent megnez golorom stb...fereg.
Mikor latja hogy en is MAGYAR vagyok -
K.J
senior tag
válasz Mrguba #23028 üzenetére
Ez miért lep meg? Van olyan nyomorult, aki kifejezetten szereti a honfitársát szívatni. Undorítónak találom, de együtt kell élni ezzel a tudattal sajnos.
Én az imént játszottam egy magyar emberrel, szegényt megvertem 4-0-ra, azt hittem fog írni valami szépet, bár nem néztem vissza semmit, korrekt voltam, ahogyan szoktam. -
eM'82
addikt
Augusztus végén érkezik a PS4-em. Öcsém hozza németből.
Ez már fix. Fifa 21: talán. Xbox még itthon...
Utánaolvastam a PS-en lévő PS Plus megosztásnak, tehát az most már tiszta.
Ellenben kíváncsi lennék a tapasztaltabb kollégákra ,hogy melyik régiót érdemes elsődlegesre beállítani? A PS Plus éves dij miatt is érdekes a dolog számomra. UK?
Bocs az offért.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Egyéni döntés kérdése Ha szeretnél Magyar felirattal játszani akkor egyszerűbb a Magyar profil mert más régiókban nem mindig van Magyar felirat.(Bár ezt kitudod küszöbölni azzal ha Magyar boltból veszel lemezes játékot).
Annyival nem mondanám olcsóbbnak az UK régiót mint a Magyart, hogy megérje szerintem.
A US már más kérdés de oda meg feltöltő kártyát kell venni.Ha nem lesz home társad akkor megtudod csinálni azt is, hogy több profilt csinálsz pl. : (US,Magyar) és akkor eléred a játékokat minden profilodon bárhova veszed.
(#23027) arpo04
Alapvetően sosem volt bajom az olaszokkal. A Napolyt még szeretem is. De azóta.... Tényleg ezt csinálják egyébként. Támadásban meg képesek a félpályáig forgolódni. Támadni alig mernek. De 10-ből 9 visszanéz minden gólt
Tegnap volt a csúcspont. Alisson 5 ziccerme ütötte kapufára. Bár a végén nyertem[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
válasz Nandinagy #23032 üzenetére
Igen, tegnap engem is alázni akart egy olasz fickó, az első gólja után nyomta a "csirke" gólörömöt.
Csodával határos módon higgadt maradtam és adtam neki 5 gólt, második félidőben kilépett. HihiNekem kifejezetten fekszik a játékuk, pont ezért, amiért alig mer támadni, így a technikásabb játékosokkal tudok picit szabadabban játszani, cseleket nyomatni, számomra így élvezhető a játék.
-
dkaro
őstag
Vki nyitott vmi jót az sb rewardokból? Nekem 2db 82-es a 2 megapakkból
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy a kapcsolat miatt harapják a labdát a játékosaim Direkt 5 darab 5* skilles van a kezdőben, hogy tudjam szinezni(Ribery,Eriksen,Dembele,Vinicius,Pogba) de sokszor még a labdátvétel is bajos. Úgy meg nehéz cselezgetni.
Bár a fake drag backet meg a fake rabonát kajálják rendesen Meg lassan több gólt lövök bolasie flickből mint a földről.(#23035) dkaro
Ilyenkor már nem nagyon squad battlezik senki Ráérsz a 21-ben szenvedni vele ha fogsz játszani.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
SH Roussillon vagy 89-es SH Mendy? Ki melyiket hasznalna? Vagy teljesen mindegy?
-
dkaro
őstag
Annyira rossz ez az sbcs Benzema hogy mérgemben nyomtam rá egy Quick sellt . De Morales jó
-
Toguro San
tag
A Juventushoz hasonlóan az AS Roma is kitalált névvel (Roma Fc) fog szerepelni a FIFA 21-ben mivel a partnerségi viszonyuk lejárt. Kitalált címer és mez is lesz természetesen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest