Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigibeeb
tag
válasz Nandinagy #6902 üzenetére
Hát igen a statok alapján valami cam lenne ,de nálam azok a helyek foglaltak: [link]
Estetleg elmebeteg ötlet lenne a védekező pozicio neki valami chem lappal(shadow talán?).
De köszönöm a válaszod azért
Szivesen fogadnék valami ötletet.Bár ebbe a hybrid team be már nehéz beépiteni akárkit, hogy nem boruljon minden. -
drachoHUN
senior tag
válasz Nandinagy #7912 üzenetére
Nem igazán érdekel a vereség, csak azt sajnálom, hogy egy ilyen gyökérnek segítettem. Korábban Warframe-mel játszottam, és ott teljesen más volt a közösség. Segítenek egymásnak a játékosok.
Mdewc: Ideges egyáltalán nem vagyok. Csak sajnálom azt a 15 percet amit erre szántam.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #9453 üzenetére
Pedig már beleéltem magam a Marcelo Luiz Carlos vedvonalba.. De akkor hagyom. Amikor ilyen xarul megy a játék mindig csinálok vmi hülyeséget. A loan Marcelo próbálgattam annyira nem tűnt xarnak de igazat kell adnom nem feltétlenül kellene megint varialnom..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zimmi91
addikt
válasz Nandinagy #9523 üzenetére
Nekem is megvolt tavaly, pechemre ő volt az első és egyetlen icon akit kiraktam
Egy tank az ember, de szerintem idén kevés hátra, de persze ez saját vélemény.
Nekem Lenglet mellé jön Hierro Talán Digestive kolléga ajánlotta és az ő ajánlására van a csapatba még mindig McGinn 84es lapja mert egy állat" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #10467 üzenetére
csak licitálgatok itt fél szemmel melóban, szóval ilyen 150-500 coin között próbálom megszerezni, elsőnek ahol kicsit érelmesebb a pakk. Aztán meglátjuk ráérek ezzel is.
Két játékos van akit szeretnék, Neymar és Mbappe, de tök esélytelen soha nem jön össze rá ilyen nyitásokkal, vagy ha igen akkor nem ezen a 170k-n múlik akkor már... De legalább szórakozok kicsit
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz Nandinagy #10800 üzenetére
Én ki raktam Yeddert, nem bántam meg. Előtte 85-ös volt sokáig. Kb ugyan ennyi coinbol jött ki. Ha már itt tartunk, 200k keves egy jó játékosra, akit meg megveszel, annak az ára zuhanni fog, lassan félidőben vagyunk. Döntés a te kezedbe van
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Kristof_94
nagyúr
-
MrArchibald
kezdő
válasz Nandinagy #10989 üzenetére
Na például olyat még nem csináltam egyet se, most megnéztem és akár össze is hozhatok belőle valamit. Van jó pár játékosom amit sztem betudok áldozni
Icon swapos küldikhez meg sajnos vásárolnom kell pár játékost, mert egyik csapatom sincs meg teljesen...van esély 1000 coin alatti játékosokkal swapot megcsinálni?
PS4 - KrisztianMester
-
Edgar2621
őstag
válasz Nandinagy #11435 üzenetére
Mondhatni a szokásos. Ma játszottunk két draft meccset, elképesztő hogy sokszor semmi ráhatást nem lehet gyakorolni a meccs kimenetelére a delay/script/DDA/akármi miatt, az egyiken nevetséges gólokat kaptunk a másikon meg nevetségeseket rúgtunk. Lassan szerintem mi is elengedjük ezt az idényt, még jó lenne Ronaldinhot kivenni csak úgy funból, aztán mehet a levesbe a játék. Hárman vagyunk és senkinek nincs már motivációja, lassan 30 éves gaming tapasztalattal sokszor azt sem tudom mi történik a képernyőn. Nem jó a helyzet na, de az élet szép, találunk benne valami mást az biztos.
XO: Gollami26
-
Woodslave
félisten
-
arpo04
őstag
válasz Nandinagy #11555 üzenetére
Azt megoldom egy faultal... viszont szögleteknél egy VVD vagy Goretzka be is fejeli ha jó ütembe érkezik nem úgy mint most. Legendáson verem a gépet 4-5 góllal, dr része ugyan ez.
DP basic lapja tökéletes lap, kétlem annyival rosszabb lenne a mid.[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #12496 üzenetére
jó de aki 3-4 divet esik annak max két nap ezt megcsinálni. Én nem estem emiatt (nem nagyon lenne hova ) de az utoljára kivett Zambrotta is 260 meccset játszott azóta, aki erre ráfeküdt magas dives játékos miért van még mindig lent?
Jó van más feladat is Rekal is div 9-ben farmolja a milestone játékosokat aztán amúgy szerinte 2-ben is lehetne a fő csapatával, Nyilván elveri a div 9-es átlagot
-
-
arpo04
őstag
-
-
Hazli17
aktív tag
válasz Nandinagy #14244 üzenetére
Azért, hogy pelé csak a padra fér be, az elég erős.
Hoztam két gólt. Nem tudom mi van néha az xbox live-val, de egy gyönyörű szabadrúgás gólomat nem vette fel, hiába nyomtam.
[link]
[link]A kiváló pires nyitáson felbuzdulva nem haboztam tovább és kiraktam Brunot. Eddig nagyon tetszik, lövi a gólokat, adja a gólpasszokat, teszi amit kell. Könnyen kedvenccé válhat.
[kép]
Itt tartunk most. Szerintetek hol és mi lenne előrelépés?Dracox. Az ori nagyon jó, azt bátran ajánlom én is mindenkinek!
Ha neked bejönnek az ilyen játékok, akkor a cuphead és a dead cells nevű játékokat is próbáld ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest