Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Hazli17 #2132 üzenetére
Szerintem nagyon fontos a 4-es weak láb. Ha nincs handicap, rengeteget dob.
A fejelési képességek idén a béka segge alatt, magas játékos majdnem felesleges, ha az én játékosom is ér bele, akkor bőven a kapu mellé megy. Így meg kimondottan élvezetesek a challengek, ahol fejeseket kérnek, természetesen valami plusszal. Bőven lehetne az is a challenge, hogy egyáltalán valamelyik játékosom fejjel beleérjen a labdába a kapu előtt.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
eM'82
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Hazli17 #2946 üzenetére
Persze, tök értelmes egy gyengébb, szedett-vedett csapattal menni rivalozni, mondjuk olyan ellen, aki megcsinálta/letojja és Németországban lakik. És esni pár rankot.
Komolyan mondjátok, hogy ez jó szerintetek? Tényleg?
Mit jelképez a rank, ha hülye mellékküldetéseket kell csinálni ostoba játékosokkal a csapatban? És mellé még kapod lagot.Múltkor 3-4 támadó franciával kellett két gólt lőni/nyerni vagy valami. Elment egy egész estém rá csak hogy meglegyenek a küldik, nem élveztem és 5-6 óra szabadidőm ment el ezzel a szenvedéssel.
Ne vicceljünk már hogy ez így rendben van, semmi sincs rendben ezzel a gány játékkal. De 3 nap és letelik az előfizetésem, örülök hogy nem vettem meg, több időm marad magamra, nem kell idegeskednem nap mint nap, meg játszhatok olyan játékokkal is amik nem egy 4-3 éves játék rebootjai amit két programozó foltozgat.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Edgar2621
őstag
válasz Hazli17 #2943 üzenetére
Az az egy feladat öt és 5 ligából kell 7 lap, ami azt jelenti, hogy még Castro sem tud ennyi versenyképes csapatot összerakni, kikapni meg senki sem szeret, sem esni osztályokat. Nem beszélve arról, hogy az EA hivatalos honlapján írják, hogy erre, a first owned lapokra nagy hangsúlyt fektetnek az Icon Swap kapcsán, tehát a következő fázisban újfent ilyen feladatok lesznek valószínűleg.
Nem tudom, hogy lehet-e cserélni vagy a loan lapok számítanak-e és nem is a nehézséggel van gondom (az teljesen normális hogy jó lapokért tenni kell), hanem azzal hogy egyérteművé teszik, vagy rakj bele csillió órát vagy ott van a mikrotranzakció (mikro mi?) és így megint csak egy valami veszik el, a kompetitív játék, a játék élvezete. Nem beszélve arról, hogy nyerj már úgy mondjuk egy gyenge csapattal hogy még delay is van.
Ha Neked ez könnyű és normális rendben van, ha nekem más a véleményem az is rendben van szvsz.
Béke legyen és delaymentes game[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Szigma70
addikt
válasz Hazli17 #2979 üzenetére
" Ez egy focis játék /még, ha szar is/ nem kereskedő és tőzsde szimulátor."
Na jahh, de nem is Witcher, vagy Elder Srcrolls ahol a küldik maga a játék, de itt azért kellenek, hogy utána játszhass
Vágod?
És nem az a baj, hogy küldetésekből meg lehet szerezni az ikonokat, meg más lapokat, hanem, hogy elvették a többi módot.
Nyugodtan maradhattak volna az Ikon SBC-k, és a küldikből meg teszem azt al SBC kiváltó tokeneket lehetett volna szerezni. Megcsinálsz egy feladatsort, és kapsz pld. egy 88-as csapat tokent. Ezzel azt az al SBC-t, ahol 88-as csapat kell kiválthattad volna. Így a kecske is jól lakott volna, meg a káposzta is megmaradt volnaMeglehetett volna csak feladatokból, vagy csak SBC ből is csinálni, vagy vegyesen.
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
arpo04
őstag
“Ha időt teszel bele, előrébb leszel... minden online játékban így van.” Ezt azért cáfolnám, egy casu játékos több időt tesz bele mint aki kiemelkedik a többi közül. Mmorpg-t is játszottam régebben és jóval kevesebb időt öntünk bele egy content-be mint az átlag. Ameddig egy casu guild heti 10-15 órát is raid-elt, nekünk ugyan ez 3 max 4 óra volt. Gurunak igaza van, mert nem azért akar leülni, hogy szenvedjen és bukjon 2-3 div szintet. Mert neki a játékosai fele annyit se érnek mint az ellenfél egy játékosa. Mivel a game play nem jó így meg arra sincs esélye skill számítson. És mire jó ez a remekül felépített új rendszer?! Money, money, money must be...
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
LedyGyuszi
addikt
a kereskedést lehet nyomni bárhol (munkahelyen, iskolában, buszon, vonaton, stb...), de a boxot nem vihetem magammal a melóhelyre...ugyanúgy beleteszel időt, energiát, mintha nyomkodnád játék közben a kontrollert.
mivel a "foci szimulátorod"-ban van piac, így igenis kicsit tőzsde szimulátor is (tudod kereslet-kínálat). oké, játékkal keress coint, de akkor legyen egységes pack luck, vagy fixen kiváltható itemek, esetleg minden játékosnak legyen fix ára és akkor tényleg kijön, hogy minél többet nyomkodod azt a szart, annál előrébb tudsz jutni elv.
Addig meg vmilyen szinten marad a vak szerencse csapatépítéshez, mert a jelenlegi rendszer alkalmatlan arra, hogy sima játékkal világverő csapatot tudj építeni![ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Meghivott
addikt
válasz Hazli17 #3027 üzenetére
Ha a jobb játékos fixen jobb lapokat és jóval több pénzt kap, akkor mégnagyobb lesz a különbség.
Nincs teljesen frankó megoldás.
Vagy lehetne a WL-ben is több liga, így elvileg hasonló tudású ellen kellene lenyomni a meccseket és nem kéne a handi sem. Persze a jobb ligák nagyobb jutalmat is kapnának. -
Szigma70
addikt
válasz Hazli17 #6306 üzenetére
Mert a játékosok 70-80%-ának ez CSAK egy játék,mint a COD, a GOW, a Fortnite.
Nekem foci, lehet másnak is az lenne, de nem az sajna.
Így akinek csak játék, az így játszik, mert igen, gólt kell rúgni.
És valóban ez a foci lényege, de az út amilyen módon ezt elérjük, nos sztem az különböztet meg minket az állatoktólMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz Hazli17 #6527 üzenetére
Pár kontrollerem már átment ilyenkor alakzatváltáson, de nem segített. Mára erre rendszeresítettem egy babzsákot, de félek ez meg betöri a monitort. Szeretem ezt a monitort, nem azért mert qva drága volt, hanem mert olyan jó meccsek mennek benne. Ezen a játékon egy dolog segít, az ebola
@Fifaiishit
Erre csak ezt tudom mondani
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Hazli17 #6533 üzenetére
Ahhhh, a póló tépés jó 5let, tüske megvolt, most hívom a javasasszonyt, itt lehet csak a ráolvasás segít
-
Woodslave
félisten
válasz Hazli17 #6675 üzenetére
ezt jól elkaptad tényleg.
Annyira látszik egyébként már az elején hogy mi lesz. Ha valaki nagyon jól játszik az lehet hogy tudja ezt kompenzálni, de a gyereknek már az első 5 perc után megmondom hogy ez kinek a meccse. Nem feltétlenül lesz vereség vagy győzelem, de egyiken minden is odapattan, odagurul, minden játékos megy mint a gép, másikon meg ottmarad, odapattan, minden kavarodásból gól lesz, csak kapufa, kapus minden is kivéd, a miénk bekap egy fejest 20 méterről. Nem fogom erre a dolgokat mert bőven van hova fejlődnöm de tényleg vicces..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nrico
tag
válasz Hazli17 #6749 üzenetére
Szoktam vele játszani én is. Most a két módot futtatom egyszerre. Tök jó, mert így több időmet elrabolja !
Kezdetben open csapatokhoz csatlakoztam, de azok elég inaktívnak tűntek. Játszottam a drop meccseket, aztán meghívtak egy DIV 5-ös csapatba. Szerencsére ők elég aktívak, lehet nyomni a meccseket és fejleszteni a játékost.
Nekem eléggé bejön ez a mód. Ha eleged van a FUT-ból jól kikapcsol.
PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
-
Sickboy25
addikt
válasz Hazli17 #9750 üzenetére
Nekem megvolt a az 1 meccses TOTYNominee Ronaldo. Ha ő meglenne megjönnék, gondolom Messi is hasonló, ha nem jobb. Cselkirályok. Tök jó velük trükközni és játszani és ez 1 meccs alatt jött le. (ilyenkor idegelem fel magam, mikor látom a profik csapatát, meg itt is egy-két fórumozóét, mert olyanakkal a szar játékmenet ellenére is tök jó lehet játszani!)
Amúgy Nekem már hónapok óta ugyanaz a csapatom, vannak akiket cserélnék, de ennyi játék kell velük, hogy kiforrjon. 4231-et használom, de nem az az én taktikám, de most ezzel megy a legjobban. Minden felállás más játékot igényel és sok meccs kell mire ráérez az ember.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Hazli17 #9769 üzenetére
A gólpasszokat appban nem lehet látni ugye? Csak a játékban?
Nálam potm Auba, aki az eleje óta megvan és, ha nem nyitok egy Fenomént , akkor end game lesz belőle 240 meccs/192 gól illetve CAM ban totw KDB (94) is játék végéig kitart, nagyon szeretek velük játszani.
Úgy mint a védelemben Van Dijk és Rio is a végéig lesznek + De Geaferni (#9760): én így használom
Press ON width: 3 ; Depth:1
Balanced width :2
ST: Target, Come back
CAM: come back
CDM: cut pass, stay back, cover cente
LM,RM: come back, target, get into
LB,RB: come back[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
Sickboy25
addikt
válasz Hazli17 #9769 üzenetére
Én is megnéztem ezt a gólpasszos statisztikát a boxon, mert Aubat már az eleje óta használom: 247 meccs/ 193 gól 110 gólpassz... Azért ez nem olyan rossz
-
Sickboy25
addikt
válasz Hazli17 #10016 üzenetére
Hierro-t nem szeretném kivenni, mert előzőből kivettem Rio Ferdinandot, mellette Van Dijk van és nagyon böszmék így együtt... Jordi alba UCL lapját próbáltam, tényleg bitang jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest