Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
spt22
csendes tag
DNS téren van még mit barkácsolni a fiúknak. Van pár cim ami rendszeresen nem müxik - kiváncsi vagyok más fiberesnél megy-e?
dict.sztaki.hu
www.alienware.com
www.ripe.netnálam 85.66.85.120 a (fiberes) DNS, ezzel vagy másikkal, kinél megy vagy nem megy?
érdekes módon a ez a tool rögtön megtalálja, de ha beirom neki a 2. sorba a fiberes DNS IP-t, azzal se megy (fura, mi?
) -
spt22
csendes tag
igen, erre a fibernél oda kell figyelni! A hülyeségszerződés lejárta előtt pár héttel már intézni kell vagy a lemondást vagy a további hosszabbitást, mert ha csak simán lejár, akkor ők automatikusan NEM hosszabbitanak hűséget, de a jogviszony megmarad, és frankón kiszámlázzák a határozatlan idejű pénzt, ami azért valamicskét több! (pl. 10 M netnél 17 e ft)
hülyék ezek... szerencsére nálam jó a jel, ezért befoghatom, de ez az ügyintézés tényleg középkori.
-
spt22
csendes tag
akinek fibernetje van, sikeres ember nem lehet.

-
spt22
csendes tag
Na ez a dolog amit a büdös életbe nem fog neked senki kivizsgálni. Hogy egy (két, három) külföldi gép felé menő ilyen-olyan TCP vagy UDP kapcsolat pont annyira akadozik, hogy a játék élvezhetetlen. Ez olyan mint nekünk az ADSL idején volt hogy erős szélben állandóan szakadozott, de úgy, hogy a modem is le-lehalogatott és csak tápreset segitett rajta. Valami érintkezési hiba lehetett valahol, de mivel csak nagy szélben ütött be időnként, értelemszerüen esélytelen hogy bárki is pont vihart kivárva jöjjön az oszlopra mászni méregetni.
-
spt22
csendes tag
Nálam lekopogom most is jó. De szerintem ha nálatok ennyire és ilyen sokáig genny, szervezzetek tüntetést. Szar net ellen még úgyse tüntetett senki, biztos benne lennétek a TVben.
-
spt22
csendes tag
lehet hogy a fiber igazából egy bank? azoknál szokásos, hogy a jó nagy semmiért jó nagy pénzt kell fizetni. pl. kártya letiltás? egy darab checkbox beixelése nekik. vagy hitel folyósitási jutalék? nekik annyi hogy egyik számláról a másikra utalják. az igazi az lenne ha az ügyfsz. száma is 06-90-es lenne, nem?

-
spt22
csendes tag
válasz
hakapeszi00
üzenetére
Hol lőttem? Cegléd újváros Nádasdi u.
Közel a Török Ignác utcai optika, és ezen a node-n nem vagyunk túl sokan. Kenderföldi rész mondjuk állitólag nagy csokikúp.
Na de mint mondtam, reggel és késő este ilyen általában. Napközben nemritka az 5-6-7 mega, amivel egyébként én még tökéletesen ki vagyok békülve, mert olcsóbb igy is mint TV plusz matáv telefon plusz matáv ADSL (4 v 8 M) lenne. -
spt22
csendes tag
Remélem nem azért jó nálam, mert nálatok rossz. Cegléd

-
spt22
csendes tag
-
spt22
csendes tag
Asszem nagyon meggondolom, hogy bármikor, bármire kössek-e hü(lye)ségszerződést.
Én lekopogjam elvagyok a fiberrel, csúcsidőn kivül megy a 9-10M, csúcsidőben is nagyon ritkán megy 5-6 alá.
De az a mennyiségü szivás amiről itt beszámoltok... embertelen.Lehet hogy olcsóbb lett volna 2 hónapig full áron kipróbálni, mint most a tizedik doboz seduxen után a lemondási büntit is kipengetni... szóval az olcsóbb megint drágábbra jött ki.
-
spt22
csendes tag
a szivás, a kudarc mindig épiti a jellemet. kitartás

egyebekben egyetértek, ne a szolgáltatótól függjön már, hogy mit lehet a neten jáccani. -
spt22
csendes tag
Asszem fel lehetne venni a "második világbeli" ország ismérvei közé, a szakadozós, lagolós, névlegesnek felétsetudós álszélessávú internetszolgáltatást.

-
spt22
csendes tag
Lásd (#4073) hsz.
egyebet nem tudok mondani, aki megszivta, azzal együttérzek, irja meg másoknak okulásul hogy hol rossz, én megirtam hol jó.
az igaz, hogy többe kerül, de lehet hogy mégis okosabb full áron kipróbálni 1 hónapig a fibert, aztán ha nem jó, gyorsan lemondani. igy nem kapsz agylobot, legalábbis nem annyiszor és akkorát

-
spt22
csendes tag
kár hogy a fibernél nincs próbahónap.
igaz, hogy 17 e ft szerződés nélkül egy hónapra a 10M net, de nem lehet, hogy megérné kipróbálni mielőtt hü(lye)ségszerződik az ember?
persze ez csak szükségmegoldás, mivel az igazi az lenne, ha kit-ben lehetne kipróbálni, kit áron, lemondás esetén dráma (és anyagi következmény) nélkül
de hadd kérdezzem, attól aki sok ideget lenyelt, nem jobban megérte volna 1 hónapra fizetni a full zsozsót, és hüség nélkül kipróbálni?
bocs, remélem nem bántok meg senkit, ezt reggel lőttem

-
spt22
csendes tag
egle, én csatlakoznék Gebrielhez, annyiban, hogy mi lenne, ha inkább lényeges változás esetén kopiznál be újabb speedtestet? megértettük, hogy nálad pokolian rossz, fél másodperc a ping, a megás net pedig alig fél megzet tud. elrettentésül, hol laksz? lehet hogy nálatok a fél kerület ilyen rossz, legalább más ne ugorjon bele.
vágod, tudjuk hogy nálad nem jó, de attól ez még tényleg nem a fiber fikázó topik, van olyan is amúgy.

-
spt22
csendes tag
Hellosztok,
Cegléd (újváros), kit pro
egyetértek azzal hogy nem szabad összekeverni 2 dolgot: az hogy a te előfizetésedre mekkora felső sebességkorlátot raknak, illletve az hogy általában mennyivel fog menni.
4-5-6 megát mindig tudott eddig a net.Egyébként én azt mondanám hogy mielőtt bekötteted, keress a környéken valakit akinek már van, és kérdezd ki a tapasztalatairól. Pl. Kecskeméten többen mondták hogy nagyon király a netjük, de itt Cegléden van olyan része a városnak ahol állitólag túl sokan vannak egy node-n és emiatt inkább 10 pikobit mint 10 megabit a kit sebessége.
Szóval nagy eltérések lehetnek városon belül is de én jó helyen vagyok

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest