Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
egle
tag
Viszont van 2 alapvető különbség.
1: A tiéd az egyedi eset, ez pedig nagyon sok embernél egy létező probléma, akik a fibernetnél előfizetők és neten keresztül játszanak.
2: Ez nem csak egy alkalmi dolog, mint nálad amikor fúj a szél, hanem mostmár több mint egy hónapja ez van, és kb. 10:00 - 12:00 -től van hogy hajnali 02:00 - 03:00 -ig is sokszor.u.i.: Nálam pl. most kezdett el laggolni, remek bazze, remek.
-
egle
tag
Nem a net a szar, legalábbis nekem, hanem csak és kizárólag a külföldi WoW szerverhez kimenő és csatlakozó jel. Tegnap este amikor 2700-as latencym volt a játékon belül, akkor a speedtest-en mért eredménynél a sebességgel semmi gondom nem volt, és a ping is 20-50 között volt. Csak és kizárólag ezzel az egy játékon belüli pinggel van a baj, ami ezekhez a szerverekhez csatlakozik. Viszont a szerveren senki más nem panaszkodik ilyesmire, szóval ez egy nagyon extrém eset, és senki nem tudja hogy mi van.
Ma felhívtam fiberéket, ők sem tudtak semmi konkrétat mondani, azon kívül hogy ősszel bővítettek 10 gigabitet a külföldre kimenő jelekhez. Ennyi.
Egyenlőre nincs megoldás.
-
egle
tag
Inkább olyanra gondolok, mint pl. a Kamara. Azoknak sincs semmi haszna az égegyvilágon, de tényleg semmi. Ha pl. biztonsági őr vagy, akkor fizetned kell nekik csak azért mert akkor adnak egy igazolást hogy te végezheted azt a munkát.(?!?) Semmi más hasznuk nincs, nem tudnak felvilágosítást adni, szakmai ügyekben teljesen analfabéták, halvány lila gőzük nincs a szakmai tapasztalatokról, egyszerűen csak mégegy ingyenélő társaság akinek a pénzed kell. Na itt is valami ilyesmit vélek kihallani.
-
Disque
aktív tag
A 2 hónapig full áron inkább kiprómálom ellen szó, hogy itt van un. Internet előfizető aktiválási díj ami 30 000 Ft. Egy multi csomag esetén így a 2 hónap alatt kifizetsz 7 hónapnyi díjat, ami azért elég húzós nem?
Szerined itt miért nincs próbahónap?
Most vették meg a battai tvnetwork hálózatot előtte ilyen volt:
most ilyen:
Semmi nem változott a hálózaton csak a szolgáltató neve. -
egle
tag
Hehe. A WoW-ban annyi, amúgy ha ilyenkor pingelem a fibert, akkor az teljesen korrekt. Namost viszont csak nekünk fibert használó wowosoknak van ilyen problémánk, szóval a fiber lesz a hunyó úgy tűnik. Külföldre úgy látszik még gyúrni kell.
Scholes9: Hidd el ha megcsinálják 2 hónapon belül, akkor valami csoda történt. Nekem 2 hétig kellett telefonálgatnom majdnem minden nap, mire jó lett a sebességem és a pingem. Az e-mail -re, amit a hivatalos honlapjukon található hibabejelentő oldalról írtam kb. tavaly december elején, a mai napig nem kaptam választ. Ez azért valahol minősíti őket úgy gondolom.
-
Scholes9
nagyúr
Pont ez az ami engem is felbax, egyik szolgáltatónál lehet online játékkal játszani másiknál nem? Vicc. Az, h tudj normális pingekkel online játékkal játszani ugyanúgy hozzátartozik a szolgáltatáshoz, mint a megfelelő sebesség, anélkül csak fél szolgáltatás, pedig én egészet fizetek. Ennyi.
-
shabbarulez
őstag
Profile-ja szerint Gödöllőn. Viszont szimmetrikus net csak ott lesz, ahol FTTB+UTP háló épül ki, az pedig csak a legsűrűbben lakott területeken valószínű. Ott ahol szűkebb területen sok többemeletes tömbház, lakópark vagy lakótelep található. Kertvárosi részen ugyanolyan DOCSIS kábelnet alapú szolgáltatása lesz Rubicomnak is mint Fibernetnek. Mellesleg az ÁSZF-ben már tavaly szeptemberben bekerültek a Gödöllői LAN-os netcsomagok, de ezek szerint maga a szolgáltatás a mai napig nem működik, ha csak tavaszra ígérik.
-
Jégkokó
veterán
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Milyen videókártyát?
- Ubuntu Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megnéztem nálam mindegyik tökéletesen mükszik

8192 kbit = nagyjából 1 megabyte. Szóval az ott az elméleti 8192, a valóságban 7500 és 7900 közötti érték, mert nem egész szám a váltószám ugye.