Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
akom
őstag
Na srácok kicseréltettem tegnap a modemet.
(Elmeséltem a dolgot azt mondtak virus van a gépemen hulye vagyok hozzá router rossz végulis a szokásos fiber mentalitás..) Erre kaptam egy másik szinte ugyan olyan modemet (Terayon)
Csávesz mondta hogy kb 30 perc még a modem felismeri a dolgokat és kapom a sávszélt.
Hazajövök rádurrantom rákapcsolom az áramot. Mondom várok vele fél orát had kapizsgája a dolgot.
Fél ora utan bekapcsolom a gépet net van na mondom faka.
De éreztem hogy lassan tölti be az oldalakat na mondom faka router ki biztos ez a gond...
Le a router rá simán. Ugyanugy Letöltés 8k/s Feltöltés 8k/s. MAX
Na mondom az faka... (probaltam azt is hogy a modembol kihuzom az aramot majd vissza de semmi változás)
Utolso dolog megnezem a jelszintet meg hasonló a modembe és ekkor lettem valamire figyelmes. [link]
Downstream Upstream 64000 ....
Multkor még a Downstream 3000000 volt. Gondolom ez lehet a gond. Elfelejtették volna ennek a modemnak a sávszélességemet megadni ?
Hétvége van szóval USZI nincs nemtudok mit csinalni...
De azért kicsit bánt engem hogy már 4 éve vagyok előfizető és sajna eddig az összes problémám megoldása döcögős volt, pedig én egy joindulato ember vagyok aki amibe tud segít, és probálok odafigyelni hogy ne az én hibám miatt tartsam fel a szolgáltatót.
Na mind1..
Remélem majd jövőhéten csak pozitív dolgokkal tudok beszámolni.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- XPEnology
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest