- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Letöltöttem a BaseMarkGpu, gondoltam kipróbálom, hogy mit bírnak a videokártyák a fedora32-s laptopban. Viszont nem tudom az AMD gpu-t kiálasztani a tesztprogiban. Nem értem, hogy miért nem látja az amd-t, hanem csak az intel prociban lévő gpu-t? Nem egy mai csirke a gép, nem is csúcsokat akarok döntögeni, hanem csak kiváncsiság hajt. A gép i5-3xxx+HD Graphics 4000 és mellette egy AMD HD 7670M.
Pontosan ezt írja:
lspci -k | grep -A 2 -i "VGA"
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09)
Subsystem: Dell Device 056a
Kernel driver in use: i915
--
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Thames [Radeon HD 7500M/7600M Series]
Subsystem: Dell Radeon HD 7670M
Kernel driver in use: radeonValamit kéne még telepítenem, hogy működjön az AMD is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Total Commander
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PayPal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest