Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Működik a dolog, bár ennek ellenőrzéséhez le kellett töltenem a radeontop nevű kis progit. Ez csak annyit csinál, hogy megmutatja a kártya részegységeinek terhelését. És ott csodásan látni még azt is, amikor visszavált a kártya energiatakarékos üzembe. A trükk az, hogy az indító ikonon jobb gombot kell nyomni és akkor megjelenik a menüben az a pont, hogy indítás a dedikált videokártyával. A chrome-t elindítottam simán(HD4000) és így is, és a progi a HD-nél nem jelezett terhelést, a dedikáltnál meg ugráltak az értékek bármelyik youtube videónál, mint a parancsolat. Kipróbáltam a teszt progit is, és bár nem lehetett kiválasztani az amd kártyát a tesztnél, de amikor dedikálttal futtattam elkezdtek ugrálni az értékek. Persze diavetítés volt, de nem is az volt a cél. Úgyhogy jól működik a gyorsítás, csak úgy kell indítani.
Elégedett vagyok a Workstation-nel. -
Amartus
senior tag
Utána olvastam, és az jött le nekem, hogy a radeon helyett amdgpu-nak kéne lennie a kiírásnál. El lehet érni valahogy, hogy megváltozzon?
Illetve lehet értelme felrakni az amd-nél letölthető driver-t? 2015--ös.
-
Amartus
senior tag
Letöltöttem a BaseMarkGpu, gondoltam kipróbálom, hogy mit bírnak a videokártyák a fedora32-s laptopban. Viszont nem tudom az AMD gpu-t kiálasztani a tesztprogiban. Nem értem, hogy miért nem látja az amd-t, hanem csak az intel prociban lévő gpu-t? Nem egy mai csirke a gép, nem is csúcsokat akarok döntögeni, hanem csak kiváncsiság hajt. A gép i5-3xxx+HD Graphics 4000 és mellette egy AMD HD 7670M.
Pontosan ezt írja:
lspci -k | grep -A 2 -i "VGA"
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09)
Subsystem: Dell Device 056a
Kernel driver in use: i915
--
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Thames [Radeon HD 7500M/7600M Series]
Subsystem: Dell Radeon HD 7670M
Kernel driver in use: radeonValamit kéne még telepítenem, hogy működjön az AMD is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Hegesztés topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest