- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Kérnék segítséget attól a tisztelt fórumtárstól, aki Fedora alá telepített ÁNYK-t. Készítettem a feleségemnek egy Fedora VM-et a későbbi hordozhatóság végett, ide kellene tennem. Elvileg sikerült is, hiszen a NAV oldalán van RPM csomag, de azt felrakva csak az OpenJDK megy fel, ÁNYK sehol. Ha az AbevJava.jar csomagot telepítem terminálból, gyönyörűen felmegy, a telepítő végigvezet úgy, ahogy windowsban, de indító megint sehol. A telepítési mappában ott az abevjava_start.jar, de az meg nem indul, az OpenJDK-t pedig nem tudom hozzá társítani, mert nincs a listában. Mi az, amit eltolok?
Gyorsan hozzátenném, hogy nem vagyok linux guru, és tudom, hogy a Fedora nem kezdőknek való, valahogy mégis ehhez húz a szívem, mert "tiszta" rendszer, nem pedig a valami valamijének a leszármazottjának a valamije. Így inkább ezt a vonalat erőltetném.Köszönöm, ha valaki megtisztel a válaszával
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mobilinternet
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest