- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
King Unique #6118 üzenetére
Nem baj ha nem tud jobbra igazítást a szövegszerkesztő, mert ingynen van, és az emberek úgy is balra igazítva szoktak szöveget írni.
Ha egy program felvállalja, hogy tudja a, b, és c funkciót, akkor tudja mind a 3-at, és ne legyintsünk hogy a c-t úgysem használja senki. Nem akarom bemesélni, hogy mindenkinek a C-re van szüksége, de a program minőségéről sokat elárul, hogy még a beleépített funkciók sincsenek letesztelve. Ha vette volna a fáradtságot, hogy végigmegy a menüpontokon- ami kemény meló, kb 5 percet vett volna el az életéből - egyből kiszúrta volna, hogy jópár ISO-t rosszul linkelt be. Azt is aggasztónak találom, hogy mivel ez a Fedora közösség aktívan használja, hiszen a Windows-os macOS használóknak eleve ezt ajánlja fel a WEBoldaluk. Vagyis maga a Fedora sem nézte át mit művel, hogyan működik, működik-e minden porcikája. Akkor milyen minőségű lehet a többi program?! (A Szoftverek-ről vannak konkrét tapasztalataim, hogy hogyan nem képes megbírkozni a külső tárolókkal)Már ne is haragudj, de majd én eldöntöm, hogy nekem mi a fontos és mi nem. Neked az apróság, nekem igenis nagy dolog.
Honnan veszed, hogy én milyen platformon próbálgatom a Fedora-t? Miért zavar, hogy van egy imac-em? Egyrészt arra is telepíthető a Fedora, másrészt ne zavarjon, hogy itt üldögél mellette egy Dell D630-as laptop, amin Fedora(is) fut. De még ha nem is így lenne. Csak a Linux-ot használók írhatják le a véleményüket? Ha csak a macOS elött üldögélek egész nap honnan tudok a rendszer ennyi hibájáról? Persze olvashattam is róla, de ezeket mind megtapasztaltam!
a 4.1.0-s verzió rendben működik
Mondja kérem write only üzemmódba kapcsolt? Legyen szíves visszaolvasni! Windows-on el sem indul, és a github-os hibabejelentő topikjában is láthatod, hogy ez nem az én egyedi problémám. A többi tapasztalás pedig a Fedora platformon futó verzióval történt.Tessék bejelenteni, aztán majd javítják. Mégis hogyan? Ahogy a szerző nem tud magyarul, úgy én sem tudok az ő nyelvén. Akkor?
És itt halkan megemlíteném, hogy a kernelben kb. egy éve jelen levő hibát sem javították még, pedig szinte mindegyik GMA965-ös chipset-tel előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest