Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz King Unique #6118 üzenetére

Nem baj ha nem tud jobbra igazítást a szövegszerkesztő, mert ingynen van, és az emberek úgy is balra igazítva szoktak szöveget írni.
    Ha egy program felvállalja, hogy tudja a, b, és c funkciót, akkor tudja mind a 3-at, és ne legyintsünk hogy a c-t úgysem használja senki. Nem akarom bemesélni, hogy mindenkinek a C-re van szüksége, de a program minőségéről sokat elárul, hogy még a beleépített funkciók sincsenek letesztelve. Ha vette volna a fáradtságot, hogy végigmegy a menüpontokon- ami kemény meló, kb 5 percet vett volna el az életéből - egyből kiszúrta volna, hogy jópár ISO-t rosszul linkelt be. Azt is aggasztónak találom, hogy mivel ez a Fedora közösség aktívan használja, hiszen a Windows-os macOS használóknak eleve ezt ajánlja fel a WEBoldaluk. Vagyis maga a Fedora sem nézte át mit művel, hogyan működik, működik-e minden porcikája. Akkor milyen minőségű lehet a többi program?! (A Szoftverek-ről vannak konkrét tapasztalataim, hogy hogyan nem képes megbírkozni a külső tárolókkal)

Már ne is haragudj, de majd én eldöntöm, hogy nekem mi a fontos és mi nem. Neked az apróság, nekem igenis nagy dolog.

Honnan veszed, hogy én milyen platformon próbálgatom a Fedora-t? Miért zavar, hogy van egy imac-em? Egyrészt arra is telepíthető a Fedora, másrészt ne zavarjon, hogy itt üldögél mellette egy Dell D630-as laptop, amin Fedora(is) fut. De még ha nem is így lenne. Csak a Linux-ot használók írhatják le a véleményüket? Ha csak a macOS elött üldögélek egész nap honnan tudok a rendszer ennyi hibájáról? Persze olvashattam is róla, de ezeket mind megtapasztaltam!

a 4.1.0-s verzió rendben működik
    Mondja kérem write only üzemmódba kapcsolt? Legyen szíves visszaolvasni! Windows-on el sem indul, és a github-os hibabejelentő topikjában is láthatod, hogy ez nem az én egyedi problémám. A többi tapasztalás pedig a Fedora platformon futó verzióval történt.

Tessék bejelenteni, aztán majd javítják. Mégis hogyan? Ahogy a szerző nem tud magyarul, úgy én sem tudok az ő nyelvén. Akkor?
    És itt halkan megemlíteném, hogy a kernelben kb. egy éve jelen levő hibát sem javították még, pedig szinte mindegyik GMA965-ös chipset-tel előjön.

Új hozzászólás Aktív témák