- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Olyan, mintha megállt volna az idő.
Én azt szeretem.
Egyébként meg ha a repón kívüli cucc kell, akkor megizzaszt. Az tényleg valóság, hogy szűkebb a csomagkínálat. Még epel és nux tárolóval is simán beleszaladsz, hogy xy program kellene, de alig vagy egyáltalán nem tudod feltenni. Fedorán ilyen nincs, gyakorlatilag a komplett floss világ beszerezhető fedorán meg ubuntun.
Viszont az egyszerűbb és jól összerakott programokat könnyű lefordítani rá.
Én a gnome-commandert, nomacs-ot tettem fel forrásból. Deadbeef az van portable és tök jól működik, meg még a dia nevű nemtommilyen program volt amit forgatni kellett.Driver gondom nem nagyon van, csak ritkán találkozunk a topikban ilyennel. Vagy elrepóból lehet drivert vadászni, vagy ugyanonnan friss kernelt - ami egyébként érezhetően instabilabb - vagy ha open a modul, azt könnyű forgatni. És nem is kell újrafordítani kernel frissítéskor, ez nagy előny!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt szeretem.