- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Akkor ott van a card1-en, ahogy gondoltam. cat a parancs, amit meg is találtál.

Nem vagyok most annyira képben. De ez alapján már megvan. Meglesz. VAlami lesz.

Azért kezd el hangoskodni mert fokozatosan felmelegszik. Aztán beindul a venti. Ahhoz nem férsz hozzá közvetlenül, az eszköz biosa intézi. Érzi, hogy bemelegszik és hűteni kezd. Mivel folyamatosan 100%-on hajtja. Leglaább is ez az elképzelésem.
Namost a cattal
nézd már meg valahol itt, hogy mennyi a memória meg gpu órajel:cat /sys/kernel/debug/dri/0/radeon_pm_info
Illetve, ha itt nem találja, akkor nézd meg, mi van a dri könyvtárban. Van -e 1 könyvtár pl.
Nekem ezt mondja:
cat /sys/kernel/debug/dri/0/radeon_pm_info
default engine clock: 750000 kHz
current engine clock: 164950 kHz
default memory clock: 873000 kHz
current memory clock: 249750 kHz
voltage: 1250 mV
PCIE lanes: 16Igaz, ez még fedora 17 és 4670-es kártya. De lászik, hogy mennyi az alap és mennyi a minimum amin épp járatja. Ezt utólag tettem bele, hogy vegye le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Update 02.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nézd már meg valahol itt, hogy mennyi a memória meg gpu órajel: