Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
-
McEacrhan3
tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Én javasolnám, hogy a /Mods mappádat nevezd át pl. mods2-re, majd csinálj egy üres, új /Mods mappát és csak azt az említett nem működő modot másold be. 99.9%, hogy működni fog. Onnantól lehet nekiállni guberálni, hogy a 15 gigányi modból melyikkel akad össze.
Vagy még 1 lehetőség :
MyGames/FS15/log.txt - ezt is át lehet futni, biztosan van benne pár érdekesség./ Pastebin.com pont az ilyen tartalmaknak való , mielőtt bemásolnád ide /
Esetleg még EZ segithet, bár ez elv. csak dedikált szerver+bálamadzag fogyasztás fix.
-
height
aktív tag
De teljesen megértelek!
Én is hasonló képpen érzek, meg vagyok is vele, épp ma számoltam hogy hány traktorral akarok dolgozni a mappon, ha kész lesz, szinte az összes nagy márkájú gépet imádom, vannak jól elkészített módok szerencsére, nyilván van is mit berakni a mód mappába.

-
McEacrhan3
tag
Elírtam, mindenbe nem kell belekötni!

Megnéztem nálam, és ha be van kapcsolva a wrap bales akkor csomagol. Kikapcsoltam próbából, és szépen elengedte a bálát, nem csomagolta majd visszakapcsoltam a wrap bales-t de akkor sem csomagolt. Le kellett állítsam a bálázót, majd újraindítani, és csak azután fóliázott megint. Próbáltam több mapon is ezt a gépet, szárított illetve nem szárított fűvel is és mindig csomagolt nekem.
Próbáld meg hogy még be nem kapcsolt állapotba állítod a wrap bales on-ra, és utána kapcsolod be a bálázót, hátha úgy működik. -
McEacrhan3
tag
Nálam ilyen nem fordult elő hogy nem csomagolt. Gondoltam leírom részletesen, hátha valamit elnéztél

Szóval amikor kiengedi a kész bálát akkor mit csinál a csomagoló?
Elkezdi csomagolni csak nincs animáció?
Egyszerűen ottmarad a bála, vagy elengedi?
Egy-két konkrétum segítene, esetleg kép, videó. Annyiból hogy nem báláz, lehetetlen ilyen messziről segíteni.
A másik, gyári füvet kaszáltál? Esetleg nem lucernát, vagy valami más modolt szart próbálsz bálázni?
Menj a gép hátuljához, ott kéne írja a képernyő jobb felső sarkába, hogy a fólia mennyi bálára elég. lehet ha abba a verzióba nincs is alapból benne fólia, és azért nem csomagol.
Most csak találgatok, írj néhány pontosabb infót és akkor segíteni is tudunk talán. -
McEacrhan3
tag
Ez idáig a legkirályabb mod amivel találkoztam.
Először is ezzel fű bálát tudsz csinálni, illetve azt becsomagolja majd automatikusan(mind a való életben).
Füvet kaszálsz, majd a lekaszált füvet forgatni kell, aztán rend sorolni. Ha ez megvan mehetsz rá a bálázóval, de ha egy kicsit dombos a vidék akkor ajánlok eléje egy nagyobb traktort mert sok lóerőt elvesz a bálázó kardánja.
Magában a bálázásban nincs semmi ördöngösség. Bekapcsolod a bálázót(ahogy minden más eszközt bekapcsolsz a kabinból) és már megy is a bálázás. Először tömörít egy bálát, majd azt hátul ,,kidobja,, ahol meg is kezdődik automatikusan a csomagolás. Lassan fog menni a traktor, mert csak olyan gyorsan engedi bálázni a bálázót, amilyen gyorsan megy a csomagolás, hogy ne legyen összeakadás.
Kezdésből a bálázó fel van töltve bálahálóval, illetve a csomagológép fóliával. azonban nagyjából 50 bála után a betöltött bálaháló elfogy, és újat kell bele tenni. A bálázó bal oldalán, elől van egy ajtó ami nyitható(nálam ,,b,, gomb) és ott van még egy tartalék háló. Azt asszem ,,x,, gombbal be lehet tölteni. Ha ez is elfogy akkor a boltban lehet venni raklaponként, majd be lehet tárazni 3-at is az ajtó mögötti rekeszekbe.
A fólia ha jól tudom 120 bála után fogy el. Jobb és bal oldalán a gépnek van két nagy ajtó(szintén ,,b,, gombal nyílik)asszem 12 rekesszel. Oda is be van téve vagy 3 fólia, onnan tudod elvenni majd feltölteni a fóliázót. ,,x,, gombbal lehet mozgatni kézzel a fóliát és a hálót is. Fóliát szintén tudsz venni a boltban raklaponként.
Ha ezek után még valami kérdésed van a géppel vagy bármivel kapcsolatban bátran tedd fel itt
-
Vityaa
tag
Üdv.
Búzát, árpát learatod, ami marad (a növény szára) abból tudsz bálát készíteni a bálázóval. Felakasztod a traktor mögé és végig mész a földeden, összeszedve a szárat. Vagy füvet nyírsz, forgatóval kiszárítod, rendsodróval össze sodrod, és utána bálázod. Időigényes a bálázás. Szerintem az öntöltő pót sokkal praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

te sem vagy kis játékos