- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
incubuslord
csendes tag
válasz
matyi012345 #2599 üzenetére
[link]
Tragya eladasra ezt talaltam de meg nem teszteltem -
ObiGabi
aktív tag
válasz
matyi012345 #2599 üzenetére
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
matyi012345 #2583 üzenetére
Case IH QuadTrac 920
Case IH QuadTrac 1000
New Holland T9670 Smart TraxKrampe Big Body 900 S
KRAMPE BBS 900 TRIPPLE PACK
KROEGER TRAILER PACK HDR DYEABLE -
Vityaa
tag
válasz
matyi012345 #2459 üzenetére
2013-ban ugyan ez a gond boxon. Külföldi fórumokon megtaláltam a választ. Van beépítve egy korlát. Ha jol emlékszem 100 szabad slot volt az elején és minden eszköz lefoglalt valamennyit. Ez azért van mert a boxban kevés a ram. Ezért van az hogy egy bizonyos mennyiség után nem tudsz több eszközt vásárolni. Sajna ez elég gáz mert igy nem tudod ki élvezni a játék összes lehetőségét.
-
zsiz
őstag
válasz
matyi012345 #2459 üzenetére
ez már a 2013-ban is probléma volt x360on. ott sem találtam megoldást rá. de akkor ezek szerint a 2015-öt is így csinálták meg. biztos van valami oka.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
matyi012345 #2457 üzenetére
Gondolom ezt a postot se xbox-ról írod.. Szerintem egy e-mailt megérne a giants supportnak, h wtf iz disz sit...Én első körben korlátra gondolok by Giants..Akár egy memória túlcsordulást megakadályozandó...Bár XBOX-on nem vagyok járatos, de amekkora
balf@szokzsenik, simán kinézem belőlük, hogy lekorlátozzák x mennyiségben a tárolható attachmentet.Van megoldás : PC, FS15 for PC, modding, üdv a normális FS világában
-
matyi012345
őstag
válasz
matyi012345 #2453 üzenetére
Kezd tele lenni a hólépőm kicsit vele..most már mindig sakkoznom kell, hogy mit adok el ha valamit venni akarok. Pedig csak 4 földem van amiből egy füvesített a silózó meg a tehenek mellett. 1 Kombájn, 5 traktor, 1 kamion meg kb 20 eszköz, 1 szélerőmű, állatkák. Állatot tudok venni, bár csak birkát meg tyúkot. Traktort, kamiont, eszközt csak akkor ha eladok. Nem tudom mit csináljak, most így eléggé nagy gondba vagyok ha erre nincs megoldás.
-
Fel
addikt
válasz
matyi012345 #2440 üzenetére
Konzolon játszol?
PC-n úgy tudom nincs ilyen slotos probléma... Annyit lomot tudsz megvenni, ami egyszerre a bolt előtti placcon elfér. Ha betelik, elhordod a motyót, és vehetsz még, azaz nincs határ..olivera88: Semmi extra.. átszkinezett BigX...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest