Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Azt hogy lehet megoldani, hogy ha megváltoztatom az aktuális tartózkodási helyemet, akkor azt kiposztolja a timelineomra?
-
looser
addikt
Sziasztok, nem tudjátok, hogyan lehet azt beállítani, hogy ha feltöltök egy képet egy már meglévő albumba, ne tegye ki sehova sem. Majd ha arra jár valaki és megnézi, az nekem elegendő lenne, de ne tolja senki arcába? Ha törlöm az idővonalról vagy a főoldalról, akkor megy a levesbe a kép is...
-
bttomy
csendes tag
Hogy tudom letiltani azt, hogy kiírja percre pontosan mikor voltam belépve utoljára?
Ugye ha telóról egyszer beléptem akkor írja ki ezt, ha jól tudom, de én azt szeretném, hogy ha pc-ről lépek be akkor ne írja ki.
Van rá lehetőség? -
mukibuci
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
ha a spanyol csaj nem válaszol, más megoldást nem nagyon látok

-
Tomi0703
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jééé, ki is írja, csak nem is figyeltem.
Köszönöm 
-
Tomi0703
addikt
Üdv.
Ha valaki bejelöl és én elutasítom, akkor mit fog az adott ember látni nálam? Végig azt, hogy "ismerősnek jelölve" vagy újra bejelölhet?
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Attól függ, hogy van beállítva a profilod. Ha minden tevékenységed nyilvános akkor igen. Nézz szét az adatvédelmi beállításokban és tedd mindent a legszűkebb körre (csak ismerősök) és akkor nem.
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha tiltod, akkor törlődik.
Szerk.:
Beállítások -> tiltás -> Korlátozott ismerősök listája, ide vedd fel őket
"Ha ismerősöket adsz hozzá a Korlátozott listához, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerőseidet, amikor a Korlátozott listához adod őket." -
WhiteWalker
nagyúr
Ha valaki az ismerősöm, és tiltólistára rakom, hogy ne értesüljön semmilyen hírről velem kapcsolatban, akkor törlődik az ismerősök közül vagy ott marad? (végleg törölni egyenlőre nem szeretném)
-
atillaahun
veterán
Óh, bocsánat, ezt nem tudtam, akkor jobb ha én is figyelek lassan. Egyébként szabad tudni neked hogyan és mennyi idő alatt sikerült összehozni ezt 10e-es oldalt? Milyen témájú?
Mert én is építgetem a cégest már lassan 2 hónapja, de kurva lassan megy, mert az e-mail-es meghívás mintha abszolút nem működne. Te azt próbáltad már?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
berakod spam-be?
-
Fortissimus
őstag
hi
mi a teendo ha vkinek az fb ertesito emailjai az en egyik email fiokomba jonnek?
mar irtam neki, h csinaljon vmit, de semmi valasz(vmi spanyol picsa)
probaltam volna reportolni a fiokjat, de ott nincs megfelelo valasztasi lehetoseg az ugyre... -
modflow
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi!
-
enginev3.0
félisten
válasz
modflow
üzenetére
https://www.facebook.com/deactivate.php
Nem, nem tudsz belépni, illetve ha belépsz, akkor újra aktiválódik a fiókod és mindenki lát
-
modflow
veterán
Ill. ezidő alatt én tudom nézegetni az ismerőseimet? Vagy én se látok senkit?
-
modflow
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hogyan?
-
modflow
veterán
Olyat lehet csinálni, hogy felfüggesztem a Facebook profilomat 1 hónapra?
Ezalatt ha rámennek akkor azt írná, hogy nincs ilyen oldal, de pl 1 hónap múlva ha visszaaktiválom, akkor minden adatom hsz-em újra láthatóvá válik?
-
törölt tag
Ha facebook-on a Rólam rovatot üressé akarom tenni (ha átszerkeszteni akarom akár csak egy ponttá, azt engedi érdekes módon), a következő hibaüzenet jelenik meg:
Bejelentés érkezett a Facebook felhasználóitól, hogy sértő a fiókodhoz hozzáadott tartalom. Fiókodat az említett tartalom eltávolításáig nem szerkesztheted.
Kérjük, tekintsd át a Facebook közösségi alapelveit és távolíts el minden olyan közzétett dolgot, ami sérti a Facebook felhasználási feltételeit.
Mi a franc ez? Lehet a borítóképem miatt, amin talán jogvédelem van? Semmilyen értesítést nem kaptam előtte semmilyen formában, csak megjelenik ez a fenti hibaüzenet.

-
Buster17
addikt
Megváltozott kicsit a mobilos face és ott írja, hogy 15 értesítés vagy jelölés nem tudom. Elvileg 15en bejelöltek de rendes asztali facen ilyet nem làtok. Most akkor mi van

-
asde3
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos 200 like után nem lehetséges.
-
atillaahun
veterán
Szia, csoportokban sajnos nem vagyok otthon, viszont az oldalad nevét szerintem minden további nélkül átírhatod. Lehet, hogy ha személyként kezelő joggal jelentkezel be akkor nem lehet, de ha oldalként jelentkezel be akkor az admin felület menüjében át lehet írni a nevet simán.
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Nem lehet ilyet beállítani
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
van valami megoldás arra, hogy az ismerőseim közül egyáltalán ne jelöljön meg senki se képeken? mert azt sikerült beállítanom, hogy ne jelenjen meg az üzifalamon csak az én engedélyemmel de azt hol lehet beállítani, hogy ne lehessen egyáltalán megjelölni képeken?
-
asde3
csendes tag
Sziasztok!
Abban kellene segítség, hogy van egy több mint 4.000 fős csoportom. És már nem lehet átnevezni. Hol kell ezt kérelmezni, hogy tudom elérni, hogy meg tudjam változtatni a csoport nevét ?!
Továbbá: Van egy közel 10.000-res oldalam. Ott is a név változtatás áll fent. Lehetséges ez? És ha igen hogyan. Nézegettem különböző tippeket, de még nem jött be egyik sem.
Köszi

-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem a Crome tűnt eddig a leggyorsabbnak a többit kipróbáltam
-
Orlin
addikt
Így lopják el a facebookos jelszavadat
Egy üzenetben terjedő vírus óránként 40 000 támadást hajt végre. -
Zin
őstag
Az albumokat hogan tudom átt huzogatni, hogy helyet cseréljenek? Olyat nem lehet,csak feltoltesi sorrend ahogy van?
Mert van h 2009-es fotokat akarok mappázni, de ugye előre teszi az album listában...:S -
enginev3.0
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Más böngésző?
-
zsof Nokia
aktív tag
ez fogad néha mikor belépek de miért? jól írok be mindent
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Akkor látod, hogy az ismerősöd mit like-olt, ha az nyilvánosra van állítva, az amit likolt, és nincs bekorlátozva ismerősökre/ismerősök ismerőseire a ticker-ben (percről-percre) látod ezt.
Amit te like-olsz azt a tevékenységnaplódban tudod állítani, és ott is látod, csoportosítva vannak a kategóriák. -
atillaahun
veterán
Mit is mondtatok, mitől függ hogy ha egy ismerősöm like-ol valamit, az megjelenik nálam a hírfolyamban vagy sem?
Illetve ha én like-olok valamit annak nem kellene kikerülni az idővonalamra? Vagy mik kerülnek ki, hol lehet ezt beállítani? -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
ha én valakit berakok a korlátozott részbe az ismerős fülnél attól én még láthatom az ő megosztásait csak ő nem láthatja az enyémeket rem jól gondolom
-
Ez arra jó, hogy a címzett megtévessze a küldő felet ugyanis, ha elolvasta és vissza állítja olvasatlannak, a küldő azt fogja látni, hogy nem olvasták el a levelét.
(#8741) Gazsi00
Sajnos a problémádra nincs megoldás, ahogy írtad is korábban, csak a meglévő felhasználókat tudod szűrni.... -
törölt tag
Arra van lehetőség, hogy a facebook oldalam statisztikáit kövessem google analytics-szel?
Vagy azt, hogy egy linkről hány kattintás jön az oldalra? -
repvez
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
ha ezt beállitja akkor nem jelzi ki utánna nála az értesitést amig el nem olvasta?
Mert elküldtem 17 napja egy üzenetet és azóta többször fenn volt az illető,de nem irta ki hogy elolvasta volna.vagy mobilról máshogy is meoldható, hogy ne jelezze neki mintha kapott volna üzit és nem is akarja elolvasni?
-
Hali!
Ha törlöm magam az oldalról, akkor 14 nap múlva vissza tudok regisztrálni a régi email címmemel, amit előtte töröltettem?
-
-
Lacus_84
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igazán nincs mit, remélem sikerrel jársz.

-
Lacus_84
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Jelenleg az a helyzet, hogy kétféle szűrést tudsz beállítani: alapszintű és szigorú. Ha a szigorúra állítod, akkor nagy valószínűséggel csak az ismerőseid fognak tudni üzenetet küldeni neked. Tehát az a bizonyos illető ha regisztrál új névvel és e-mail címmel, akkor nem lesz ismerősöd, így valószínű nem fog tudni üzenni neked. Régebben konkrétan be lehetett állítani, hogy bárki, vagy csak ismerősök küldhetnek üzenetet, most csak ez a kétféle szűrési lehetőség van.
-
rayoliviero
veterán
-
Lacus_84
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Azt is tudod szűrni, hogy ki tudjon neked üzenetet küldeni.
-
kispx
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Pár sorral fentebb van, hogy ki jelölhet be.
-
kispx
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Az adatvédelmi beállításokban nézz szét:
Pl.:
Ki találhat rám? összes comboboxa legyen: ismerősök. -
rayoliviero
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nem egyről, csinál újakat.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
email címet lehet de gondolom nem egy címről regisztrál
-
rayoliviero
veterán
Le lehet úgy valakit tiltani facebookon, ha újra regisztrál, akkor se lásson a facebookon? Pl. ip alapján vagy valami ilyesmi.
-
-
Armahun
addikt
Urak!
Egy hete minden nap kapok egy sms-t az oldaltól, egy számsorral, hogy igazoljam vissza a fiókom.
Se fiókom, se a mobilszámom meg nem adom ilyen hülyeségekre.
Hogy lehetne ettől megszabadulni? -
kispx
addikt
-
válasz
jooker82
üzenetére
Üdv,
Ha megjelöli olvasatlanként, akkor neked nem jelezi, hogy mikor olvasta el, vagy elolvasta e egyáltalán.
Ami érdekes, mert régebben hiába jelölte meg olvasatlanként, akkor is mutatta neked.
Egy kis ideig várni kell, amíg eltűnik, hogy "látta 8:10-kor". Szóval, ha ott ül valaki és egyfolytában sasol, akkor, látja, hogy mikor olvasták el az üzenetét. -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Az lehetséges,hogyha irok valakinek üzenetet,elolvassa és utána olvasatlanként megjelöli és innentől nem mutatja ki,hogy mikor olvasta el? mert tudom ,hogy fenn volt facen,de az iső nincs ki irva,h látta. miként trükközheti ki?
köszönöm. -
Fortissimus
őstag
hi
mi a teendo ha vkinek az fb ertesito emailjai az en egyik email fiokomba jonnek?
mar irtam neki, h csinaljon vmit, de semmi valasz(vmi spanyol picsa)
probaltam volna reportolni a fiokjat, de ott nincs megfelelo valasztasi lehetoseg az ugyre... -
mukibuci
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
arra gondoltál már, hogy ha egy füzetbe elkezded összeszedni a titkos gondolataid, a borítóját annak is láthatja bárki?

-
xenom0rph
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Törölni lehet csak
-
peugeotmate
addikt
Hali!
Arra továbbra sincs mód valamiként, hogy a borítóképemet töröljem vagy ne legyen akárki által hozzáférhető?
-
Lacus_84
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi ez is jó megoldás

-
Lacus_84
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi a tippet, én is erre gondoltam így első körben, csak gondoltam hátha van valami más megoldás is.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm feltöltött egy új albumot, benne sok képpel. A közzétételnél véletlenül úgy lett beállítva a nyilvánosság, hogy csak ő láthatja. Átállítottuk, hogy az ismerősei láthassák az albumot, viszont így utólag nem jelenik meg sem az idővonalán, sem a hírfolyamban. Meg lehet ezt valahogy oldani, hogy megjelenjen, vagy újból fel kell tölteni az egész albumot? (Nem tudom, ez így érthető volt-e) -
kispx
addikt
[link]
Csak a szokásos hiba... -
válasz
atillaahun
üzenetére
Amúgy hol van ez a statisztika? Én nem találom most sem nálam a régebbi admin felületen, sem páromnál, akinél az új felület aktív.
-
akyyy
senior tag
új facebooknál hogyan lehet keresni nyilvános bejegyzésekre személyeknél, csopotokban?
réginél lehetett, ha lenyitottam a keresőt, majd bal oldalt kiválasztottam..
az ujnál nem tudom . gondolom angolul kéne beirni

-
Grande Ale
őstag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Gépen.
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Telefonon vagy gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)