- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
A boltomnak szeretnék fészbuk profilt csinálni. Beregisztráltam egy mail címmel, ahogy kellett kiválasztottam, hogy boltnak lesz, stb. Aztán nagy nehezen beléptem, mivel az aktiváló link mindig erre az címre dobott: http://www.facebook.com/advertising, és innen sehova tovább. Szóval beléptem és kb semmit nem tudok csinálni. Nem vagyok tapasztalt Fb felhasználó, de gyakorlatilag csak a jelszavamat tudom megváltoztatni meg értesítéseket beállítani és ennyi. Szerintem vmi gebasz van. Esetleg tudjátok hol a hiba?
-
lojza
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ismerősökre rámész, fent a szerkesztése kattintasz, és ott. Ki láthatja a teljes ismerőslistádat az idővonaladon? Válaszd azt, hogy "csak én".
-
Mr.Csizmás
titán
ismerősöket hol tudom elrejteni? adatvédelmi célokból, hogy senki ne láthassa, max azt hogy közös ismerőse van.
-
jooker82
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi,igy már megvan..

-
jooker82
nagyúr
Van egy ismerősöm,aki,ha kitesz vmit,rögtön értesitést kapok,ezt ha jól tudom a bejelőlésénél adtam meg,h igy kérem..Hogy lehetne ezt megszüntetni??köszönöm..
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Üdv!
A térképet úgy tudod "láthatatlanná" tenni mások számára, ha rámész idővonaladra, majd a névjegyedre, és ott van egy olyan, hogy lakhelyek, na itt kell azt beállítani, hogy csak te láthasd, így másoknak nem mutatja a térképed, viszont a város sem lesz kint ahol élsz.
Szerk.:
Nekem is másik e-mail címem van most, mint amivel regisztráltam, korábban megtartotta mindkét e-mail címem, csak amivel belépek, azt jelölte meg elsődleges e-mail címnek, de most már nincs ott.
Nem tudom, hogy a rendszer ezt tárolja e, de szerintem nem, legalábbis sok értelme nem lenne. -
törölt tag
Facebook csoportba hogy lehet borítóképet rakni? Sok csoportban láttam már hogy van borítókép de én nem tudok rakni.
-
Üdv. Lehet, hogy más kérdezte is valaki, de el lehetne tüntetni saját oldalról a térképet? Vagy legalább úgy korlátozni, hogy csakis én láthassam? Köszi
Illetve nem tudja valaki véletlen, hogy a FB külön tárolja, hogy milyen mail címmel regeltünk, és hogy most mi van megadva?
-
Orlin
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
nekem is jó.néha többször kell próbálni.
más:
ha egy csoportnak tagja vagyok és írok vagy lájkolok valamit a csoportban akkor azt látja olyan ismerősöm ia aki nem tagja?valamint ha egy ismerősöm képét lájkolom akinek nem publikus fala.akkor azt látják a nem közös ismerősök is?
thx
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem még most is széthúzza. Screenshot?
-
enginev3.0
félisten
mire jó a kiemelés?
mert eddig legalább "széthúzta" a kiemelt kiírást az adatlapon, de már az sem -.-" -
haromegesz14
senior tag
Köszönöm a segítségeteket! Bejelölöm inkább addig ismerősnek!

-
válasz
haromegesz14
üzenetére
Nekem ilyenkor ( ha ismerőstől kapok üzenetet ), az "Egyéb" mappába rakja, és van, hogy az csak napokkal később veszem észre.
-
kispx
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
Megkapja.
Viszont manapság megsokasodott, az a jelenség, hogy nem működik az üzenetküldés. -
haromegesz14
senior tag
Ha olyan embernek írok üzenetet, aki nincs az ismerőseim között, az meg is kapja? Minap írtam egy üzenetet, jött is az üzenet, hogy " Sikeresen elküldve", azonban azóta már eltelt jó pár nap és semmi válasz. Írtam újabb üzenetet és a másik fél online is volt ezekben a napokban. Pedig majdnem hogy biztos vagyok benne, hogy ha látta volna mit írok neki, akkor válaszolt volna már.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jah,bemelegités értem..

-
xenom0rph
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egyre gyakoribbak ezek a leállások néhány hete is volt egy ilyen, bár az később volt olyan 23.00tól tartott éjjel 2.00.ig. De egy ekkora kaliberű oldalnál én ilyet nem várnék el, és egyre jobban szakadok el a facebooktól ,lassan áttérek a skypre vagy a viberre (nekem az üzenetküldés a fontos) ja vagy az iwiwre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bAtt001
addikt
szárnyal
kivételesen semmi gondom. a ph sokkal rosszabb most 
-
ESP
őstag
Kezd olyan lenni mint a ph

-
Mr.Csizmás
titán
döglik, 2 perc alatt 2x error 118
száradna elbocs, 3x
-
ESP
őstag
Kampec.
-
xenom0rph
őstag
Csak nálam halt meg..?

-
Orlin
addikt
Már megint újra küldi az üzeneteket ez a xar !!!!!!!!!!

-
dokee78
félisten
Mi történt,hogy törölve lett a hozzászólása?
-
válasz
dokee78
üzenetére
Hm, ez érdekes biztos hogy mindenki látja, ez honnan gondolod amúgy? A "megtekintés mint..."-nél nézted meg? Ezekkel a beállításokkal nem kéne ismeretleneknek látni, amiket posztolsz.
Ezek fölött van 3 négyszög Nyilvános Ismerősök Egyéni, itt melyik van bejelölve?Ha gondolod elküldöd privátban a facebook linked és megnézem, hogy mit látok tőled.
-
uszkart
tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ha törlöm a facebook adatlapom, akkor azon nyomban láthatatlanná válok az ismerőseim számára, vagy csak a 2 hetes törlési időtartamot követően?
Köszi!
-
nem_tom
őstag
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
hogy lehet tiltani valakit,h ismerősöm maradjon,de üzeneteket ne tudjon küldeni?? és,ha tiltom,arról ő kap értesitést?
-
válasz
dokee78
üzenetére
Kezdőlap -> Adatvédelmi beállítások -> Idővonal és Megjelölések -> Beállítások szerkesztése -> Ki írhat az üzenő falamra -> Ismerősöket állítsd be -> Ki láthatja mit írnak mások az üzenőfalamra -> Itt is ismerősöket állítsd be -> Ki láthatja a bejegyzéseket az idővonalamon, amiken be vagyok jelölve -> Itt is ismerősöket állítsd be.
Képek:
A profilképek albumban képenként tudod állítani azt hogy kik láthatják, ha rákattintasz az egyik képre, ami a profilképek mappában van, akkor a neved alatt van egy ikon és ott tudod állítani, hogy ki láthatja.
A többi albumot meg úgy tudod, ha rámész az albumra, és az album neve alatt állítod, nem a fogaskeréknél, hanem középen az album címe alatt. -
válasz
nem_tom
üzenetére
Üdv!
Ha bal oldalt rámész az alkalmazás központra, és ott van ha valaki küldött neked játékfelkérést.
Ha itt eltávolítod ( X-el) a játékot akkor be tudod állítani azt, hogy arról a bizonyos játékról ne kapj több felkérést. Csak így tudod letiltani a játék felkéréseket.(#6344) dokee78
Kezdőlap -> Adatvédelmi beállítások itt tudod ezeket beállítani.
A képeket pedig a képeknél tudod korlátozni, az albumoknál, belemész és az album felett van rá lehetőséged, hogy beállítsd ki láthatja. -
dokee78
félisten
Meg tudja valaki mondani mit és hol kell beállítani hogy azok akik nem ismerőseim ne lássanak semmit belőlem csak a profilképem?
Ilyenkor írja ki másnak,hogy ha többet szeretnél tudni vagy látni akkor lépj kapcsolatba vele vagy jelöld ismerősnek.
-
nem_tom
őstag
Hali!
Hogyan tudom letiltani a játék felkéréseket? Magyarul használom, úgy magyarázza el valaki.

-
Varoz
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez biztos azért van, mert zártra tettétek a vasutas csoportot.

-
Mr.Csizmás
titán
nektek is bugzik ez a romhalmaz?
most az egyik csoporthoz (amit adminisztrálok) lazán ~60 tagot adott hozzá, holott be se jelentkeztek... wtf

-
Mathias-2120
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy adott egy múltheti facebook esemény. Csináltam az eseményen pár fotót, amit szeretnék feltölteni a képeim közé, de rajta szeretném megjelölni (betagelni) magát az eseményt, hogy az esemény falán is megjelenjen. Nos, amikor elkezdem begépelni a "hol készült?" mezőbe az esemény nevét előszőr tök mást dob ki, majd semmit, a lényeg, hogy az adott eseményt nem tudom kiválasztani.
Az esemény falán látom, hogy többen is utólag hozzá tudtak így adni fotókat.
Arra gondoltam, hogy megfordítom a dolgot és az esemény falára töltöm fel a képeket, majd azon jelölöm be magam és a barátaimat, de az mégsem ugyanaz, mert úgy nem tudom albumba rakni és csak egyesével tudom feltöltögetni.
Megjegyzem az eseményen ott vagyok mint résztvevő, tehát kellene lennie olyan kapcsolatnak, ami alapján a facebook feldobja alternatívaként, ha elkezdem begépelni.
Van valami tippetek, hogy hogyan tudnám bejelölni a képeimen az eseményt?
Köszi a választ és Üdv!!
-
Üdv!
Elő tudod hozni, menj rá az idővonaladra, ott látsz egy olyat, hogy esemény napló, majd az esemény naplóban vissza tudsz nézni/állítani mindent amit elrejtettél. Vannak a megosztások mellette van két ikon, az egyik az hogy kik láthatják, a másik pedig az idővonal korlátozására van(egy kör ikon), arra kattints rá és ott betudod állítani a dolgokat, vagy vissza tudod hozni, amit elrejtettél.
-
b4sxe
aktív tag
Hali! Ha facen a saját idővonalamon valamit elrejtek akkor azt már nem is tudom előhozni? Gondolok itt valami kitett zenére, vagy akármire.
-
Chat működik nálatok? Itt totálisan halott.
-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nem régen vált elérhetővé. 3 csoportnak vagyok a tagja, és még csak 2 kettő kapta meg ezt a frissítést nálam.
-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
A csoportokban tényleg van olyan, hogy egy bejegyzés(/feltöltött objektum) alá kiírja, hogy kik tekintették meg. De azon kívül sosem találkoztam vele.
-
DonThomasino
veterán
Vissza lehet azt nézni kiket böktem meg?
-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nincs ilyen.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, merre van az a beállítás a facebookon amivel látni tudnám ki, mikor, és hányszor látták a feltöltött dolgaim?
Köszönöm előre is!
-
Mawyx
őstag
válasz
Kapanyél
üzenetére
Megkértem, hogy szedje le és ezután mellőzze az ilyen tevékenységet, nem véletlenül nem vagyok nyilvános, semmi kedvem hozzá, hogy a kollegáimtól kezdve a főnökömig meg a karakószörcsögi akárkiig bárki vájkáljon az adatlapomban, ez így nagyon nem jól van. Nem nézhetem meg minden ismerősöm mikor melyik képem lesz kedve éppen megosztania.
Arra már nem is emlékszem, hogy kapok-e értesítést, ha megosztják egy képem? Mert ha igen, akkor az az ember egyből megy tiltólistára, ha nem, akkor meg csak a jószerencsében lehet bízni, hogy épp észreveszem-e. -
geckowize
őstag
Hello!
Lenne egy ember és néhány ismerőse, akiket nem szeretnék semmilyen formában látni news feedemben, viszont törölni nem akarom őket. Próbáltam úgy, hogy megjelent valaki például ebből a körből a news feedben és Hide, aztán nem sikerült beállítani utána, hogy végülis kiket lássak, mert olyan listákat ajánlott, hogy acquaintances, meg budapest area, stb...Most csináltam egy listát (amit nagyon remélem más nem lát, csak én), amire felvettem ezeket az embereket, innentől hogyan állítsam be, hogy ne jöjjön semmi tőlük? A listában a beállításoknál mindenhonnan kivettem a pipát, de ez befolyásolja a news feedet is?
-
Attila xy
tag
Ha be van állítva ez a chat szűrés én se látom hogy be van-e jelentkezve?
Ezt tapasztalom. -
válasz
Attila xy
üzenetére
Üdv!
Az első kérdésedre én is azt ajánlom, hogy csinálj listát.
A második kérdésedre: eltudod magad teljesen rejteni chaten, de azt is betudod állítani, hogy kik lássanak, így nem leszel mindenki számára látható. Ha rámész a lehetőségekre a chatnél majd a további beállításokra akkor ott tudod ezt korlátozni. Beírod annak/azoknak a nevét akik láthatnak. -
Attila xy
tag
Üdv!
Kettő kérdésem lenne.
Megoldható-e hogy egyes személyek akik az ismerőseim ne lássák a ténykedéseimet,anélkül hogy törölném őket és én továbbra is láthassam a dolgaikat?
Illetve chaten el tudom-e rejteni magam? -
killer1203
senior tag
Hali
Van egy valakitől üzenetem amit nem olvastam még el, tehát neki sem jelezte hogy én megnéztem volna, ha ezt átrakom az archive mappába akkor azt neki úgy jelzi hogy én megnéztem ? vagy csak simán átrakja oda és továbbra is azt fogja jelezni hogy nem néztem meg ?
-
Hege1234
addikt
amikor valaki üzen nekem
és nincs kedvem egyből válaszolni rá
viszont ő látta hogy én elolvastam (odarak egy pipát + látta: ...)ezt ki lehet kapcsolni ?
-
Gyick
őstag
hi!
A térképet hogy lehetne eltüntettni az idövonalról?Érdekes mert a saját idővonalamon nem látom csak ha rámegyek hogy megtekintés mint..
-
erikke17
őstag
Nálam a chat fosch. Ott ahol azoknak kéne lenni akik online azok lent vannak a "Több ismerős" után..

Azaz forditva
Olyanokat dob előre akikkel FB-n nem is kommunikálok 
-
Orlin
addikt
Valami megint nem stimmel vagy 1 órás hírek vannak a falon...
-
Mawyx
őstag
Az adatlapom eléggé lekorlátoztam, mert megvan mire használom, barátokkal, rokonokkal vaó kapcsolattartásra. Van egy ismerősöm, akinek az adatlapja nyilvános és megosztotta a fényképeimet. Kérdés: a képem innentől kezdve nyilvános? Mert akkor hiába állítok én be bármit, ha jön egy
idiótakevésbé értelmes ember, aki meg kiküldi a nagyvilágba ész nélkül. -
fixi
csendes tag
Csak felmerült a gondolat. Nem követtem el semmit. Ne ítélkezzetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme 512/16GB
- ASRock P4i65PE Socket 478 Retro alaplap
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kivételesen semmi gondom. a ph sokkal rosszabb most