Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Lacus_84
üzenetére
Jaja!

De ha az üzeneteknél törlöm,akkor az már a chat ablakban sem látszik ha jól néztem..
Vagy ez csak akkor igaz ha nem a chat ablakban beszélgettünk hanem az üzeneteknél és onnan törlöm?
Magyarul ha a chat-be beszélgetek vkivel akkor az nem tudom törölni se az üzenetek sem pedig a chat előzményiből??
-
tobias40
veterán
válasz
Lacus_84
üzenetére
Én in a "chat" ablakban levő beszélgetésekre gondoltam nem az üzenetekre ...
A chat ablakban ahol külön be kell kapcsolni ha akarok vkivel beszélgetni vagy látni szeretném hogy fent van-e a chat-n!Vagy te is erre gondoltál?(mert üzeneteket írtál az pedig nem a chat kis ablakban van...)
Köszi a segítséget!

-
Orionk
senior tag
válasz
Lacus_84
üzenetére
Megtaláltam és a törlés előtt ezt írta :
" Ne feledd, hogy bármikor újraaktiválhatod a fiókodat, ha e-mail címed és jelszavad használatával belépsz, viszont hozzá kell tudnod férni a bejelentkezéshez használt e-mail címedhez. Fontos tudni továbbá, hogy ha valamilyen csoport vagy esemény adminisztrátora voltál azelőtt, az aktiválás után ez nem áll vissza automatikusan. "
Én meg pont ettől féltem, hogy nem állna vissza teljesen minden.

-
törölt tag
válasz
Lacus_84
üzenetére
Adatlap / Továbbiak fül: Kedvencek, Fitnesz, Filmek, Helyek... stb. Zene nincs. Nem is értem a logikáját, hogy miért lenne külön fülön (ez is csak egy kedvelt oldal). Egyébként ha teljesen elrejtem a kedveléseket (csak a próba kedvéért), akkor nem látja senki. Se ismerős, se nyilvánosság, se korlátozott userek. Szóval valahogy egész biztosan be lehet ezt is állítani.
-
törölt tag
válasz
Lacus_84
üzenetére
Igen ám, de én furcsamód nem látok Zene kategóriát sem, pedig kell, hogy legyen. Csak azt az öt kategóriát látom, amit fent felsoroltam, ebből kifolyólag sok kedvelést valóban nem is látok. Elnézést a noobságomért, nem rég kezdtem el az oldal több funkcióját használni, szóval nagyon nem vagyok benne és egyúttal, vélhetően vak is vagyok.

Egyébként kategóriákat én is tudok csinálni és pakolgatni vagy azt az oldal dönti el maga, hogy milyen kategóriába esik és abba is kerül?
-
-
Speccy
aktív tag
válasz
Lacus_84
üzenetére
Nálam is így van, mint -B-nél :

Nincs bekapcsolva az értesítés, és ennek ellenére az üzenőfalamon megjelennek a posztjai az illetőnek. És nálam is hatástalan ha egy posztjánál arra klikkelek hogy X követésének vége, vagy hogy a bejegyzések rejtése, refreshnél megint ott vannak.
-
válasz
Lacus_84
üzenetére
Persze, kérje meg őket, mégis milyen indokkal mondja meg, hogy állítsák be a saját facebookjukat?
Azért a pofátlanságnak is van határa.....mit gondolnál, ha valaki ilyet kérne tőled?(#9200) megint én
A facebookon nincs titok, jobb lesz ha nem lógatod 2 tóba a kukacod, mert baj lesz.....dönts minél előbb, mert a végén ráfázol, és kettőből nulla lesz az állás......
Amúgy meg, ha nagyon trükközni akarsz, csak azokat likeold, vagy szólj hozzá, ami csak barátokra van beállítva.... -
repvez
addikt
válasz
Lacus_84
üzenetére
Ez csak magánszemélyre vonatkozik? Mert én irtam már szervezetnek és hires személynek is üzit,de csak akkor kaptam azt az üzenetet, hogy az egyéb mappába fog kerülni az üzenetem, ha átlag személynek irtam akit ezelött nem ismertem.
Vagy ez egy mostani ujitás? mert ennek már vagy pár honapja volt.
-
-
rayoliviero
veterán
-
válasz
Lacus_84
üzenetére
Emlékeztem rá, hogy valaki már kiírta ezt a problémát korábban....
Egyik módszer sem vált be, azokból, amit írtál....én is ezeket próbálgattam, de nem működött, most megnéztem ismét, kipróbáltam, de nem jó továbbra sem.....azért, kösz.
Na, mindegy, gondolom helyre áll magától, időként szokása megzakkani..... -
válasz
Lacus_84
üzenetére
Én a profilképekbe azokat töltöttem anno, amik engem jellemeznek, és nyilvánosan akarom hagyni, mindenki számára elérhetővé.
Nálam csak rólam meg a páromról vannak képek..., mindenki más töltsön fel magáról, van nekik is facebook oldaluk.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy, ha jól emlékszem, bár lehet tévedek régebben csak a pofiképek album volt, csak ide lehetett feltölteni képeket, nem voltak albumok.... -
válasz
Lacus_84
üzenetére
Nekem sokáig csak a profilképek album volt. Aztán meguntam a macerát, és csináltam más albumot is....
Ha valaki nem tölt fel túl sok képet, annak elég lenne a profilképes album. Bár már igencsak elterjedt, hogy egy rakás album legyen fent az embereknél.
Sokkal jobb a kezelhetősége, pl. a képeket egyesével tudod szerkeszteni, az albumoknál pedig csak az egész albumot lehet csak állítgatni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Túrom a netet, de nem találok semmit. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
krizmo_