Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Változott a felület, csak még nem mindenkinél éles? Feleségem fiókja másképp néz ki, nagyobb a tetszik, megosztás stb. szöveg, ha valaki megoszt valamit, akkor a neve mellet látszik, hogy elérhető-e csetre, ilyesmi. Jobban néz ki az egész.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Az nem lehet, hogy 55 ember nézte meg, de vannak, akik többször is? Mást nem nagyon tudok elképzelni...
-
atillaahun
veterán
válasz
ggeleven
üzenetére
Mivel unpublished már nem hozza fel a kereső, így like-olni sem tudja már senki. De az oldal nincs törölve ezért a régi követők még megmaradtak, és infókat is tehetek ki.
Na mindegy, ez úgyis hamarosan ki fog derülni majd közzéteszek valamit, és kiderül az alatta levő számlálóból hogy hányan látták.
Egy másik kérdésem is erre vonatkozna, nem tudom te mennyire szoktad turkálni a statisztikát, de lehet ugye nézegetni a bejegyzések számait. Nálam pl. a legutóbbinál az van, hogy 55 elérés és 88 kattintás.
Ez most akkor mi a francot jelent? Hogy kattintott rá több ember mint amennyi látta?
Nálad nincsenek ilyenek? -
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez egy remek kérdés! Ha unpublished, akkor amúgy lehet követni ugyanúgy? Ha lehet, akkor sztem meg is fog jelenni nálunk a post...
-
atillaahun
veterán
Ha van egy kiadatlan (unpublished) oldalam, akkor ha annak az idővonalára felteszek valamit, az meg fog jelenni a követőknél?
-
akyyy
senior tag
ki lehet kapcsolni valahol hogy jeleze, mikor léptem be telefonról utoljára? esetleg magát azt a telefonos ikont eltüntetni a picsába?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ezt megcsináltam. És az miért van, ha rákattintok melyik oldalakat like-oltam, akkor nem tudom őket egyszerre megnézni, hanem felosztja kategóriákra, pl. sportolók, ételek stb. és azon belül látom, amit likeoltam. Ezen nem lehet állítani, hogy ne legyenek ilyen kategóriák?
krizmo_: Köszi, közben már rájöttem én is nagy nehezen.

-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Névjegy-> Szerkesztés-> Szakaszok szerkesztése.
-
rayoliviero
veterán
a kedvencek menüpontot eltüntetem az idővonalamról, hogy tudom ezt visszaállítani?
-
kispx
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem.
-
atillaahun
veterán
Gondolom szerintetek se lehet beállítani, hogy az idővonalon megjelenő kis fényképek ikon ne a vegyített fényképekhez vigyen, hanem a rendezett fotóalbumokhoz - ?
-
xenom0rph
őstag
Én örülök ,,hogy eltűnt ^^
-
enginev3.0
félisten
Eltűnt a percről percre

-
válasz
Integra
üzenetére
Olvass vissza pár hozzászólást!
Mások is tapasztalták, valószínűleg valami gond van a rendszerrel, vagy mivel ennyi embernek eltűnt, lehet így is marad.....és szándékos a dolog.....(#8680) Ferenc.
Sehol nem lehet beállítani.
Ha nem lépsz be egy nap többször, akkor átrakja.
Gondolom azért, mert sok a hír, és mivel nem léptél be egy ideje, átállítja és csak a legfontosabbakat mutatja.(#8681) Fecogame
Gondoltam, hogy elkerülte a figyelmed valami miatt, ezért jeleztem, hátha érdekel mennyien szívunk.
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Nálam is eltűnt a chat feletti ticker/hírfolyam, látom másnál is, így akkor várni kell, majd megoldódik.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem amit nem értek, és nagyon idegesít már rég óta. Ugye van a Rendezés lehetőség, és azon belül a "Legfontosabb hírek" és a "Legfrissebb események" opció. Na most én mindig a legfrissebb eseményekre teszem, hogy mindent lássak, s időrendben, de a facebook magától, időközönként mindig átrakja ezt a rendezési beállítást a legfontosabbra. S akkor megint át kell raknom a legfrissebb-re, ez nekem még nem is olyan nagy gáz, mert egyből látom ha nem jól van a Rendezés, tehát hogy a legfontosabbon van nem a legfrissebben(mivel magától átállította). De sok ismerősöm(főleg idősebbek), nem veszik észre, nem látják hol kell állítani, s hiába állítottam be nála a legfrissebbre, mivel magától visszarakja egy idő után a legfontosabbra, így csak lesnek, hogy miért van olyan kevés poszt.. Szóval hogy, hol lehet azt beállítani hogy jegyezze meg a Rendezés beállítást, és ne változtassa meg magától? Köszi.
-
Integra
titán
eltűnt jobb felül, a chat lista feletti részről az a hírfolyam, ahol azt láttam, hogy ki éppen mihez szól hozzá, az egész jobb oldalam chat lista lett. hogy tudom azt a hírfolyamot visszaállítani?
-
Ma reggelre eltűnt a fostartály
Nálatok is? -
válasz
scott_free
üzenetére
Üdv,
Mondjuk nekem annyira nem jött be ez a tickeres dolog, a régi felület jobban tetszett, de mivel oda pakolt be sok mindent, így vele együtt az infók is eltűntek.
Nem zavarna, hogy nincs ott, ha a régi felülettel együtt az információk maradtak volna.Amúgy, kösz.

-
scott_free
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
hali,
gondolom, nem vigasztal, de nekem is eltűnt reggelre a tickerem

itt írnak több dolgot is: Ticker Disappeared , bár lehet, hogy annak van igaza, aki szerint ez fb-karbantartás miatt van és hogy 1-2 nap múlva magától visszajön majd.
remélem is!
-
válasz
Lacus_84
üzenetére
Emlékeztem rá, hogy valaki már kiírta ezt a problémát korábban....
Egyik módszer sem vált be, azokból, amit írtál....én is ezeket próbálgattam, de nem működött, most megnéztem ismét, kipróbáltam, de nem jó továbbra sem.....azért, kösz.
Na, mindegy, gondolom helyre áll magától, időként szokása megzakkani..... -
Lacus_84
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
par hettel ezelott nekem is volt hasonlo problemam, meg is irtam itt, de nem erkezett ra valasz. en is igy jartam, hogy egyik percrol a masikra eltunt, es sehogy sem tudtam visszaallitani. nekem ugy oldodott meg (bar szerintem csak veletlen, nem sok koze van hozza), hogy a hirfolyamot atallitottam a legfrissebb esemenyekrol a legfontosabbakra, majd vissza, es igy allt helyre a sticker. vagy meg egy megoldas, hogy lekicsinyitettem az oldalt, igy egymas ala kerult a percrol percre es a chat resz. viszont igy nekem zavaro volt. az elso megoldas bevalt, azota nem volt vele problema.
-
Reggel belépek facebookra, és eltűnt a ticker (percről-percre), de úgy, mintha sosem lett volna ott.......
Ami egyébként azért zavar némileg, mert nekem, szinte mindent oda rakott be....ez a ticker sosem akart működni nálam, a legtöbbször beállt és csak tekert, de most meg eltűnt....
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Def26
félisten
Üdv.
Iphone -on van egy lehetőség, action status -t megosztani. Nem tudjátok létezik ilyen androidra is? [link]
-
Aki már unná a magyar felületet váltson us english-re

-
sixpack89
tag
sziasztok! hogyan lehetséges az,hogy akivel beszélek lássam hol van helyileg? ezt én betudom állítani valahogy,vagy pedig a felhasználó tudja csak akivel beszélek? mert régen emlékszem volt olyan,hogy akivel beszéltem chaten megjelenítette nekem,hogy ő hol van helyileg,még az utcát is.
-
repvez
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
DE tegnapig még kaptam mindenről arról is ha csak megosztott egy linket vagy képet,de most már arról sem se PC-n se mobilon.
Igen ezt is kérdeztem hogy olyanok is előjönnek , hogy előző nap megoszott valamit és mégis ujként szerepel a hirfolyam között.
Meg tegnap még jött olyan értesités is random ismerősöktől, hogy megosztott valamit,de napokkal ezelöttieket és egyáltalán nem kapcsolódott hozzám semmien formában az a megosztás
-
repvez
addikt
DE akár PC-re is jöhetnek tanácsok,mert oda sem kapok értesitést a közeli ismerősők bejegyzéséről, pedig mind Pc-n mind mobilon minden pipa be van téve, hogy mindenről kapjak .
Most volt pár perce, hogy látom hogy a hirfolyamon és a közeli ismerősök oldalon , is megjelent, hogy megosztott valamit és lájkolt ,meg irt üdvözlő üzenetet,de egyikről sem jött értesités se PC-re se mobilra.
Ez mitő l van és mit tudok ellene tenni?
Ami a Mobilon van szinkronizálás cimtár szinkronizálás, az gondolom csak a telefonszámokat és a képeket szedné le a telefonra és egyeztetné azokat ha valaki megvan már a telefonkönyvben?Mert ezt nem szeretném csak azt hogy erról a 2-3 embertől kapjak értesitéseket.
-
repvez
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
repvez
addikt
a legujabb frissitésben ahol alulra kerültek az értesités és chat gombok , ott a news feed-et hol lehet állitani, hogy mindig a legfrissebbet mutassa? a régebbiben volt egy fogaskerés mellette és ott feljött egy ablak amin ki lehetett választani.
-
Mici80
tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Krizmo koléga már megválaszolta a kérdést...
Ugyan azt ne írd le mégegyszer, olvass vissza mielött írsz. 
-
xenom0rph
őstag
Segítsetek légyszi!
Azt szeretném megoldani, hogy valahogyan csak az üzenetváltásban elküldött képeket mutassa a fb, a szöveges üzeneteket pedig ne
-
atillaahun
veterán
válasz
ggeleven
üzenetére
Megsúgom a megoldást: kijelölöd a képeket, feltöltöd őket, és miután megjelennek, nem nyomsz a közzététel gombra hanem bezárod az oldalt. Majd újból megnyitod, akkor megjelennek a képek, és utólag szerkeszted az album nevét és leírását.
Igazából csak azt vártam hátha létezik egy kevésbé cigány megoldás is, de úgy látszik a facebook-ot nem éppen a legnagyobb zsenik fejlesztik.
Más.
Kipróbálnád egyébként, hogy neked sem enged info@barmi.hu-s címet megadni alap e-mail-nek?
Utánaolvastam már a dolognak, de semmi értelmeset nem találni a témában. Néhány helyen azt írják, hogy azért korlátozzák, hogy privát oldalak ne használhassák vállalkozások címeit - de ez pont akkora baromság mint amekkorának elsőre látszik. -
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos ilyen beállítást én sem találtam...

-
atillaahun
veterán
Csak tapasztalat érdekelne: valakinek sikerült már úgy albumot feltölteni oldalra (page) hogy az ne kerüljön ki egyből az idővonalra?
-
whitezo88
nagyúr
nem akarnak csinálni egy szűrőt a nyilvános privát nyáladzások eltüntetésére? ez majdnem mindennapos náluk de letiltani nem akarom.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bluobluo75
üzenetére
-
Mici80
tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Tök mindegy, hogy .com vagy a .hu domaint írod be a böngésződbe. A .hu ról átirányít a .comra.

-
zsof Nokia
aktív tag
ajánlom az Adblock Plus letöltését ha valaki Crome-t használ
-
batai15
félisten
GYerekek már a bicskát nyitogatja ez a getvás face. Nyitom megfele, és rögtön jön ez az idióta ablak...a lájk már hétköznapi szóvá vált bla bla bla... majd továb erre egy sose látott face oldalt nyit meg. pedig csak üzenetet akarok megnézni. NEm lehet offolni ezt a szutykot?
-
bluobluo75
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Légyszi pontos címet adj, hol lehet kinullázni ezt a sz*rt mert már megint jött, de most más, jó volna ha már nem küldene ez a f*s semmit!!!

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bluobluo75
üzenetére
-
bluobluo75
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
köszi, megnézem!
már idegesít, nem győzöm törölni

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bluobluo75
üzenetére
app centerben szord ki.
-
Mici80
tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ez a facebooknak egy alkalmazása. Gondolom egy ismerős már használta, te rákattintottál és lájkoltad az alk. oldalát. Megoldás lehet ha rámész az oldalára és visszaveszed a lájkot. Nem kéne minden hülyeségre rámenni fb-n!

-
bluobluo75
őstag
-
Mici80
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az már bevolt állítva, de még így is sokminden kimarad mostanában. A frissítés még mindig idótán jelenik meg, ha valaki más oldalról oszt meg valamit. Molinó szerűen egymás alá teszi, és felsorolja, hogy 1,2,3, stb.. megosztotta ezt a frissítést. Régen külön volt minden! Most ezzel már gondolom semmit sem lehet kezdeni.

-
Mici80
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre! Arra tud nekem valaki mondani ötletet, hogy miért van az, hogy a megosztások frissítések mostanában teljesen más módon jelennek meg a hírfolyamban, valamint nem is időrenben. Itt már megállt a tudományom!

üdv.Mici
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan után érdeklődnék, hogyan tudnám ezt kikapcsolni:
Profile picture analyzer
Majd minden nap küld üzenetet
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jelenteni kell az oldalt és szólni az ismerősöknek, hogy ők is tegyék meg ha többen jelentgetik az oldalt felfigyel rá talán a facebook
-
Mr.Csizmás
titán
van egy lajkolos oldal. csomo fenykepet mashonnan, masoktol lop. mit lehet tenni vele? a kepeknek akar az eredetije is megvan. fotokrol van szo, nem idezetes vackok.
-
atillaahun
veterán
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Hogy ők dönthessék el helyetted mi neked a fontos.
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Csak tudnám miért?
-
atillaahun
veterán
Én úgy tudom éjfélkor auto resetel fontossági rendezési elvre legfrissebbről.
Ez a Facebook informatikailag egy utolsó hulladék fos. -
repvez
addikt
másnál is csinál érdekes dolgokat a FB? Nálam hiába van a legfrissebb hirekre állitva a fal, rendszeresen megjelennek előző napi feltőltések is az 1-2perces bejegyzések után is.Illetve pár napja mobilon kapok értesitést különböző ismerősoktől arról,amit páár napja megosztott az oldalán,de én semmilyen formában nem vagyok megjelölve rajta és PC-n sem szerepel az értesitések között.
Viszont amiről meg szeretném, hogy kapjak arról meg nem jön.
Minden be van jelölve, hogy likok és hozzászólásokról is küldjön értesitést a mobilra is meg PC-re is a közeli ismerősöknél,de mégis csak a megosztásokról kapok,de arról sem mindről,mert amit a youtubról oszt meg arról nem .Jó lenne már ha kidolgoznának egy egységes rendszert, hogy mindenki tisztában leszen ,hogy mi mikor történik az oldalon.
-
Hogy lehet olyan oldalt létrehozni ami hajaz az a demotivalo.net, 9gag.com, és fajtársaira, magyarul annyi hogy adott egy kép / video / gif az oldal tetején, és hozzá facebook login után kommentelni lehet.
Mert ITT van róla szó, de konkrétan nem találok infót hogy miként induljak el a feltelepítéssel.
És még annyi hogy a domain névhez tartozik webhosting, és cpanel alatt szépen elérek mindent. -
Állítsd be, hogy csak akkor tudjanak megjelölni egy képen, ha te azt jóvá hagyod, így ha nem szeretnéd, hogy a kedves ismerős mindenki számára láthatóvá tegyen egy téged ábrázoló képen, nem hagyod jóvá.
Szerk.:
Mivel sajátjaként töltötte fel a képet, nálad pedig nem volt korlátozás a megjelölésre, így sokat nem tehetsz, mivel az ő beállításai érvényesek. Ilyen esetekre a legjobb a megelőzés ezért is javasoltam a fenti beállítást.(#8609) MaciG
Akkor a tevékenységnaplódban rejtsd el az idővonaladról. -
atillaahun
veterán
Valaki érti a Facebook app-ok működését? Mert odáig megvan, hogy az appcenter-ben van egy csomó hülye játék és azokat lehet tolni, de elméletileg léteznek hasznos alkalmazások is, mint egy szavazás, fórum vagy hasonlók, amiket be lehet építeni a saját oldalba.
Na azt hogy? -
MaciG
addikt
Azt hol tudom beállítani, hogy azok a képek amiken megjelöltek, csak azok számára legyenek láthatóak akik az ismerőseim?
-
greenity
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Meglehetősen vicces... édesapámnak megy.. nekem nem...
-
greenity
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Nekem még mindig nem
kipróbáltam egy másik profillal is és bömgészővel + mobillal nem megy 
Köszönöm, hogy megnéztétek

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálatok is?

Ugyan azt ne írd le mégegyszer, olvass vissza mielött írsz.