Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
-
adyz.
aktív tag
üdv.
egyik ismerősöm beszedett valami vírust, ami posztolgatott magától. most le van tiltva és nem tud megosztani/like-olni dolgokat.
ez mikor fog megszűnni? -
Kapanyél
őstag
Most majd fogtok. A FB-nál sem tökhülyék ülnek, beleépítik a FB motorjába a hirdetéseket. Már így is van pár trükkös megoldás, amivel még Element Hiding Helperrel sem lehet leszedni a reklámot egy oldalról, vagy annyira macerás, hogy inkább teszel rá.
Mobilon meg egy az egyben megy már most is a reklám, azóta használok alternatív klienst.Egyébként nem kell félni, kb. 2 év és átköltözik mindenki Google+ -ra.
Ez a FB-os lufi előbb kidurran, mint ahogy telefújódna. -
Johnny Cage
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
dettó. sose láttam reklámot facebook-on
-
Idegesítő reklámok jönnek Facebookra
Ez egyre jobb

-
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezt jó hallani!
-
Úgy néz ki, a fészbúk visszacsinálja a régi felületet:
http://hvg.hu/Tudomany/20121221_facebook_profil_ujitashttp://www.szeretlekmagyarorszag.hu/egyhasabos-lesz-az-idovonal/
-
akyyy
senior tag
ami jobb felso sarokba van értesitő blokk, azt nem lehet részletesebben, vagy nagyoban megnyitni valahol?
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
0.facebooko-t, hogyan tudom beállítani? ( t-mobile-os vagyok.) -
McDog
aktív tag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Miért fizetnék érte 100$? Véleményem van róla, vagy a Facebook-ról? Bárhol leírhatom... Ha hülyeség a véleményem törli, vagy intelligensen azt írja, hogy elgondolkodnak rajta, ha van értelme, akkor a saját hasznára fordítja és felhasználja. Ki is válaszol...? Valaki, vagy egy csapat, akinek ez a feladata,... jobb dolga is van ennél, de biztos lesz olyan éretlen kamasz, aki ki kocka fejével megvitatja a legjobb ötleteit azzal a tudattal, hogy Zuckerberg-gel levelezik.... levelenként 100$.. vissza is kérdeznék, hogy az illető megint fizessen 100$-t ...

-
Dyrtyho
őstag
-
Nkboy
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nincs erre a célra valami script?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nekem ne mondd, számtalanszor lett volna már nekem is hasznomra, ha dátum szerint lehetne keresni az üzeneteim között és ez gondolom nem csak rám és az ismerőseimre igaz.
(#6784) 14adam: Akkor passzolom

-
14adam
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
áhh,nem
1 óra alatt 12 000 üzenetig jutottam... xD -
Johnny Cage
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
azért az, hogy régóta tartó levelezéseknél, amikor összejön több ezer sornyi cset/levélváltás (ha már egyszer ide menti a csetelést is, természetesen automatikusan) nincs mód arra hogy rögtön a levél elejére ugorjak, sokat elmond a facebook kialakításának ésszerűségéről és/vagy a fejlesztők felhasználóbarát szemléletéről vagy józan eszéről..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mobilról van szó, nem gépről.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jobb also sarokban a chates zold pottynel fogaskerek, chat-modus, es ott offolod (3 lehetoseg van)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Még annyit tudnátok segíteni, hogy ne jelezzen online-nak ha belépek? Nem találom hol tudnám kikapcsolni.
-
kutga
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Milyen telóra akarod?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Facebook app csak tapifonokra van, vagy hagyományos mobilokra is meg lehet valahol találni?
-
Facebook kifagyasztja a böngészőmet...
( Chrome-t használok )Gondolom kiraktak valami fincsi dolgot, aztán azért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Hátha más is beleszalad majd ilyen probléma, ezért leírom a saját tapasztalatom.
A megerősítő kódok a mai éjjel folyamán kezdtek el szállingózni. Szóval nagyjából 5-6 napos csúszással.
..viszont tegnap reggel eszembe jutott a jelszó, így be tudtam lépni. -
v@n
csendes tag
Sziasztok,
Ismeritek a facebooktv.org -ot? Ingyen szórja a műsorokat és egész jó sorozatok vanak rajta + mindig van valamilyen film.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Kikapcsoltam mindenféle email értesítést fb alatt, mégis érdekelne, hogy be lehet-e úgy állítani, hogy a nekem írt üzenetekről (de csak azokról) kapjak figyelmeztetést gmailre?
-
Sziasztok!
Ismerősöm bekapott valami vírust.Török linkeket pakolgat ki a falára amikben megjelöli az ismerőseit...
Van valami amit lehetne tenni?THX
-
Gyick
őstag
uh!
nálam most megbolondult az fb.mintha visszaállt volna az adatlapon az egy héttel korábbi állapotára.nem tudom mivan. -
Eastman
addikt
Sziasztok!
.gif képet be lehet illeszteni a face idővonalra, úgy, hogy mozogjon is?

-
Dyrtyho
őstag
Na, hétfőn délben vissza kaptam a jelölési lehetőségemet, mivel már másodjára tiltottak le karácsony előtt, mert túl sok embert jelöltem be, és most meg nem merek senkit se bejelölni hogy nehogy megint letiltsanak. Ilyenkor mennyi időt érdemes várni a jelölésekkel ? Vagy naponta/hetente csak 1-2 embert érdemes bejelölni ? Vagy hogy van ez ? Hol tudom megnézni hogy kiket jelöltem be, de még nem igazoltak vissza ? Amúgy ilyen lesz az új timeline
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ha, valakinek van ötlete kérem írjon, mert ez így elég kiborító, h valamiért nem jön meg a megerősítő kód, ebből kifolyólag meg nem tudok belépni.
Hova lehetne ezzel kapcsolatban írni egyébként?
Köszi.
-
14adam
addikt
hogyan tudnám lementeni a beszélgetéseimet? Van egy személy akivel már 36 000-nél járok. Szeretném visszaolvasgatni,hogy hogyan is kezdődtek a dolgaink de nincs kedvem visszalapozni ennyit.
-
Cyberpunk
félisten
Üdv van egy rejtélyes nagy problémám. Semmilyen csoportba nem tudok kommentelni a postok alá. De még postolni sem tudok. Csináltam ma egy új profilt próba ként, de ott meg csak postolni tudok, de az alá kommentelni már nem. És ez megy minden olyan csoportban ahol tag vagyok, PC-ről, laptop, mobil, tablet. ellenben minden más megy. Ja és otthoni, céges wifi és mobilinternetről is ugyan az van. Egyszerűen nem értem ezt már napok óta ezzel szenvedek. Valakinek ötlet?
-
Mawyx
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Belemegyek az albumba, szerkesztés, +kép feltöltése, kiválasztom a képeket és csak fényképek közzététele gombom van, ezzel pedig kikerül hírfolyamba. Ha timelineról rejtem, akkor is az idézett szöveg szerint nem lehet a hírfolyamot kikerülni.
[link]Most azzal szenvedek, hogy "csak én" látom az albumokat , várok kb 2 hetet és láthatóvá teszem.
-
Egyébként, érdekes, hogy ennyit bajolsz ezzel. Nálam csak akkor osztja meg, ha direkt megosztom az üzenőfalamon, nálad meg így is megosztja....nem értem.... Kezdem azt hinni, hogy nincs 2 teljesen egyforma facebook, mert eddig akiét láttam mindegyik másabb volt valamiben...
-
runner 125
nagyúr
Pont azzal szopok én is, az Istenért sem jön meg a megerősítő kód.
Fecogame
freemail-re, de azt használom ilyen célokra ezer éve, noh meg rá van irányítva a gmail-emre, eddig semmi, de semmi probléma nem volt ebből kifolyólag, megkaptam mindent.
Néztem. Az volt az első, h a SPAM-eket végignéztem, de semmi.
Próbáltam három böngésző alól is, de semmi.Most csináltam úgy hetedjére, de nem küldik meg. Ilyenkor mi van, hova írjak?
Ez így elég lol, mert nem tudok belépni.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Milyen mail címre kéred? Spam mappában nincs véletlen?
-
Mawyx
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem email megerősítő link nem jön meg, a mail jó, de nem jön rá semmi levél a fb-tól, spam mappában sincs, érthetetlen.
-
Mawyx
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A képet akarom, hogy lássák, azt nem akarom, hogy azt lássák, hogy ezt a 3-at most adtam hozzá.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Kb 1 hete meló közben gyorsan megváltoztattam a jelszavam, nem vagyok egy függő, a lényeg, h azóta nem léptem be, de elfelejtettem a jelszavam.
Próbáltam már kb 5x újat igényelni. Szépen beírom a mail címem, rákattolok, h küldje el a kódot a megadott e-mail címre, ki is írja, h elküldték, de nem jön meg a kód.Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
Mawyx
őstag
Hogy feltöltöm és gyorsan rejtem az idővonalról, az nem jött be, akkor is kirakta a kis rohadék középre a falra. Régen lehetett rányomni amikor plussz képet adtam hozzá, hogy ne legyen közzétéve, csak feltöltve. Most meg ha töltök hozzá, kiírja, hogy Mawyx 3 új képet adott x albumához.
-
Mawyx
őstag
Szeretnék egy már rég meglévő albumhoz képeket hozzáadni, de csak úgy suttyomban bővíteném, nem szeretném ha ki lenne írva az üzifalra, hogy Mawyx új képet adott hozzá. Ezt hogy lehet megoldani?
-
b4sxe
aktív tag
Hány nap múlva tudom a nevemet átírni ha letiltották ?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Admin vagyok egy csoportban, a kérdésem a következő lenne:
- hogyan/hol tudnám azt beállítani, hogy ne kapjak facebookon értesítőt arról, hogy vki csatlakozni szeretne az adott csoporthoz? -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megosztotta egyik képemet, aminek nem örülök. Ez most természetesen látszik az ő idővonalán. Az lenne a kérdésem, hogy ezt le tudom-e valahogy törölni az ő idővonaláról, mintha nem is osztotta volna meg?
Köszönöm! -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mindegyik böngészővel? Ha igen, dobj egy screenshotot

-
Mr.Csizmás
titán
a keresőmező mitől tűnhet el???

-
Joker88
őstag
hogyan tudok leiratkozni egy ismerősöm hírfolyamáról ?
állandóan vagy 88 képet oszt meg,valamikor annyit kell görgetnem az egérrel mert csak az ő megosztásait mutatja
telefonos facebookról meg nem is beszéltem
-
bubi92
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
hát beállítod, hogy ki jelölhet ismerősnek. jobbra fent, kis lakat, ki léphet velem kapcsolatban és ott...
-
hoffman_
nagyúr
Ha valakire unsbuscribe-t nyomtam, azt utólag vissza lehet hozni?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem sehogy.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valaki?
-
xenom0rph
őstag
Hali!
Ha a kis lenyíló fülben nézem meg az üzenetet, akkor ugye a facebook nem írja ki a feladónak ,hogy 'seen' ('látta') ?
-
repvez
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem, ez más
-
válasz
Con Troll
üzenetére
Üdv!
Ezt csak úgy tudod korlátozni, hogy amikor megosztod, amit posztolsz, akkor beállítod, hogy ki/kik számára jelenjen meg, ha van listád, akkor egyszerű a dolog.
De ha arra gondolsz, hogy ne lássák, amiket nyilvános oldalakon csinálsz, azt nem tudod szabályozni, mert ha rámész egy oldalra/másik ember oldalára, akkor az ottani beállítások lesznek érvényesek.
Tehát ha te ott csinálsz bármit, akkor azt mindenki láthatja, ha az oldalnak olyan a beállítása.(#6706) repvez
Csak annak nem tudsz üzenetet küldeni, akinek az van beállítva, hogy ismeretlenek ne küldhessenek neki üzenetet. Amúgy tudsz ismeretleneknek is üzenetet küldeni, ha engedélyezték ezt.Szerk.:
Keresés:
Ha a fenti kereső sávba beírod annak a nevét akit keresel, kidob találatokat, első 8 találat megtekintésére rá katt., majd a nevek felett megjelenik egy gördíthető sáv, itt be tudod állítanak, hogy helyszín, tanulmányok vagy munkahely alapján szeretnél keresni. De ennyi, más alapján nem lehet keresni. -
rii
nagyúr
sziasztok
havercsaj kért őtlm telefonon segítséget (tőlam, aki 0 facebookban)
valami olyasmit szeretne, hogy van egy céges web-odlalukés egy meghívót szeretne elküldeni egy mellette ülő kolleganője ismerősei közül 10-15-nek, hogy like-olják az oldalt ...
én ebből bevallom, nem sokat értettem ))))-.
-
repvez
addikt
Hogy lehet valakinek üzenetet küldeni hogy nem ismerösöd? Mert nézem az adatlapját,de csak egy gomb aktiv hogy jelöld ismerösnek.Na de hogy irjak üzenetet , hogy mit is szeretnék töle, ha nem is ismer még igy nagy valószínűségel vissza sem igazolja hogy ismer.
A másik, hogy nincs valami megoldás arra, hogy normálisan lehessen keresni embereket, kor, lakhely , név alapján?
Mert igy senkit nem lehet megtalálni . -
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár problémám-barátnőm fosbukja a kedvencek és az érdeklődési köre hirtelen teli lett a mai nap mindenféle török ill spanyol nyelvű szarral.Nem lájkol semmit és kedvencek közt tartja számon de nem tudjuk törölni és csak özönlenek...van valami megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)