Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
asde3
csendes tag
Sziasztok! Facebook problémám lenne! Kirakott a facebook, és nagyon szükségem lenne a fiókomra. Kép azonosítást kér, viszont kövezzetek meg, de egyszerűen 1-2 embernek ismerem csak fel a képeit, a többinél olyan képet ad ki, egyszerűen nem tudom azonosítani. 900-1000között van ismerősök száma. Telefonról is be volt biztosítva de most kidobott. Nem tudok tovább lépni, és fontos nagyon az accountom. Aki ért valamennyire ehhez a dologhoz tudna segíteni?! Haver sajnos még a profilomat se látha, hogy az ismerősök közül ki keresnénk a képeket, hogy ki lehet mégis rajta. Annyit tudok, hogy másnak is akadt már ilyen problémája (a google-ből)
A menet úgy néz ki, hogy képet kell azonosítani, semmit se tudok ki olvasni az oldalból, csak a kép címét, amiből vissza kellene fejteni a kép címét, és onnan megtudni az ember fiokját?! Valami ilyesmit is olvastam, hogy ki lehet fejteni.
Kép címe:
https://www.facebook.com/captcha/friend_name_image.php?tag=AZkpTKFQTX7lfuo4hWB0zgfGX0IqVIz0cgz8ggIyKTvA8p3Qk7maYVdJ35JF8c0A9aFxRRBrnch6oiskliZC1WBEZCnoYnA4wf1GtU6v59hrqSew18Cj6K-tup7WvEwZgLDH4wfPT_MkrvyzgClLFeGsE_dU-DWl3wwmJq1NSXiy0NA-GQx8OkYzax3UzwHtivYhiIcOKZzKhxZjZYloXP2bePkeo2sq3DblLarlcTHDXSJEK0PbhOXT2BEr0zWZ771jMzt2BreBuzgrv6DVuFBCQ0CkeZ-Nh44E0SXRTh3ErkDhxz-V1HrBWXuLEwPE-iAlhmW5FUOh2RUe2ov9S09hVVnXbf3Dyiytnqpkf6Y4ahslNb7uO3KhcIckBMMtZpfHebHGcyMDCKKYB784vKwGETk92z1_vHx_QW3jQcmVsg&w=300
Ez lenne PL.
Várom a mielőbbi segítségeket, meghálálnám, valahogy vissza szeretnék jutni mihamarabb!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
válasz krizmo_ #7971 üzenetére
Igen sajnos olyan képeket ad ki, hogy fel se lehet ismerni az egyént, itt ott megjelölte magát, mint nem is "emberi" kép, plusz új képfelismerő van, nincsenek név lehetőségek, hanem egyből teljes névvel kell igazolnom, hogy felismerem e:S.. kicsit pf:S
Belépés után nincs valami help center ahol lehetne jelezni a problémát? mert telefonszám szerint is bent voltam, és úgy esetleg lehetne valami kezdeni vele-XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
Sziasztok!
Abban kellene segítség, hogy van egy több mint 4.000 fős csoportom. És már nem lehet átnevezni. Hol kell ezt kérelmezni, hogy tudom elérni, hogy meg tudjam változtatni a csoport nevét ?!
Továbbá: Van egy közel 10.000-res oldalam. Ott is a név változtatás áll fent. Lehetséges ez? És ha igen hogyan. Nézegettem különböző tippeket, de még nem jött be egyik sem.
Köszi
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest