Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
tegnap megpróbálták feltörni a facebookom és ma reggelre zárolva lett a csatornám,nem tudok belépni..Nem Vácon lakom... Elvileg ott hackerkedtek. térképet is mutatnak róla...
Valakivel történt ilyesmi mostanság? és erre hogy jön rá a face??Ja és az IP cime is megvan a tagnak...Gyanús Fiókhozzáférés
Fiókja nemrégiben elérhető helyen, hogy nem vagyunk tisztában. Kérjük, olvassa el a tevékenység alábbi részleteket:Közel Vác, PE, HU ( Tegnap, 15:16 ) a Firefox for Win7
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
hogy lehet tiltani valakit,h ismerősöm maradjon,de üzeneteket ne tudjon küldeni?? és,ha tiltom,arról ő kap értesitést?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Van egy ismerősöm,aki,ha kitesz vmit,rögtön értesitést kapok,ezt ha jól tudom a bejelőlésénél adtam meg,h igy kérem..Hogy lehetne ezt megszüntetni??köszönöm..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Van pár valaki,akik mindig hivogatnak játékokra,eseményekre..ezt meg lehetne szüntetni valahogy??
köszönömLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Pár hete szerkesztettem a születési időmet,mert eddig csak a hónap,nap látszódott és utána az évet is bejelöltem,de azóta semmit nem mutat az adataimnál és inaktiv a szerkesztési lehetőség is..Mit ronthattam el??Köszönöm
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
hogy lehet olyan oldalt létrehozni,ahol nem jelölhetnmek,hanem csak lájkolhatnak? és ott én látom e a lájkoló adatlapját,
kösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz xenom0rph #8437 üzenetére
ok köszi
amúgy fentebb irta valaki,hogy aki mobilról lép be,annak nem látszik a belépési ideje a chatnél. Ez nálam is igy van,hol látszik hol nem. ráadásul,ha elérhető ,sokszor csak a mobiljel van ott nem a zöld pont És van,hogy órák óta be se lépett és akkor is ott a mobiljel.
ez valami hiba a rendszerbe?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Az lehetséges,hogyha irok valakinek üzenetet,elolvassa és utána olvasatlanként megjelöli és innentől nem mutatja ki,hogy mikor olvasta el? mert tudom ,hogy fenn volt facen,de az iső nincs ki irva,h látta. miként trükközheti ki?
köszönöm.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Ha letiltottam valakit,az utána hogyan tud mégis törölni?? Mert most feloldottam,de már nem ismerősöm.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Bjørgersson #9156 üzenetére
Lényegébe még a keresésnél se dobta fel a nevét,az üzeneteknél tudok csak utánanézni.
A másik oldalamon feldobta...Még annyi nyűg,hogy a Chrome kidobta a facebookot a tárolt oldalakból?? tudtok róla?
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Facen lehet részletesen keresni?? Elég szomorú,ha nem lehet,mert csak keresztnevet és megyét tudok...tLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Ha ismerősnek jelőltem valakit és pár nap múlva nézve megint azt irja ki,hogy megjelőlés ismerősként,az azt jelenti,hogy elutasitotta? Bár erről értesitést gondolom nem kapok,legalábbis nem kaptam.És,ha valaki irt egy üzenetet,és bejelelőm,hogy megjelőlés olvasottként,akkor neki kiirja,hogy látta,ekkor meg ekkor?
köszönömLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Az mitől lehet,hogy az egyik ismerősömnek nem látom az idővonal bejegyzéseit,minden más igen..LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- OLD GAMER PC: I7 4771 // 16GB RAM // 240GB SSD+500GB HDD // RX570 4GB // 500W TÁP // W10!
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Nothing Ear (a) - SZINTE ÚJ, átlátszó szilikon tokkal, 2 év garanciával
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- PS3 slimet 160/320GB keresem 20.000Ft alatt kontroller nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest