Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Az érdekelne, hogyan tudom a facebook profilomat rendesen elrejteni azok elől, akik nem ismernek?
Vagyis, ha keres valaki, hogy bejelöljön, lásson egy profilképet, meg pár alapvető adatot -mondjuk lakhely, pld-, de a bejegyzéseimet, képeket, borítóképeket ne?Csak mert most picit utánanéztem, és elvileg totál ismeretlenek is végigscrolloznak az idővonalamon, és látják mikor cseréltem profilképet/borítóképet, alatta hozzászólások, ilyesmi.
Köszi
-
fatal`
titán
Hali!
Valaki próbált már regisztrálni fejlesztőnek? Kéri a telefonszámot a megerősítéshez, meg is adtam, de nem jön se sms, se e-mail, se semmi.
Van valami megoldás vagy hagyjam a francba?

-
Üdv,
Ebbe olvass bele, ha érdekel a téma:
Ismeretségi hálózatHa megnézted a linket, akkor láthatod, hogy elég sok helyről lophatta az iwiw és a facebook is az "ötleteit".
#7296 Fred23
Egyszer biztos kiderül, hogy milyen elven működik. Meglepődnék, ha lenne bármi logikus működi elve. -
flash-
veterán
sziasztok
kérlek ne hurrogjatok le nem vagyok tisztába a facebook történelemmel,
most nézem a facebook filmet,és ott úgy állitják be ezt a dolgot(saját profil saját tartalommal,barátok meghívása) mintha ők találták volna fel.de az iwiw is ilyen volt és az már előbb 2002. április 14-én alakult.
gondolom nem az iwiw akkor az egész dolognak a feltalálója biztos volt már más olyan oldal is ahol létrtehozhattál profilt bejelölhettél ismerősöket.
melyik volt tehát a legelső?kitől lopta Zuckerberg az ötletet?és az iwiw honnan lopta?

-
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Idővel talán rájövünk.
Én még azt sem tartom kizártnak, hogy vesz bizonyos embereket, és csak őket rakja a véletlen-generátorba. Mert vannak, akik még sosem jelentek meg a 8-ban, és vannak, akik nagyon gyakran. Ahhoz tényleg lehet köze, hogy az illető mennyit jár nálam, vagy én nála, legalábbis olyat nem szokott betenni, akinek az oldalát én nem nézem meg soha, és akiről én nem feltételezem, hogy nálam nézelődik. -
Szerintem véletlenszerű, próbáltam megfigyelni milyen elven működik, de nem találtam benne logikát.
Vannak akik azt állítják, hogy akiket a legtöbbet nézek, vagy chatelek velük. De nálam ez nem így működik, húgommal, apummal szoktam chatelni, de ők mégsincsenek ott, pedig másokkal nem szoktam.
Aztán olyat is mondtak már, hogy azok jelennek meg ott, akik a legtöbbet "járnak nálam".
Ezt meg azért nem tartom valószínűnek, mert olyan ember is van ott, aki nem használja a facebook oldalát.
Lehet van benne valami logika, nem tudom, de nekem még nem sikerült rájönni....(#7293) PumpkinSeed

-
Mikor magamra kattintok, megjelenik jobbra a friends-nél mindig 8 ember képe. Tudja valaki, milyen elv alapján dobja a rendszer oda pont annak a 8 embernek a képét? Talán ők néztek meg utoljára? Vagy mi? Mert vannak, akik szinte minden nap megjelennek ott, mások meg soha.
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Tevékenységnapló-> Fent jobb oldalt van egy kis négyzet amiben ez van: Mutassa a „ Csak én” típusú tevékenységeket is, ha ezt bepipálod, akkor mutatja kire, mire kerestél rá. Ezt ki tudod törölni, ha jobb oldalt rámész az "elrejtve az idővonalamról" ikonra(ez a keresett személy/dolog mellett van), legörgeted, majd kiválasztod a törlést.
Ezt a folyamatot csak egyesével lehet megcsinálni, és amennyire én tudom nem lehet kikapcsolni. -
PumpkinSeed
addikt
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet megnézni ill, letiltani, hogy a kereséseimet elmentse?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Senki nem találkozott ezzel?!

-
sixpack89
tag
üdv! hogyan lehetséges az,hogy letiltottam valakit,majd pár nap múlva feloldottam,de nem látom az adatlapját,mivel én tiltottam le őt,ezért furcsa,hogy nem látom az adatlapját,másokat is tiltottam már le,de a feloldás után láttam az adatlapjukat. ő nem tilthatott le mivel én már előtte őt,ez furcsa.
-
-
HuMarc
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Zoom-olj kifelé, csukd le azt, hogy ki van online, majd nyisd meg újra. Aztán vissza zoom-olhatsz.
-
Üdv!
Hogy tudom visszaállítani a chatlistát, h megint egy külön blokk legyen jobb oldalon, a felső szélén a f×startállyal?
Valamiért visszaállt a régi chatlista, és zavar, h nincs ott folymatosan, nem látom ki van online, csak ha rákattintok a fejlécére, akkor ugrik fel, de mihelyst a main falra kattintok, máris megint mini méretre ugrik.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok esetleg van olyan program/ lehetőség vagy akármi hogy bizonyos belikeolt oldalakat mutassa csak konkrétan arra gondolok hogy csak a Tippmix tippeket mutassa de ebből ezer meg1 ilyen oldal van és az ismerőseim kiírásait nem
-
za0885
csendes tag
Üdv!
Van megoldás arra facebook-on hogy megtudjam ki az aki megnézte a publikus adatlapomat? Külön app-al vagy bármi egyéb módon?
Köszönöm
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok.
A közeli ismerősök csoportba felvettem egy csomó ismerőst így azt is látom minden esetben ha valakinek kommentlnek a képéhez,lájkolnak valamit bla bla szóval minden tudni lehet róla.Viszont az elmúlt pár napban az egyik ismerősömről "se hír" semmi... viszont a normális üzenőfalon látom ,hogy lájkolgatja a képeket....
Ez mitől lehet?Valaki tud erről a dologról mert nagyon hasznos infó lenne.
-
EmberXY
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
személyi okmányt is kérnek, tiszta CIA...

Biztos, hogy ez a valós facebook? Ha igen, akkor kezd eldurvulni... -
FoxiestFox
félisten
Írtam korábban a hibajelenséget, ma megpróbáltam belépni, és ezt kéne kitölteni hozzá.
Csak nekem aggályos kicsit, hogy igazolnom kell magam egy fostos Facebooknak?
Meg ez a magyarázat, hogy "Facebook is a community where real people connect and share using their real identities. " is zseniális, miért nem írták egyből azt, hogy csak a valós adataidat tudjuk továbbadni harmadik félnek..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már biztos, hogy nekem az életben nem lesz többet Facebookom. Szép volt, érdekes volt, pár évig, mint az iwiw, és bár egyre nehezebb megkerülni, majdcsak megoldom. -
Dyrtyho
őstag
-
kpal
nagyúr
Ha ki törlöm egy adott emberrel való chat beszélgetést akkor az ,csak nálam törlődik vagy nála is ?
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Bal oldalon található chat ablak vagy minek is nevezzem (kis képek ,ki van fent ) pár hónappal ezelőtt eltűnt ,nem is foglalkoztam vele csak most lepődtem meg ,hogy nagyon sok ismerősömnek van , mi lehet az oka ?
-
kispx
addikt
válasz
üzenetére
"Engem az érdekelne, hogyan lehet az hogy egy bizonyos embernek mindent jelez a FB amit csinálok."
Kb. egy éve olvastam, hogy van egy "tetszési-index" (pontos nevére nem emlékszem, ezért sajnos cikket hirtelenjében nem tudom megmutatni.)
De a lényege a következő:
Ha egy embernek sokat nézed az adatlapját / csevegsz vele / likelod a bejegyzéseit ... stb, akkor a hírfolyamban többet fogja mutatni mint az olyan emberek szemetét, akiknek sosem mentél a adatlapjára, csevegtél vele ... stb -
baandii
senior tag
Aydan, krizmo_ köszi a segítséget!

-
válasz
baandii
üzenetére
Erre írtam azt, hogy rejtsd el az ismerőseidet mindenki elöl, rákattintasz az ismerőseidre, és ott lesz jobb oldalt a szerkesztés, itt beállítod, hogy csak én. Így nem mutatja ki majd oldalt az idővonaladon, csak akkor ha valakivel közös az adott ismerősöd, de ezzel nem tudsz mit kezdeni.
-
Male
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Megnéztem újra... most működik nálam is

-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok nekem segíteni abban hogy be lehet vhogy állítani hogy ha vki az ismerősöm lesz azt a többi meglévő ismerősöm ne lássa?
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
xenom0rph
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
mégse, elnéztem. lefele kell görgetni és akkor ott írja, hogy a többi találat mutatása.
[kép]
(a szeretlek szóra kerestem rá próbaképpen) -
Male
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az nem csak a kereső? Mert az nálam zseniálisan működik: Csak azokban keres, amiket betöltött, és nem a teljes beszélgetésben.
-
xenom0rph
őstag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni! Facebookon, hogyan tudnám gyorsan visszalapozni az üzeneteim, vagy egy adott 'oldalra ' lapozni (igazából nem oldal, hanem elküldött üzenet). Mert szgépről elég nehéz ,és idő igényes feladat legörgetni.. Próbálkoztam már az m.facebookal ,de azzal sem egyszerűbb.. Esetleg ti tudtok rá valami módszert..?
köszi előre is! -
akyyy
senior tag
betettem eseménybe egy képet, amit elekzdtek ezren lájkolni és kapom rőla folyamatosan az értesitéseket. hogyan tudnám ezt kikapcsolni?

-
sadams
tag
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Azt hogyan tudom letiltani, hogy egy szórakozóhely ne tudjon közzétenni a közelgő eseményein? Nem lájkoltam a facebook oldalát és mégis minden eseményén közzétesz.
-
BeerBier
senior tag
Urak!
Csak nekem nem megy a facebook,vagy másoknak se?
Ismerősök elvileg látják az adatlapom,de nem tudnak nekem irni,lájkolni,stb..
Központi hiba lenne,vagy engem tiltottak csak le valami oknál fogva? -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Elvileg majd egyszer valamikor ki lehet kapcsolni, nekem nem szokott pittyegni(még).
Állítólag tesztelik a felhasználókat, hogy mennyire jön ez be nekik. És majd csak később tudod kikapcsolni, úgy ahogy a chat-nél is.sadams (#7232)
Adatlap-> Névjegy-> Elérhetőségek-> Szerkeszt-> Csak én és/vagy -> Elrejtve az idővonalamrólLejárt az szerkesztési időm

-
Mr.Csizmás
titán
ez a hulladek miert pittyeg, ha jon ertesitesem?? eddig 2,5 evig csondbe vot... hol tudom qssra tenni?

-
sadams
tag

Ezt eltudom valahogy tüntetni az adatlapomról?Köszi előre is!

-
akyyy
senior tag
Ezt hol lehet jelezni hogy "picit" rossz helyen van?
-
akyyy
senior tag
adatlapomon vannak különbözö kedvenc dolgok modlokba
az első az ismerősök második a fényképek, ezek rögzitettek, utánna lehet változatni térképtől kezdve bármit, de itt összekötni monjduk a youtubbal, esetleg videókat ide tenni, miért nem lehet??? vagy hogyan lehetne??? -
Lehet volt már szó róla: Unfriend Finder kiegészítő valaki?! Eddig úgy tűnik, h ez valóban működik. Telepítés után mutatja, ha valaki töröl vagy tilt. Visszafelé sajnos nem működik, csak telepítés utáni törléseket mutatja meg.
-
whitehand
senior tag
Hogy lehet a facebookon szavazást indítani?
-
Megint terjed valami szines fb lehetőség.Tele is vágta a falat pár perc alatt.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Ilyen hibaüzit kapok....
Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.2 napja nem tudok belépni!
Tudnátok segíteni?

-
repvez
addikt
Azt hol találom meg , hogy email cim alapján kereshessek uj ismerőst? Mert régen mintha lett volna ilyen.
És mobilon lehet régebbi verziós FB appot használni? mert a mostani nem mindig frissit megfelelő idöben az online jelenlétet ..Vagyis csak akkor frissit ha manuálisan frissitek, automatikusan nem. igy van olyan hogy online jelol valakit és mikor frisitek eltünik a zöld és kiirja hogy 5perce volt utoljára, tehát akkor kellett volan már eltüntetni a pöttyöt.
-
bAtt001
addikt
na pittyeg már nekem is értesítéskor, megoldás van-e?
mondjuk zenétől nem hallom de akkor is... -
greenity
senior tag
-
Buster17
addikt
Hali!
Azt meglehet oldani, hogy ha posztolok valamit a táblagémen keresztül akkor ne azt írja ki, hogy "telefon használatával" hanem táblagép vagy Prestigio (táblám tipusa) táplagép használatával. Iphone-nál már láttam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

még kísérletezem kicsit, hátha találok valami módot.