Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
udv,
van valami korlat az uzenethez csatolt fajlok meretere? egyszerre kuldenek kb 4x12 mega pdf-et, de mar vagy feloraja porognek a kis ikonok.

koszi!
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
Nekem miért nem úgy jelenik meg a chat, hogy a jobb oldalon alul kis ikonok vannak, mint régen? Be lehet ezt állítani valahol?
-
Gyick
őstag
üdv!
Az miért van hogy nálam a feliratkozoknál van 2 ember de nem emlékszem hogy feliratkoztam volna a profiljukra?ez a feliratkozás mit jelent pontosan?
-
bzsolt99
tag
Hi,
Ajánlom esetleg a facebook reklámozást ami van nekik dolgot tudsz kupont használni és akkor próbáld ki a reklámozást.Érdemes egyébként beállítani nagyon pontosan tehát kulcs szavak kor stb.
Nekem a poszt reklámozás 2x több embert hozott.Érdemes megnézni
Google AdWords szintén hasonló elven működik.Nekem viszont jobban bejött a google megoldása szerintem sokkal pontosba kattintásokat kapsz. Facebook reklám sajnos sok olyan jön ami "felesleges" hiába állítok be pl életkor akkor is megjelenik olyanoknak aki még közelébe sincs!
Próbáld ki nézd meg melyik ami bejön. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
+1, mindkettő mindenképp nyilvános.
-
kpal
nagyúr
Az miként oldható meg ,hogy idegenek ne lássák borítóképem vagy csak hogy az ott lévő hozzá szólásokat ne ?
-
Bjørgersson
félisten
Továbbra is keresem a választ arra, hogyan tudom azokat az ismerőseimet törölni, akik már törölték magukat az oldalról, de az ismerőseim közt maradtak. Ha az adatlapjukra nyomok, az enyém jön be.
-
VIBO
őstag
hi
fb oldal promozáshoz mit tudtok ajánlani?

-
akyyy
senior tag
én is ugyanezt akarom, de a hírfolyamba látni akarom őket, de egy bizonyos csoportban (sulis csoport) ir ki mindig fasságokat, szó szerint "fetalálta" az internetet és ezer éves képeket szúr be...

-
Vasinger!
nagyúr
Azt valahogy meg lehet oldani, hogy az ismerőseim közül letiltok pár ember úgy, hogy a hírek között ne látszódjon az ő bejegyzéseik? Tehát ugyanúgy maradjanak ismerősök, meg minden, csak a falon ne szerepeljenek a posztjaik.
-
mongi
senior tag
Hello mindenkinek!
Régóta szívok ezzel, pedig a cím pontos és jó(utca-házszám, város, irányítószám), mégis mindig ezt kapom rá:
"We couldn't determine the location from the provided address. Make sure to enter a valid address."A Bing meg röhögve kidobja a címem a térképre ha rákattintok. Ilyenkor mi a fakkom van?
Ez azért szívás, mert így az ajánlás ablak nem jelenik meg
-
gezatata
aktív tag
ha a facebookon like-oltam a Prohardvert,
és ott megjelenik egy új cikk,
akkor milyen android alkalmazáson keresztül tudnék a mobilomra értesikést kapni a friss hírről? -
vans?
őstag
udv,
hol tudom megadni, hogy email cim alapjan ne tudjanak ramkeresni?
koszi!
-
kpal
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
várj újra próbálom
na szóval, otthon mikor automatikusan belép FB-re és teszem azt én valahol a városban is felnézek FB-re aztán kijelentkezek akkor otthon már automatikusan nem lépbe később ? -
kpal
nagyúr
azt tudja valaki, ha kijelentkezek telefonon Fb-röl akk ha PC-n is kijelentkezik hiába van elmentve a jelszó ott ?
-
chungee
addikt
Akkor várhat mire haza érek
Köszi. -
chungee
addikt
Estét!
Lehet-e követni útólag, hogy kiket néztem meg az adatlapját
-
buci30
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
S ,hogy ne legyen like rajta azt tudom szabályozni vagy írjam ki

Na de komolyan.
Mert ha ugye törlöm ,hogy idegen ne lássa az ismerőseimet akkor így azért tudni fogja aki lájkol. -
kisboxi
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kössz.

-
buci30
addikt
Hogy lehet azt megoldani ,ha valaki nem ismerősöm akkor a borító képem se lássa?
Mert azt nem lehet beállítani ,hogy csak ismerősök lássák.
Meg ha még like-olja is valaki akkor azt is látják ki like-ólta. Azt nem lehet tiltani?
-
kisboxi
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az adatlapomnál az ismerőseimnél van az a pár kép. Mitől függ, hogy oda melyik ismerősöm képét teszi ki? -
Integra
titán
új login screen van?
-
sputnick
tag
Valaki ezzel kapcsolatban tud valamit? Holnaptól jön a csillámpóni edition?

-
erikke17
őstag
Ez milyen új feature fb-n hogy egyszer csak ismerősnek profilja megszűnik létezni, a kért oldal nem elérhető
Egy profilról sem lehet az adatlapra rámenni
Szóval letiltás kizárva, profilját meg nem deaktiválná a haver az biztos 
Megjavul ez?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nagyon jó

-
Mr.Csizmás
titán
-
kpal
nagyúr
Nálatok sem sem működik face ?

-
törölt tag
Sziasztok! olyan problémám van a facebookkal hogy nem működik a facebook chat rendesen. én tudok írni másoknak de ők nekem nem. valami olyasmit ír ki nekik angolul, hogy valami más alkalmazást használok. telón se megy meg laptopon se.tudja valaki hogy mi lehet a gond?
-
akyyy
senior tag
Ha egy csoportban egy tavalyi bejegyzést akarok megtekinteni, azt hogy tudom megnézni? annyiszor menjek mindig a legalljára? az nagyon sok idő lenne

-
legiaap
félisten
Ha rámegyek egy ismerősömre, akkor ugye ott korlátozni tudom mik jelenjenek meg róla az üzenőfalamon.
Kérdés:
Mit takar ha a
Most important-ot választom és mit ha a Only important-ot?
És mit jelent az Other activity? -
Sziasztok!
Ha üzenetet kapok és azt olvasom akkor azt ugye látja aki küldte.
De ha mondjuk csak ha felül kattintok az üzenetre és látom ki írta,de nem nyitom meg a teljes levelet azt is olvasottnak jelzi a küldőnek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
THX!
-
válasz
legiaap
üzenetére
Belépsz, akkor (neked)bal oldalt van egy olyan, hogy ISMERŐSÖK, ha oda viszed az egeret, akkor mellette kiírja, hogy ÖSSZES, ha arra rákattintatsz, akkor bejön egy olyan, ahol látod azt, hogy + Lista létrehozása. A többi már menni fog szerintem.
Ha egy játékot egyszer letiltasz, akkor arról már nem kapsz később felkérést.Amúgy nekem nincs sok ismerősöm, de azok többnyire normálisak, ha valaki nagyon hülye azt törlöm, ha jelöl ismét elutasítom, egy idő után megunja. Én ezzel valahogy úgy vagyok, hogy vannak emberek, akikre nem igazán vagyok kíváncsi, ezek ne is legyenek az ismerőseim között..... Nem vagyok neten túl szociális.....és nem bírom a hülyéket sem.....
-
legiaap
félisten
válasz
krizmo_
üzenetére
Szóval csak egyesével tudom ezt megtenni?
Ez azért gáz, mert már csomó ismerősöm letiltottam ezek miatt, meg rengetek játékfelkérést, de mindig lesznek újabb idióták, akik telehányják az üzenőfalam, mindig lesznek új játékfelkérések.
Én valami központi beállításra gondoltam, ahol minden ismerőst egyként kezel.Az utóbbit, azt a listás dolgot, hogy tudom megcsinálni?
-
válasz
legiaap
üzenetére
Üdv!
Ha rákattintasz a legördülő sávra oldat, egy adott megosztásra, akkor megjelenik egy "elrejt" opció, ha arra rámész, ott eltudod rejteni a posztot és letudsz iratkozni az adott illetőről/oldalról, vagy szűkíteni tudod mi szerepeljen az üzenőfaladon.
Vagy ez a megoldás vagy az, hogy csinálsz egy listát azokkal az ismerősökkel, akikre nem vagy különösebben kíváncsi, és ott állítod be, hogy mit szeretnél látni róluk. -
legiaap
félisten
Haló,
Azt hol tudom beállítani, hogy az üzenőfalamon mik jelenjenek meg. Tele a hócipőm már ezzel a sok megosztással, hogy ez halt meg, ez tűnt el, megkínozták béla kutyát, stb.
Van erre valami megoldás? -
Nekünk sem működött néhány napig, de mostanra már jó. Biztos nagyon dolgoztak valamin a háttérben....
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy albumot. Hogyan tudok olyan képeket áthelyezni ebbe az új mappába, amiket már előzőleg feltöltöttem az idővonalra?
-
A sok FB függő

Nem hogy bulizni mentetek volna így péntek este

-
MrTwister
őstag
Nekem most már mögy! Kopp-kopp...

-
-
xxSanchez
őstag
Nekem feléledt.
Edit: Meghalt.

-
student
őstag
sztem ez lesz
-
qdak
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tom h nm szolgaltato fuggo, csak idegesito, h par honapja nincs normallis terero melohejen, gyortol 15 km re, van h 1 perc alatt 2x szakad meg a terero :@
nekem most is megy face! -
xxSanchez
őstag
Nekem se megy, szerintem ott már vagdossák az ereiket.

Edit: DIGI
-
MrTwister
őstag
Nekem se megy...nem lehet, hogy csak a DIGI-seknek nem megy? Én ugyanis az vagyok! Ti?

-
qdak
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
megy, stabilan.
meg ugy is h t mobil szar jelet ad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na szóval, otthon mikor automatikusan belép FB-re és teszem azt én valahol a városban is felnézek FB-re aztán kijelentkezek akkor otthon már automatikusan nem lépbe később ?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)