Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Elindult a Messenger böngészős verziója. Csak én nem látom, hogy hol lehetne bejelentkezni?
-
Lacus_84
senior tag
válasz
tobias40
üzenetére
Na, szóval. A chat és az üzenetek rész szinkronban van egymással, tehát a chat előzményei ott vannak az üzenetekben, és fordítva. Nincs külön választva mint más oldalaknál, hogy van egy privát üzenetek rész, és van a chat, itt a kettő egyben van kezelve. Viszont törölni csak az üzenetekben tudsz, és ha törölsz, értelemszerűen törlődik mindenhonnan.
-
Lacus_84
senior tag
Mint előttem is írták, ez nem a FB hibája, hanem sajnos gombamód szaporodnak az ilyen lájkvadász oldalak. Általában valamilyen figyelemfelkeltő szöveggel posztolják a videónak álcázott képet. A kíváncsiság által vezérelt gyanútlan user rákattint a képre, és máris átirányít egy másik oldalra, ahol azt ígérik, hogy ha megosztod a linket, akkor megnézheted a videót. A legtöbb ilyen mögött általában semmi tartalom nincs, csak szimplán átverés, de azt elérik vele, hogy terjedjen a FB-on, és hihetetlen mód teleszemetelje azt. Az ilyenekre nem szabad rákattintani, hanem egyből jelenteni.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Így van, nem ugyanaz a kettő. A törléssel végleg törlődik a fiók, felfüggesztésnél pedig ha gondolod, egy idő után újra be tudsz lépni, és így automatikusan újra aktív lesz a fiókod. Ilyen esetben ugyanúgy ott leszel az ismerőslistában, viszont nem lehet megnézni az idővonaladat. Bővebb infó erről itt: [link]
-
Lacus_84
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
Ezek like-vadász oldalak, vagy csak simán spam-ek. Ha csak rákattintasz, már egyből megjelenik, hogy like-oltad az adott dolgot. Mostanában egyre jobban terjed, fura képekkel illusztrálják a hivatkozásokat, és a kíváncsi ember egyből rákattint. Az ilyeneket el kell kerülni, én jelenteni is szoktam ha olyan.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Orionk
üzenetére
Ha csak felfüggeszted a fiókot, és nem törlöd véglegesen, akkor a következő belépésnél aktiválódik a fiókod, tehát minden a régi marad. Az ismerőseid látni fognak az ismerőslistában, viszont nem tudják megnézni a profilodat, üzenetet sem tudnak majd küldeni. A fiók felfüggesztést a biztonsági beállításoknál találod.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez egy újítás? Nálam nem lehet állítani a borítóképek láthatóságát.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
üzenetére
Ezek alapján nincs több ötletem, de simán el tudom képzelni, hogy ez megint a Facebook hülyesége. Nekem pl. van egy tevékenység, amit csak akkor látok, ha a megtekintés mint-tel nézem az adatlapomat, és sehogy sem tudom kitörölni, mert nincs benne a tevékenységnaplóban, vagy legalább is nem látható... Ezekben a dolgokban tényleg nem lehet logikát találni.
Egyébként ha rámész a Továbbiakra, és alul a Szakaszok kezelésére, ott ki tudod választani, hogy milyen kategóriákat szeretnél látni az adatlapodon.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
üzenetére
Ha rámész az adatlapodra, majd utána a Továbbiak-ra, ott sincs ott a Zene kategória? Az itt lévő kategóriákat nézd át, valamelyikben ott kell lennie a kérdéses kedveléseknek.
Szerintem nem lehet kategóriát létrehozni, az oldal pakolgatja saját magának. Egyedül a szakaszokat tudod rendezgetni, hogy mi hova kerüljön.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, erre gondoltam. Mert én pl. ha rámegyek az Egyéb kedvencekre, akkor ott egyesével tudom a kedvelt oldalak láthatóságát állítani (rámutatok az egyikre, és a jobb alsó sarokban megjelenik). Annál a kedvelésnél nincs ilyen lehetőség?
Szerk.: adott esetben a rádió oldala gondolom a Zene kategóriában van, ha arra rámész, majd felül arra, hogy Kedvelt, ott megjelenik az összes, és egyesével lehet állítani.
-
Lacus_84
senior tag
Sajnos nem kérdezett rá, csak - ezek szerint - automatikusan posztolta az idővonalamra. Csak azt nem értem, miért nem mutatja a tevékenységnaplóban. Lehet így próbálja a FB népszerűsíteni az alkalmazást? Mindegy, megnézem még az alkalmazásoknál, hogy mit tehetek, köszi a tippet.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok,
Az adatlapomról hogy tudnám kitörölni a legutóbbi tevékenységet, jelen esetben, hogy elkezdtem használni a FB appot? Az az érdekes, hogy a tevékenységnaplóban nincs benne, és csak akkor látom, ha a "Megtekintés mint..." funkcióval nézem az adatlapom.

-
Lacus_84
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És azt hogyan lehet?
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Facebook oldalon hogy lehet létrehozni olyan alkalmazásokat, mint pl. itt látható a Youtube, Instagram, Twitter? Mármint úgy értem, hogy ezeket hogy tudom saját oldalra betenni, vagy akár sajátot létrehozni?

-
Lacus_84
senior tag
Nem tudom, nálam továbbra is ott van a Műveletek ikon. Esetleg próbáld meg másik böngészőből, vagy egy mobileszközről.
Más: mi ez az újítás, hogy a tevékenységnaplóban egy adott alkalmazás tevékenységeit csak egyesével engedni törölni? Régebben volt olyan lehetőség, hogy az összes törlése egyszerre.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Valamelyik nap az egyik albumból egy képet akartam áthelyezni egy másik albumba. Rá is kattintottam az áthelyezésre, de akkor vettem észre, hogy a cél mappába (jelen esetben Mobil feltöltések) nem engedi áthelyezni a képet. A probléma az, hogy a kép az eredeti helyéről eltűnt, és most nincs sehol. Van arra lehetőség, hogy valahogy visszakerüljön? Tudom, egyszerűbb lenne újra feltölteni, csak jó lett volna ha megmaradnak a kommentek és a lájkok.
-
Lacus_84
senior tag
-
Lacus_84
senior tag
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta megváltozott a chat-em felülete (weben), szövegbuborékokban mutatja a beszélgetést, ezzel alapvetően nem is lenne semmi gond. A probléma az, hogy csak akkor hajlandó mutatni az új üzeneteket, ha ráfrissítek az oldalra. Más is találkozott ilyen problémával? Mostanában egyre jobban szét van csúszva az egész Facebook, kezd használhatatlanná válni...(#9342) krizmo_: eddig fel sem tűnt, most néztem meg, hogy nálam is van ilyen, de nem tudom milyen funkciója van.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Pár napja tapasztalom, hogy a főoldalon az Alkalmazások közt ott van a Facebook for Android, valamint a Facebook for iPhone. Ez azért érdekes, mert soha nem telepítettem egyik alkalmazást sem, valamint nincs sem Android-os készülékem, sem pedig iPhone-om. Hiába távolítom el mindkettőt, egy idő után visszakerül oda. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mitől lehet ez?
-
Lacus_84
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
ezt nem lehet beállítani, a nem ismerősöktől származó üzenetek mindenképpen az egyéb üzenetek közé fognak kerülni.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
igen, nálam is. (pár hsz-szel feljebb panaszkodtam
)szerk.: megelőztek

-
Lacus_84
senior tag
nálatok per pillanat működik böngészős felületen a chat?

-
Lacus_84
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igazán nincs mit, remélem sikerrel jársz.

-
Lacus_84
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Jelenleg az a helyzet, hogy kétféle szűrést tudsz beállítani: alapszintű és szigorú. Ha a szigorúra állítod, akkor nagy valószínűséggel csak az ismerőseid fognak tudni üzenetet küldeni neked. Tehát az a bizonyos illető ha regisztrál új névvel és e-mail címmel, akkor nem lesz ismerősöd, így valószínű nem fog tudni üzenni neked. Régebben konkrétan be lehetett állítani, hogy bárki, vagy csak ismerősök küldhetnek üzenetet, most csak ez a kétféle szűrési lehetőség van.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Azt is tudod szűrni, hogy ki tudjon neked üzenetet küldeni.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi ez is jó megoldás

-
Lacus_84
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi a tippet, én is erre gondoltam így első körben, csak gondoltam hátha van valami más megoldás is.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm feltöltött egy új albumot, benne sok képpel. A közzétételnél véletlenül úgy lett beállítva a nyilvánosság, hogy csak ő láthatja. Átállítottuk, hogy az ismerősei láthassák az albumot, viszont így utólag nem jelenik meg sem az idővonalán, sem a hírfolyamban. Meg lehet ezt valahogy oldani, hogy megjelenjen, vagy újból fel kell tölteni az egész albumot? (Nem tudom, ez így érthető volt-e) -
Lacus_84
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
par hettel ezelott nekem is volt hasonlo problemam, meg is irtam itt, de nem erkezett ra valasz. en is igy jartam, hogy egyik percrol a masikra eltunt, es sehogy sem tudtam visszaallitani. nekem ugy oldodott meg (bar szerintem csak veletlen, nem sok koze van hozza), hogy a hirfolyamot atallitottam a legfrissebb esemenyekrol a legfontosabbakra, majd vissza, es igy allt helyre a sticker. vagy meg egy megoldas, hogy lekicsinyitettem az oldalt, igy egymas ala kerult a percrol percre es a chat resz. viszont igy nekem zavaro volt. az elso megoldas bevalt, azota nem volt vele problema.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
+1

(#8505) krizmo_ Nekem sincs túl sok képem fent, viszont a profilképek közé csak azokat a képeket töltöm fel, amit szeretnék is, hogy a profilképem legyen, tehát csak engem ábrázol. Az összes többi mehet egy másik albumba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Saját magaddal nem tudsz beszélgetni (nem tudsz saját magadnak üzenetet küldeni), és az üzeneteknél egészen biztosan nincsenek ott az idővonal bejegyzései.
majd most, hogy újra működik.

)