Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Új kezelőfelületről lehet már tudni valamit ? Én még az elején regeltem rá, hogy megkapjam, de azóta sem láttam...
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a saját profilom mellett van egy céges oldalam is. Na most, ezt ugye tudom szerkeszteni a saját profilommal és ugyan úgy a cégessel is. Most a saját profilomat megtettem moderátor státuszba és azóta nem aktív az adminisztrációs szerepkörök kiosztása. De a saját profilommal se tudom szerkeszteni az oldal egyes részeit, pl. a névjegyeket

Mi lehet a probléma?
Köszönöm a válaszokat!
-
Szv99
újonc
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja h hogyan aktiváljam a 'követés' gombot a saját Facebook idővonalamon?
Ha igen, akkor kérem segítsen.
Köszönöm! -
Apollyon
Korrektor
Pc fórumot már csak elvből sem nyitom meg, az egy undorító oldal.
Egyébként tudom meg világos minden ezekben az NSA sújtotta időkben (meg ki tudja mik vannak még azokon kívül), csak konkrétan nem értem miért fontos a frászbuknak hogy mondjuk a barátnőmre hányszor hány óra hány perckor kerestem rá hogy elérjem az oldalát...
mukibuci:
A Gúglit is vágom, még olyan 2008-ban letiltottam a keresések naplózását, elég durva volt, hogy már akkor logolva volt 2005-ig visszamenően az összes keresésem.. Bár az hogy kikapcsoltam a naplózást, minden bizonnyal csak saját magamtól fosztottam meg a visszakeresés lehetőségét
-
akyyy
senior tag
olyan alkalmazást vagy valamit keresek amivel könnyedén visszamehetek pl a tavaly meg 2 évvel ezelőtti üzenetekre hogy miket beszélgettem 2011 decemberében meg 2012 stb... megoldható ugy is hogy visszagörgetek de sok üzenetnél elég macerás lenne. van rá valami megoldás?
-
kispx
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Azt amiért megnyitottad a menüpontot

Szerk.: Egyébként még ennél is többet tud rólad az fb.
Azt is eltárolja rólunk a Facebook amit be sem küldünk rá
Bár pc forumos hír, de ez várható is volt. -
Apollyon
Korrektor
Elég rideg, az Activity logban gyakorlatilag minden ott van mit csináltál frászbukon, percre pontosan az is, hogy mikor mire kerestél rá, hova kommenteltél, likeoltál mit és mikor stb. egészen a születésedig visszamenőleg, abszolút teljesen totál minden... Mégis mihez kezdenek ennyi loggal? Ez többszáz millió usernél gyakorlatilag végtelen sok data..
-
kispx
addikt
Nyilvánvaló kapitány lecsapott a prim.hu-nál

Ezek alapján (+ mennyiszer látogatod az adatlapját / mennyiszer keresel rá) dönti el, hogy mennyire "kedveled". Más nem is nagyon jöhetne szóba.Ez nem nyíllányos, szóval konkrétat senki sem tud mondani. Amit még eddig megtudtunk, hogy ez egy egyoldalú kapcsolat. Szóval az, hogy ő nálad nem lájkolt, az nem nem befolyásolja, hogy Te mennyire "kedveled" őt.
-
Sziasztok!
Itt is volt már párszor téma,hogy mi alapján rangsorolja FB a barátainkat.
Ez szerintetek mennyire reális?"A sokszor emlegetett Facebook algoritmus: bizony létezik. Méghozzá az alapján dönti el, mi kerüljön a hírfolyamunkba, hogy milyen kapcsolatot ápolunk az illetővel: mennyit levelezünk vele, melyen gyakorisággal kedveljük illetve kommenteljük bejegyzéseit. Vagyis az oldal számon tartja tevékenységünket és ez alapján mérlegel."
Csak mert az első 10-ben van egy-két olyan ismi akinél max 2-3 posztot lájkoltam és ő egyet sem nálam

Mégis a 8. a listán
Az első 56 full reális lehet. -
kispx
addikt
-
Mawyx
őstag
Viszont olyan beállitás van, hogy némelyik ismerösömnek csak azon ismeröseit látom, akik közös ismerösök.
Pl ismerösöm Kis Pista, rámegyek az adatlapjára és annyit látok,hogy "Közös ismerösök 52",
másik ismerösöm Nagy Pista, de nála már többet látok, hogy "Minden ismerös 779, Közös ismerösök 27, Nemrég felvett 4, Kit ismerhetek? 25" -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Facen lehet részletesen keresni?? Elég szomorú,ha nem lehet,mert csak keresztnevet és megyét tudok...t
-
kispx
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
fiókbeállítások -> nyelv legyen angol
-
csababarca
őstag
Valakinek váltott már olyanra a facebook,hogy jobb oldalra kerültek a fejlécben az üzenet,értesítés gombok? csomó mindenkinek olyan a környezetemben,az enyém meg nem.
Szóval nekem ilyen: http://kangadesign.hu/images/stories/facebook-regisztracio/facebook-regisztracio-szemelyes-oldal.jpg
Másoknak meg már ilyen:
http://icdn4.digitaltrends.com/image/zuckerberg-facebook-wall-hack-970x0.jpga fejlécre gondolok,a kék sávra.
-
Brumi
senior tag
"- nem beszélsz vele, nem likeolod a bejegyzéseid/lépet, nem beszélgetsz vele, és vársz."
Kb 2 hónapja ezt teszem, igaz előtte sem beszélgettem vele, és az oldalát sem néztem nagyon, valamiért mégis bekerült abba a körbe. Mással, ha egy hétig nem beszélek, rögtön lejjebb kerül... Törölni nem akarom, de az eltüntetés a hírfolyamból az jó ötlet

-
kispx
addikt
Lényegében sehogy. A konkrét algoritmus nélkül pedig biztosat sem lehet mondani.
De következőket azért megteheted:
- törlöd az ismerőst, akkor nyilván kikerül a TOP 3-ból
- nem beszélsz vele, nem likeolod a bejegyzéseid/lépet, nem beszélgetsz vele, és vársz.
- leiratkozol róla, elrejted a bejegyzéseid, stb..Szerintem ezek hátrább fogják sorolni.
-
Brumi
senior tag
Sziasztok!
A múltkor belinkelt progival szoktam nézegetni, hogy milyen sorrendben vannak az ismerőseim (az a program, ami az indexes cikkben is volt), és azt vettem észre, hogy egy ismerősöm kivételével mindenkinek az értéke változik, de egy mintha be lenne ragadva, és emiatt van állandóan a top 3-ban (annak ellenére, hogy nem nézem a bejegyzéseit és az oldalát). A lista amúgy korrekt, és megfelel a valóságnak ezt leszámítva. Mitől ragadhatott be az az ismerős? Hogy lehetne kimozdítani onnan?
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Egy furcsa kérdésem lenne, a szituáció:
A koliban szoktam nyomtatni, ha valaki nyomtatni szeretne, akkor beírja fb csoportba, hogy hol tud nyomtatni, én meg beírom hogy nálam. A probléma ott kezdődik, hogy másoknak is van nyomtatójuk, és néha gyorsabbak nálam
A kérdésem az lenne, hogy van valami módszer eszköz, ami figyelné a facebook csoportot, és jelezne nekem, új post, vagy még inkább egy adott karakter lánc feltűnése esetén? -
artiny
őstag
hogyan kell kikapcsolni azt,hogy latszodjon ismerosoknek,hogy mikor van a szulinapom?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Arra van lehetőség a facebook-ban, hogy az ismerőseim se lássák egymást, csak akit én szeretnék? -
Pikaa
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jól van,köszönöm!

-
Pikaa
aktív tag
Lehet,hogy már volt a következő kérdése,de olvasgattam vissza,de nem láttam.
Szóval vissza szeretném állítani a régi kinézetű fb-re a saját facebook,de sajnos nem találom,hogy hogyan kell,
Valaki tud segíteni?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A percről percre nekem sosem működött rendesen, nem tölti be a posztokat....de mióta oda tették azóta így van....
Amúgy, meg az egész oldal nekem is lassú.... -
kispx
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A percről percre nekem sem működik normálisan.
-
enginev3.0
félisten
Nektek is ilyen tetű lassú az oldal?
Van hogy kétszer kell rákattintani egy linkre hogy bejöjjön az oldal, mondjuk tízből hatszor
Vagy a percről percre szinte semmit nem hoz be ha ráviszem az egeret
A képet alig tölti be meg még egy jópár idegesítő dolog, de már hetek óta -
Tosee
őstag
Üdv!
Nálatok sem lehet a biztonságos böngészést kikapcsolni? Ez valami újítás?

-
fi:zi'k
nagyúr
Facebook developers témában tud nekem vki segíteni?
-
-
altair66
csendes tag
ha vki megbök kiikszelem de később mégis szeretném újrabökni és megbököm az adatlapjánál akkor tudni hogy onnan böktem meg vagy azt gondolja hogy visszaböktem?
-
kispx
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Amikor felkérést kapsz akkor felajánlja, hogy attól az ismerősödtől, többet ne kapj felkérést. Gyorsan el fognak fogyni.
-
kispx
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
1, Törlöd azokat a böngészőkiegészítőket, amiket nem Te telepítettél fel.
2, Vírusirtás: Kaspersky Rescure Disk vagy MBAM
3, Bejelentkezel és jelszóváltás
4, Törlöd az alkalmazásokat, amiket nem Te telepítettél
5, adatvédelmi beállítások -> biztonság -> Aktív bejelentkezések -> Az összes tevékenység leállítása -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
A gondom a következő.
Ismerőseim szóltak, hogy mindenféle felkéréseket küldök nekik olyan időpontokban, amikor nem vagyok gép előtt.Csatlakozzanak ilyen-olyan oldalakhoz.Ez mitől van?Hogyan tilthatom le ezeket? -
Nálatok is van olyan hogy valaki fent van de nem látszik pedig azt mondja fent van és ő is azt mondja hol látszok hol nem nála pedig nem tiltok semmit?
-
vans?
őstag
Nalatok mukodik?
-
Robokutya
senior tag
hogy tudom azt szabályozni hogy mi jelenjen meg a hírek menüben?
Kategóriánként betettem az oldalaimat, de ha a megjelenítés a hírfolyamban pipát kiszedem az oldalról akkor az általam létrehozott menüben se jelennek meg a bejegyzések.... -
repvez
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
hát ezaz, ha bejelölöm, hogy miröl szeretnék értesitést kapni és az a személy akit beteszek a közeli ismerösök közé nyilvános adatokat tesz fel akkor mindenről kapjak is értesítést.
-
repvez
addikt
az mi alapján jelzi ki, hogy milyen üzeneteket jelenit meg attól a személytől aki közeli ismerősnek van jelölve és minden értesitésről értesités is be van kapcsolva.Mégis vannak olyanok amiket nem jelez ki.
például olyan ember oldarára ir szülinapi üzenetet akit én nem ismerek,de ez sem mindig, van hogy bejelzi ezeket is,meg ha hozzászol valaki ilyen személy postjához,de van hogy olyanét meg nem aki közös ismerős -
Pikaa
aktív tag
Lenne egy újabb kérdésem hozzátok..
Van egy facebook oldalam,ahol egy nyereményjátékot hírdettem meg és meg kellett osztani azt a bizonyos képet,hogy nyerhess. Összesen a kép alatt ír 29 megosztót,de ha rákattanok a megosztokra,akkor már csak 23,ha van. Ezek szerint az a többi 6 ember nem LIKE-olta a facaebook oldalam és azért nem látom?
-
Robokutya
senior tag
Az általam felvett oldalakat hol tudom egyszerre végignézni értelmesen és beállítani őket hogy mit mutasson a hírfolyamomban?
Mert az oké hogy ha egy listát akarok csinálni akkor ott látok minden oldalt de amúgy külön beállításokban valahol meg tudom nézni mindet? -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Üdv,
Egyesével kell törölnöd az idővonalra feltöltött képeket, nincs rá más megoldás..... -
Zoli bácsi
őstag
Hali! Az üzenőfalra feltöltött képeket szeretném egyben letörölni. Összejött már vagy 1800db. A többi albumnál találok lehetőséget az egész album törlésére, itt nem. Van valami megoldás, mert ennyi képet nehéz lenne egyesével törölni. Az is jó, ha minden képet tudnák törölni. Köszi.
-
Silverr
aktív tag
Nem azt irtam, hogy fent van hanem "A szürke telefon azt jelenti, hogy Facebook appot használ az illető" Tehát a telefonjára fel van telepitve a Facebook alkalmazás(Android,iOS,WP) Azt is irtam, hogy ez nem azt jelenti, hogy fent is van, csak egy jelzés, hogy használja ezt

-
ladlac
tag
válasz
Silverr
üzenetére
Valószínűleg én nem voltam pontos.
Te azt írtad, hogy ha ott a szürke telefon, akkor fent van az ismerős, szerintem meg nem feltétlenül. Pl.: telefonon alapból aktív a chat, weben nem. Használja a telefont, kilép, elkezd számolni hogy aktív volt x ideje. Belép webről, eltűnik az idő, de ha kilép, csak a telefon ikon marad idő nélkül. Szerintem. 
-
ladlac
tag
válasz
Silverr
üzenetére
Nem tudom, azok az ismerőseim, akik telefonról és gépről is használják a fb-ot, azok mellett mindig van ikon - vagy zöld pötty, vagy telefon ikon, vagy ugyanez azzal kiegészítve, mikor volt utóljára aktív. Az meg szerintem kizárt, hogy mindegyikük 24/7 online legyen valamilyen formában.

Én inkább azt gyanítom, hogy az egyik készülékről használnak chatet, a másikról meg nem (vagyis alapból nincs bekapcsolva), így ha kilépnek onnan, ahol volt aktív chat, akkor elkezdi számolni hogy utoljára aktív volt x perce/órája, majd bejelentkeznek a másik felületről, ahol alapból nem aktív a chat, ilyenkor meg eltünteti az időt.
-
Vasinger!
nagyúr
Hol lehet a láthatóságát állítani annak, hogy ki lássa azokat, akiket követek facebookon?
-
Silverr
aktív tag
A szürke telefon azt jelenti, hogy Facebook appot használ az illető. Amikor nem látsz mellette időt akkor nagy esélyel épp fent van,vagy az alkalmazás jelentkezett be magától, mert lyen is előfordul.(és szivja az aksit
) Olyankor azért nem látsz zöld jelzést mert ki van kapcsolva a chat funkció. Amikor zöldet látsz és irja, hogy mobil akkor ez lehet Facebook app bekapcsolt chattel, illetve böngészöből való Facebookozás mobilon keresztül szintén bekapcsolt csevegéssel. Viszont van olyan is amit nem oldottak meg, én pl. Xabberrel üzengetek mobilon, ezt webnek ismeri fel. Igy mindenki azt hiszi egéssz nap otthon ülök és Facebookozok 
Mawyx Egy idő után megbolondul az alkalmazás valamiért. Elkezd késni a jelzés majd végül már nem is jön semilyen.

-
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Korábban kaptam értesitést, ha irt valaki fb-on, csilingelt a telefonom, de több mint 1hónapja nem kapok. Be van kapcsolva, ezerszer ellenöriztem, no meg eleve mindent ugy csinálok mint eddig és egyszer csak feltünt,hogy nem jön hangüzenet, de hang nélkül fent a telefon tetején se fut csikokban ha ir valaki. Ismerösnek jelölésröl se meg semmiröl. Tableten már frissitettem a messengert, hátha ez a baja, de ugyanugy nem jön róla notofication mint a telefonomon.
Mitöl lehet ez?
Már naponta küldök nekik probléma jelentést, de nem történik semmi. Eddig jo volt,hogy csak akkor néztem a telefont,amikor csilingelt, hogy üzenet jött, most meg nézegethetem állandoan,hogy irt-e valaki. -
ladlac
tag
Mióta legutóbb frissült a chat, kiírja ugye a zöld pötty mellé, hogy web/mobil. Viszont van olyan állapot is, hogy 'on mobil', amikor a kis szürke telefon látható a név mellett. Ez konkrétan mire utal? Mert mintha csak a zöld pöttyös 'mobil' jelezésnél lenne ténylegesen aktív az ismerős.
Illetve van még valami, ami nem teljesen világos számomra. Ki szokta írni a fb szürke telefon mellé, hogy mikor volt utóljára aktív az ismerős (pl.: active 1h ago), ez mehet akár 9-10 óráig is (legalábbis ilyet még láttam), de mintha randomban váltaná át ez a sima 'on mobil' jelzésre. Mármint látom például, hogy fent volt két órája, majd fél óra múlva már csak 'on mobil', máskor meg tovább számol. Ez mitől függ?
-
Pikaa
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kösz.
-
Pikaa
aktív tag
Hogyan tudnam egy facebook oldalon azt beallitani,hogy amig az illeto nem likeolja az oldalt,addig ne tudja megosztani azt a bizonyos oldalon levo bejegyzest.
-
Tudnátok ajánlani jól használható rulett vagy monopoly játékot Facebookon? Kerestem, de egy értelmeset nem találtam.
-
Ryder62
őstag
Hali
A chatben ha valaki órák óta fönt van de nem zöld pöttyös akkor ki van nála kapcsolva a chat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(csaj)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)