Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
-
hege01
tag
Sziasztok,
Kommentelésnél hogy tudom valakinek a névét link-ként beilleszteni a komment-be?
Köszi
-
Jipí, most a chat folyamatosan kiírja, hogy X ember ír nekem, pedig nem is. Többnél is előfordul, de folyamatosan. Ha leteszem kicsibe, akkor nem látszik, de felnyitva meg igen.
-
-
Ryder62
őstag
Ezeket a nyomi játék meghívásokat lehet tiltani?
-
kispx
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
Volt pár percem és megnéztem. Így nem fogod tudni megoldani. Csak ha korlátozott listára rakod az ismerősödet. (beállítások -> tiltás -> Korlátozott ismerősök listája) Viszont ezt az összes ismerősöknél megcsinálni...

Így csoporton belüli postok láthatóságát nem lehet szabályozni.
-
Buster17
addikt
Ha benne vagyok egy csoportba és posztolok akkor miért lássák az ismerőseim akik nem a csoport tagjai?
Én nem szeretném látni, hogy miket posztolok. Le lehet ezt valahogy tiltani?
-
rushty
őstag
Arra szeretnék választ kapni, hogy a) egy hozzászólásban hány db. karaktert lehet maximálisan (igen hülyén oldották meg azzal, hogy kitörölhetetlenül ott marad a felkiáltójeles ikonnal) írni? b) MS Wordben mentés nélkül (esetleg másban) hol tudom megnézni, hány karaktert foglal el a szöveg?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Remélem lassan abba hagyják, kezdem unni, hogy minden post ez.

-
Buster17
addikt
Nálatok is 6 kép jön be ha rámentek a https://www.facebook.com/lookback/ oldalra? Videónak kéne elindulna de nem megy

Legelsőnek ment még dél körül, de még azt se tudtam, hogy kell megosztani szóval hagytam most meg csak 6 képpel hadonászik
-
legiaap
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Biztos nem vagyunk annyira aktívak fent
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
El lehet valahogy érni, hogy amit üzenetet küldök ismeretlennek az ne az Egyéb mappába kerüljön?
Láttam jó cikket erre, hogy pár forintért lehetne úgy küldeni az üzenetet, hogy értesítést kapjon róla az illető. Viszont én nem látok ilyen opciót, mikor írnék üzenetet. Nekem nem hozza fel. Mit lehetne tenni? Vagy már nincs ilyen lehetőség? -
legiaap
félisten
Két kérdés:
1. Hogy tudom kideríteni mikor csatlakoztam a Facebookhoz?
A reggelős email már nincs meg, a legelő ember akit bejelöltem nem tudom ki és a timeline-omon sem látom, mások sem látják.
2. Van ez a 10 éves a Facebook és megnézhetjük videóban a dolgaink. Na nekem nincs videóm. Ötlet, hogy miért? -
törölt tag
-
erikke17
őstag
Ajánlom figyelmetekbe szerintem igenpofás!

[Facebook]Szerk: Fél éve jelentkeztem új felületre de még mindig semmi.. :-/
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tudok bejegyzéseket követni? A csoportokon belül a posztokhoz volt egy olyan gomb, hogy követés/follow de mára ez eltűnt. Nem lehetne ezt valahogy visszakapcsolni?

-
jel1
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
értem...nálam nincs :/
-
Mr. Erikszon
senior tag
Fb eseményt mikor csinálok,nem lehet egy képet hozzáadni?

-
jel1
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
az enyémben nem lehet, és gmailban sem látok ilyen lehetőséget, hogy lehetne csatolni facebookot
-
Apollyon
Korrektor
Hali!
Ha a chat be van kapcsolva, oldalt láthatóak legfelül azok, akikkel legutóbb beszéltem, avagy sokat. Nos hogy lehetne onnan eltávolítani valakit, hogy már ne legyen ott? Csak ha törlöm az ismerőseim közül is?
Mert van ott 1-2 arc, aki odabetonozódott, és már nem akarom ottlátni őket.
-
-
Ryder62
őstag
Ok, köszi

-
Silverr
aktív tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Ha már feltöltött képről van szó akkor nyisd meg a képet és a dátum mellett fogod látni, hogy a kép publikus vagy ismerősökkel van megosztva. Kis ikon. Erre kattintasz és ott meg fogod látni az egyéni beállitásokat. Itt tudsz személyeket hozzáadni. Feltöltés közben is itt találod a beállitást.
-
-
Ryder62
őstag
Hali
Azt meg lehet oldani hogy ha feltöltök egy képet azt belehessen állítani hogy ki láthatja és ki nem?
-
balcsy
aktív tag
Sziasztok.
Lehet hogy volt már a kérdés , bocs hogy nem kerestem vissza de hátha így gyorsabban választ kapok.
Belehet azt állítani hogy ne mutassa mióta vagyok offline? Eddig nem mutatta most egyik pillanatról a másikra elkezdte (ha jól tudom ha felfüggesztem a profilom majd újra élesztem nem fogja mutatni, de arra lennék kíváncsi van e rá valami külön beállítás.
) -
jel1
aktív tag
hali
android telefonom van. azt hogyan tudom beállítani, hogy a névjegyek szinkronizálva legyen, de ne a facebookos nevet kelljen beírnom? mert pl. anyámnak "Anya" nevet szeretnék beállítani, meg még van egy csomó ilyen, és ez tökjó lenne, ha a képük az fb profilkép alapján mindig az aktuális lenne a névjegyeimnél!

-
törölt tag
Driver betegség, de arra is ráhibázhatok, hogy talán ráférne az op. rendszerre némi update, mert azokban vannak amolyan holmik, amelyek imitt-amott nagyon kellenek.
Hányas Win., service pack? Az is gond lehet, régi a gép. Erre is kiterjed a piac és már csak azért sem megy, hogy vásároljuk meg a legujabb holmit.
Egy példa. A Win 8-ra nincs kész minden driver ha az Asus X550L típusu gépet vesszük, de mikor Win. 7-et telepítettem, akkor a driverek nem kommunikáltak kellő képpen a géppel.
Bizonyos felfejlesztett op. rendszeren (értsd. alap win+sp1 vagy sp2) a Skype is másként néz ki és működik. Nem hiába vannak a fejlesztések, csakhogy ahhoz tökös gépnek is kell legyen, mert ha nem akkor bármit telepíthetsz ugyanott fogsz stagnálni.
-
VECSY
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudja nekem megmondani, hogy miért nem működik a kamera facebook alatt? Elég régi gép 2200+ sempron. a kamera: Creative vf 0770
Nem tudok videó beszélgetni. Már 3 oprendszert próbáltam ezen a gépen. Másik gépre bedugva a kamera működik. A kamera tuti jó. Azon gépen is amelyiken használni szeretném. Müködik mindenhol csak a kib..t fa@bookon nem akar működni. azt írja ki hogy kamera nem található.
-
Tomi0703
addikt
Idő hiányában nem olvastam vissza, de csak meg sem néztem mit írtak előtte, akkor ki sem írom.

Amúgy mamámé már vagy fél éve ilyen, csak most jutott eszembe, hogy beírom ide. Azt hiszem neki is automatikusan váltott át ilyenre. Amúgy először azt hittem ez valami külön verzió időseknek.
Mivel a betűk nagyobbak valamivel, valamint talán könnyebben is kezelhető lenne (nekem mondjuk teljesen össze-visszának tűnik). 
-
VECSY
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudja nekem megmondani, hogy miért nem működik a kamera facebook alatt? Elég régi gép 2200+ sempron. a kamera: Creative vf 0770
Nem tudok videó beszélgetni. Már 3 oprendszert próbáltam ezen a gépen. Másik gépre bedugva a kamera működik. A kamera tuti jó. Azon gépen is amelyiken használni szeretném. Müködik mindenhol csak a kib..t fa@bookon nem akar működni. azt írja ki hogy kamera nem található.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az alábbi illusztráción arra kell figyelni, hogy a csevegő bal felén van a profil oldalnak és hogy szürke. Továbbá látszik minimális dizájn változás a kék fejlécen is. Az ismerősöm azt mondta, egyszer kérte, hogy erre változzon, mert lehetőség volt a változásra és azóta így néz ki.
Vagyunk sokan akiknek így néz ki? Hogy lehet erre váltani a régi külsőt.
Amúgy erről biztosan tudtok: "Viszlát zűrzavar"
A szóban forgó ismerősömé már kicsiben hasonlít ehhez.
A váró listán rajta vagyok, miközben azt írja az oldal alján, hogy már 41 ismerősöm átváltott. Milyen gyorsan várható a változás.
Meséljetek. Köszi.
-
repvez
addikt
Az mitől van hogy a család csoportban csak 1-2 bejegyzés látható és nem lehet visszanézni régebbi időkre? Olyan mintha hetente törlődne ,pedig nem nyulok hozzá. A másik csoportokban akár évekre visszamenóleg is tudok nézni.
Az esetleg befolyásolhat valamit, hogy van aki mind a 2 csopoortba is szerepel? -
Pikaa
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hogyan kell egy csoportnak az ikonját megváltoztatni?
(Admin vagyok) -
Bjørgersson
félisten
Azóta már nálam is jó.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam sincs semmi gond.... legalábbis nem rosszabb, mint máskor.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam nincs probléma.
-
Bjørgersson
félisten
Megy nálatok ez a fos?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Melyik az a Facebook androidra ami kompatibilis szinkronizáció szempontjából a 2.7.1 -es Messengerrel?! -
rii
nagyúr
sziasztok
ismerősüm gépn ezt írja ... ez mitől lehet?

-
-
valaki100
tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy rajongói oldalt egy csapatnak.
Az oldal fejlécében elvileg látnom kellene a facebook szó mellett 3 kis ikont. Ismerősök, üzenetek, értesítések és egy keresés sor. Na ezek nálam hiányoznak, egyik sem látszik.
Tudom ezt utólag orvosolni valahogy láthatóvá tenni?
Köszönöm...
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy facebook oldalam, ami egy Forma 1-es csapat itthoni képviselete.
Olyan lehetőség után érdeklődök, hogy miképpen lehet megoldani, hogy egyesülhessek a nagy hivatalos oldallal. Velük már felvettem a kapcsolatot ez ügyben.
De érdekelne, hogy technikailag ez mennyire kivitelezhető?
Mit kell ahhoz csinálni, hogy úgymond a saját oldal magyar maradjon, de mégis része a nemzetközi oldalnak?
Egy példa: https://www.facebook.com/anyomorultakfilm - https://www.facebook.com/anyomorultakfilm?brand_redir=1 A Nyomorultak itthoni képviselete látható, de ha a második linkre megyünk, látható, hogy a név mellett átlehet lépni a hivatalos oldalra. Átirányítás egész pontosan.Miképpen lehet ilyet kivitelezni? Sok helyen utána olvastam már, de nem sok infót kaptam róla.
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
Üdv
-
Sziasztok!
Létezik valami facebook ügyfélszolgálat, ahol megpróbálhatnék intézni egy kínos ügyet?
Leírom nektek is a történetet, hátha tudtok segíteni.Körülbelül másfél hete kapok gmail címemre indonéz nyelven facebook leveleket. Nem naponta, de azért 2-3 naponta érkezett 1 db legalább.
Nem igazán értem a tartalmukat, google translate segítségével sem kapok értelmezhető szöveget.
Az egésszel nem is foglalkoznék, ha néhány levélben nem lennének megemlítve régi ismerőseim is (kb másfél éve töröltem magam facebook-ról, "14 napig nem lépek be az oldalra" féle törlés kezdeményezéssel).Ezt elég zavarónak találtam, ezért gondoltam megpróbálok egy jelszó emlékeztetőt kérni a gmail-emre és megnézni mi a helyzet ezzel az egésszel.
Most ott tartok, hogy egy indonéz szemüveges emberke (első neve Fery, mikor én is Feri vagyok) adatlapja van elém kiterítve és nem tudom mit csináljak.Szegény gondolom most nem tud belépni a saját profiljára így, hogy jelszó emlékeztetőt kértem. Nem tudom, hogy ő így tud-e kérni magának új jelszót valahogyan.
Tehát azt szeretném, ha függetlenné vállnék ettől a valakitől minden értelemben (gmail, facebook, ismerőseim(?)).
-
JohnnyX
őstag
Tudja valaki azt, hogyan lehet bizonyos személyt letiltani facebook csevegőből?
Többszöri kérés ellenére írogat...
-
Ha az üzenőfalra akarok írni, lehet szűrni, hogy ki lássa? Pl. 1 ember ne lássa az aktuális kiírást, mindenki más igen?
-
kispx
addikt
válasz
kispeter69
üzenetére
Ha több mint 100 tagja van akkor sehogy.
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Értem kösz, utólag nem lehet ugye?
Szerk: megtaláltam utólag is lehet a kis földgömbre vagy mire kattintva

-
kispeter69
tag
Sziasztok .tudja valaki hogy lehet a csoport nevét megváltoztatni?? Változott az i
skola neve ,közel 1000 tag van,keresem de nem találok megoldást
még továbbra is várom hátha valaki tudja a megoldást..köszönöm

-
Red_Bull
aktív tag
Azt meglehet csinálni, hogyha megosztok egy fényképet, videót vagy akármit, azt ne lássa a főoldalon 1 bizonyos ismerősöm?
Kitörölni/tiltani nem akarom az illetőt.. -
lexter00
őstag
Azt hogyan lehet beállítani wp-s telefonon hogy a facebook alkalmazás ne mutasson mindig online a chaten?Kilépkedni meg nem szeretek minden alkalommal.
-
enginev3.0
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Lehet úgy vagy nekik beállítva hogy követik minden mozdulatodat
-
Mawyx
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mert te az ö ismerösük vagy, a csoport pedig nyilt, bárki láthatja amugy is, de megjelenni azért jelenik meg náluk, mivel te az ö ismerösük vagy és te is látod az ismeröseid tevékenységét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mitől van