Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, édesanyám FB profiljához rendelt e-mail címre pár perce egy értesítés jött, egy kattintással való bejelentkezés miatt. Chrome böngészőben használja, nemrég előtte meg volt nyitva pár percig de csak szétnézett, nem csinált semmit, és bezárta (bejelentkezve maradt). Most ez vmi bug lehet vagy vki be akart volna lépni a fiókjába? Járt már így vki?
A beállításokban megnézve nincs semmilyen sikertelen bejelentkezési kísérlet (vagy csak akkor mutatja, ha már be is léptek, nem tudom), csak az otthon használt engedélyezett eszközökről (Chrome + FB alkalmazás okostelefonon). A fiókot jelszó mellett 2FA is védi.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz Viktor0610 #29349 üzenetére
Már nem emlékszem rá, hogy van olyan esetben, évek óta privát fiók van beállítva.
-
junior11
veterán
válasz krizmo_ #29321 üzenetére
Ha olyan emberrel beszélgetek messengeren, aki nem az ismerősöm, és nyilvános történetet oszt meg, én megnézem, neki nem mutatja meg, hogy én láttam, hanem csak egy számot, hogy vki megnézte. Ha ismerősök lennénk, látná, hogy én voltam.
-
junior11
veterán
válasz RudiLicenc #29029 üzenetére
Hatósági felszólítással kötelezték a Protonmailt, hogy kezdjen el adatokat gyűjteni bizonyos felhasználókról , amiket át kelett adniuk.
-
junior11
veterán
válasz krizmo_ #27391 üzenetére
Köszi.
1. Sajnos messengeren is ezt csinálja, csak fura hogy vkinél jelzi, más esetben nem (Nem ismerősök esetén). Elérhető állapot bekapcsolva mindenkinél, de se zöld pötty, se szöveg hogy mikor volt elérhető...
2. Rákérdeztem az illetőnél, aki nem az ismerősöm, csak messengeren beszélgetünk, és nyilvános a történet megosztása, de nem látta a nevem, hogy megnéztem, csak egy számot "1 néző". Ezért furcsáltam, ezek szerint csak az ismerősök nevét jeleníti meg mellé...[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, két kérdésem lenne:
1. Ha elkezdtem beszélgetni egy személlyel messenger vagy akár a PC-n böngészőn keresztül fb chaten nem mutatja, hogy mikor elérhető vagy mikor volt korábban elérhető, beszélgetés közben sem, és a zöld pontot sem. Viszont van jópár ilyen személy régebbről, akikkel szintén így beszélgetek, vagyis nem ismerősök, ott mégis jelzi az elérhetőségi állapotot (nincs kikapcsolva senkinél). Ez vmi fb bug hogy nem egyformán mutatja vagy?
2. Ha nem ismerősként nézek meg egy nyilvános történetet - ennek a személynek nem jelzi a nevem, csak egy számmal - ez így szokott lenni és csak az ismerősök nevét jeleníti meg?
Köszi.
-
junior11
veterán
Sziasztok, egy adott csoporton belül egy ismerőst nem lehet letiltani vagy egyéb módon láthatatlanná tenni? Vagy csak a globális tiltás a megoldás?, viszont egyelőre szeretném, hogy ismerősöm maradjon.
-
junior11
veterán
Ez az új felület számítógépen böngészőben szinte eszi a memóriát, nem beszélve arról, hogy még mindig lassabb.
-
junior11
veterán
Adguard vagy Blokáda és nagyrészt nyugi van.
-
junior11
veterán
Én ma kapcsoltam át az új felületre, eddig tetszik, viszont egy kicsit nálam PC-n Firefox alatt lassabb, mint a régi verzió, Chrome-nál is érezni, hogy tovább gondolkodik. Tudom, még béta, de remélem, ezen még dolgozni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Nordik #24853 üzenetére
Nekem meg van adva, ha netán a Google authenticator nem lenne elérhető vmi módon, akkor SMS-t kapok, bár tény, hogy az sms alapú hitelesítés sérülékenyebb, mint a másik lehetőség. A Facebook és Google úgyis tud rólunk mindent
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz Grande Ale #23776 üzenetére
Csak azt nem értem, ilyenkor ha tiltanak, okot nem írnak? Van képük még a személyit kérni, tele adattal...
-
junior11
veterán
Mi a fene ez a sok tiltás amit mostanában itt olvasni? 🤔
-
junior11
veterán
válasz Orionk #23726 üzenetére
Szia, a bejelentkezés során megadott jelszót a Chrome elmentheti, a második lépcső, pl. sms kód beírása után a Facebook rá szokott kérdezni, hogy az adott böngészőt szeretnéd menteni vagy sem, ha igen, akkor a köv. ki- és bejelentkezés során már csak a jelszót fogja kérni, a második lépcsőt nem. Nálam legalábbis így van.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Srácok erre senkinek nincs ötlete?
-
junior11
veterán
Eszembe jutott, lehetséges vmilyen módon a regisztrációs (és egyben a belépési) e-mail címet másra megváltoztatni? Vagy csak alternatív e-mailt lehet mellé megadni? Csinált már ilyet vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest