Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
van mód, hogy egy oldal videóit sorba rakjam nézettség alapján, vagy hogy egyet nézve legalább ajánlja a többi nézettet? Van egy ahol rengeteg videó kerül van de egy kis része tényleg érdekes és akár régebbi, de se rákeresni se lehet se semmi. Sőt, most random feldobott egy fél évest, és azt írja hogy a kommentek tegnapiak... a videónál dátumot meg nem (mobilos). Iszonyat mennyire nem felhasználóbarát.
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, pár napja minden Messenger üzenet értesítés idézőjelek között jelenik meg, előtte nem láttam ilyet és zavaró. Mi ennek az oka, hogy lehet kikapcsolni?
-
whitezo88
nagyúr
Hogy lehet Messenger aktivak közül eltávolítani embereket? Nem ismerősök, és zavar hogy folyton feldobja őket mint aktív.
-
whitezo88
nagyúr
Ezek a postok jok arra hogy lasd, mely ismerosod retardalt. Sajnos nekem is van ilyen. [link]
-
whitezo88
nagyúr
Messenger téma gondolom befér? Két embernél is van ma, hogy látom hogy aktvak, zöld pöttyek, online és nem érkezik meg amit írok, a köröcske nem töltődik be. Ez hogy lehet? Egyikük jó egy óra után visszaírt gondolom akkor kapta meg, de rögtön amit írtam, már megint ugyanez... egyik ismerős FBn másik nem csak messengeren kapcsolat, szóval nem értem.
-
whitezo88
nagyúr
Uzemeltettek uzleti oldalt? Van egy olyan hogy response rate es hiaba valaszoltam mindig azonnal azt irja hogy nem 100% pedig mindig valaszoltam es hogy valaszolasi ido: 25 nap... (ami marhasag szintugy valamiert az utolso beszelgetes alapjan nezi...)
-
whitezo88
nagyúr
Hi, hol lehet beállítani, ha van ilyen, hogy ne lássa senki, kivel veszem fel a kapcsolatot? (bejelölés által)
-
whitezo88
nagyúr
nem akarnak csinálni egy szűrőt a nyilvános privát nyáladzások eltüntetésére? ez majdnem mindennapos náluk de letiltani nem akarom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest