Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
most szembesültem a biztonsági ujitásokkal!
-You can't get an access token or log in to this app from an insecure page. Try re-loading the page as https://vannak olyan helyek ahova nem tudok bejelentkezni.Olvastam hogy csinálni kell fejlesztői profilt és kikapcsolni a védelmet. De valami nem jó mert ha belépek a fejlesztői profilba akkor felül ki van kapcsolva , és nem engedi bekapcsolni.Van valami más mód? Ha nincs akkor hogy tudom elérni hogy müködjön??
üdv
-
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok. Korábban itt működött a részletes keresés ,de most jó ideje hiába állítok be keresés szerint nem működik. Én nem csinálok jól valamit vagy már nem működik ez a részletes keresés?
[link] -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem teljesen behalt, hiába raktam fel apk mirrorról régebbi verziót, az sem indult el.
Felraktam egy újabb verziót (beta) ez most jó.
Érdekes, hogy semmi nem oldotta meg, se cache törlés se semmi.
Most letiltottam a többi service és manager progit, lehetennek is van köze hozzá. -
Dilikutya
félisten
Hahó!
Az miként lehetséges, hogy ha valakinek megosztásánál letiltok egy adott oldalt, hogy többet ne jelenjen meg onnan semmi (ilyen humorral töltődj meg hasonló szarok, meg n+1 macskás képek), akkor idővel újra megjelennek ezek az oldalak, csak épp nem lesz opció többé a letiltás?
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki folyamatosan zaklat üzenetben hirdetéssel, termékajánlással a kifejezett kérésem ellenére is, és agitál, azzal, hogy tegyek ki az üzenőfalamra egy termékről pozitív leírást, amit sose használtam, amiért ingyen terméket ajánl nekem, azt az embert inkább jelentsem kéretlen hirdetésért (szóltam neki, hogy álljon le, mert etikátlannak tartom az ilyen promóciát) , vagy tiltsam le? Egyáltalán a jelentéssel foglalkozik a Facebook? Tényleg nem akarok rosszindulatú lenni, jeleztem neki, hogy ha nem áll le, jelentem, de csak küldi és küldi a hirdetéseit, illetve mindenféle szépségápolós csoportba vesz fel újra a kérésem ellenére.. Köszönöm a segítséget!
-
golyós
addikt
Az új 176-os apk olyan jól sikerült, hogy el sem indul a Face, összeomlik. Playen rendesen szídják a programot, sok embernek összeomlik.
A Facebook instaler, app manager, és service progikat le lehet tiltani ? Baromi idegesítő, hogy hiába van tiltva Playen a frissítés, ezek automatán frissítik. -
MPM
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy felfüggesztett fiókkal nem lehet használni a messenger lite alkalmazást? Böngészőből tudom használni a messenger.com-ot, de mobilon nem enged be a lite app-ba ilyenkor...
-
Hello. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kikapcsolni azt a buborék-hangot, amikor lájkolok valamit?
Nem használok appot. Mobilon böngészőből fészbúkozok.
Tegnap óta bugyborékol, ha lájkolok valamit, a falra mászok tőle, de tényleg. De csak mobil böngészőn csinálja, az asztali gépen / notebook-on nem.Már átnéztem az összes beállítást, sehol nem találok ilyet, alapból ki van kapcsolva minden hang már nagyon rég óta...
Köszönöm előre is.
üdv,
@ -
Matthewus
őstag
Üdv! Tudja valaki, hogy hogyan lehetne kikapcsolni azt, hogy jobb klikkre tudjam fordítani a Facebook menü elmeit?
-
WhiteWalker
nagyúr
Az első értelmes update...
Ha cikk alatt ranyomsz a kommentekre akkor alul vannak lépteto nyilak a következő hirfolyam cikkhez. Nem kell vissza lépni a hirfolyamba.
Nahát mik vannak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
egyre több sokkoló undorítóság jön szembe FB-n. nem tudom ezeket valahogy szűrni? Pedig semmi ilyen oldalon nem vagyok fent 80% meme oldalak, szóval humoros videókat & képeket várok sokszor mikor megnyitok valamit,erre inkább nem is mondom miket láttam. komolyan elgondolkoztam hogy törlöm magam a csipába
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Másnak sem elérhető a funkció, hogy közzé tegyen egy bejegyzést az általa kezelt oldalon?
Más sem tudja elérni ezt a textbox-ot, vagy nem is tudom minek nevezzem, ahova írva bejegyzést tehetünk közzé az általunk kezelt oldalon?
köszönöm
-
khron78
őstag
Hogyan tudom azt megtenni, hogy megnézem kit követek, anélkül, hogy a profiljára lépnék? Szeretném ezeket törölni.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet beállítani fb-on,hogy ha valaki rámegy az ismerőseimre csak a közös ismerősöket lássa többit ne. -
kkgabor
csendes tag
Továbbra is fent áll a probléma és jó lenne megoldás. Asztali gépről szeretném használni a Facebook messengert konferenciabeszélgetésre.
-Firefox esetén egyszerre egy embert tudok hang /video hívni, ő is tud hívni, minden jól működik.
-Firefoxnál konferenciabeszélgetésnél viszont sajnos kiírja "Csoportos hívás funkciónál még nem támogatott a Firefox böngésző használata. Csoportos híváshoz használd a Google Chrome böngészőt."-Google Chrome alatt akár egy személy hívásáról van szó, akár konferenciahívásról: látszólag elindul a hívás én hallom a vonalban lévő személyt/személyeket, de ők nem hallanak engem.
-Operánál is leteszteltem, ugyan az van, mint Chrome-nál.
Szerintetek mit és hol kell beállítani, hogy működjön Chrome vagy Opera alatt? Arra tippelek a böngészőben kell valamit engedélyezni, mivel Firefox alatt működik egy személy videohívása, így a gépen a mikrofon és videobeállítás elvileg rendben kell, hogy legyen.
-
MadGame
senior tag
A telefonos messenger másnál sem írja ki azoknál a személyeknél azt, hogy mikor voltak fent utoljára, akik csak gépről jelentkeznek be? Kivéve, ha külön megnyitod a felugró chat fejet.
-
mark!
őstag
napok óta a system emojik vannak, és nagyon idegesít. próbáltam már újrarakni, gyári verziót használni, de sehogy nem sikerül visszahozni. (android)
ráadásul messengerben is visszajöttek a régik, pedig már tökre megszerettem az újakat

pc-n nincs ilyen gond, csak telefonon.
-
Hoppá, itt az eddigi "legnagyszerűbb" fejlesztés (legalábbis én most kaptam meg): (weben) facebook csoportban lehet időrendbe rendezni a bejegyzéseket
-
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék egy ajándékot mely nem más lenne mint az eddigi FB chat-ünk egy könyvbe rendezve. Kipróbáltam a zapptales-t de sajnos hibaüzenetet dob és nem tudják feldolgozni pedig pont egy ilyen szolgáltatásra lett volna szükségem.
Tudtok valamit ajánlani helyette? Magyar megoldás is jöhet.
Köszi
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni. Kb 3 napja nem tudja használni a facebookot. Amint beírja a nevét és jelszavát , fehér képernyő fogadja. Windows 7-et használ több böngészőn is próbálta , megvolt a szokásos sütik,előzmények törlése , nem segitett. Elkértem a bejelentkezési adatait és a saját gépeimen is megpróbáltam (más gépek , más ip cím). Nálam sem működik. A chrome , firefox teljesen üres fehér oldalt tölt be , az edge pedig http 500 hibakódot ad. Letöltöttem a microsoft áruházból a Facebook desktop app-ot és azon teljesen működik. Tud posztolni eléri a profilját , beállításait ,minden rendben. Kértem segítséget (a ő profilján keresztül) de nem válaszoltak . Tegnap találtam egy angol fórumon egy linket , melyre miután rákattintottam , helyrejött. Egész délután rendben ment nála is , azt hittem ennyi. Aztán ma reggel ismét elromlott , nem megy se nála , se nálam , de még a tegnapi linkel sem. A link ez volt : https://www.facebook.com/login/plugin_roadblock.php
Csatolom a képet amit az edge ad ki.
Ha van valami ötletetek kérlek segítsetek , fontos lenne.
Köszönöm!
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezeket a videókat hogyan lehet letölteni a Facebookról?

-
cotag
senior tag
Az automatikus fordítás eltűnt másnál is?
Mit lehet tenni?
(Android app) -
Jakesz
addikt
Sziasztok!
A Messenger már nálunk is támogatja a 360 fokos képek küldését, vagy ez még csak egyes régiók kiváltsága? -
mmdms
addikt
Aktív facebookprofil nélkül lehet messengerem? Ha igen csak mobilszámmal belépve? Tudok olyat csinálni h a facebookkal lépek be messengerbe, de a profilom inaktív maradjon?
-
medica
senior tag
Hi! Olyan gondom lenne hogy él a face-oldalam míg nem lépek be, de ha megpróbálok belépni azt írja ki hogy "A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni. Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik."
Ugyanez megy chrome alól. Utána semmilyen facebook-oldal sem elérhető többé - mindenre ezt írja ki. Próbáltam w10, w7, droid, + mobilnet. -
kidnou
őstag
Segítséget kérnék a hozzáértőktől. Ma megváltoztattam az email címem, töröltem a régit és jelszót is változtattam és kiléptettem minden eszközből. Ennek ellenére a régi email címmel de az új jelszóval ugyanúgy betudok lépni. Mi lehet az oka? Mobilon FB app, messenger, és windows alatt is belép
-
akyyy
senior tag
Van olyan oldala vagy valamije a Facebooknak, ahol csak hirdetéseket lehet megtekinteni?
Néha berak, akár telefonon, akár PC-n egy oldalnak a hirdetését, de kb abban a másodpercben el is tüntetni. És van, hogy valamit érdekesnek találok, megnézném mi az, stb. -
bigdady
nagyúr
válasz
Solange0818
üzenetére
Mi a vezetéknév? Kétértelmű?
-
kkgabor
csendes tag
Sziasztok!
Asztali gépemről Facebook hang és videóhívás működik egy személlyel való hívás esetén. Csoportos hívás esetén viszont nem hallják a hangom. Mi lehet az oka? -
Solange0818
csendes tag
Sziasztok

Szeretnék kicsi segítséget, facebook fiókot akarok regisztrálni,családi névváltozás miatt, a jelenleginél amit használok már ott se engedi a nevet átírni..Azt írja hogy a Facebookon mindenkinek kötelező a hétköznapi életben használt nevét megadni.
Oké... következő lépés, új fiók.. Új emailcím..de így se fogadja el, azt jelzi hogy csak saját névvel regeljek.. Gondoltam rá hogy esetleg IP címem a gond.. ismerőseim próbáltak segíteni.. három városból, 3 féle emailcím,és IP cím, de így se sikerül.
Lehet a családi név nem tetszik a rendszernek, nem egy gyakori név,de semmi extra..és rajtam kivül sokan vannak ilyen névvel az oldalon (család). Ha tudtok kérlek segítsetek, vagy mi lehet a gond??? Már próbáltam személyimet elküldeni hogy igen ez a nevem és hivatalos.. de azt a választ kaptam hogy nem jó az okmány.
Köszönöm a válaszokat -
Hello! Ha egy nem ismerős ember feltett rólam képet FB-ra, akkor kérjem meg hogy szedje le vagy jelentsem a képet? Mi történik utóbbi esetben? Kap jelzést erről és eldönti, hogy mit csinál vagy automatikusan letiltásra kerül vagy ... Köszi!
-
bopeti98
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Nálam egy csomó ismerősömnél csak azt mutatja ha jelenleg elérhető. Utána elkezdi kiírni hogy hány perce volt utoljára fent, amíg be nem zárom a Messengert és újra meg nem nyitom. Utána már nincs a neve alatt semmi.
Másnál viszont azt folyamatosan kiírja hogy én mikor voltam fent, pedig ki van kapcsolva a chat. Még a zöld pöttyöt is kirakja a nevemhez kikapcsolt chat ellenére is. Szóval elég random módon működik. Nekem Xiaomi Mi A1 telefonom van, Oreoval meg legfrissebb Facebook, Messenger appal. -
válasz
ScomComputer
üzenetére
Üdv,
Előfordulhat, hogy így is mutatni fogja, ha be vagy lépve csak nem zöld pöttyel. Sosem működött jól a chat ilyen szempontból.
Nekem pl. ki van kapcsolva és semmit sem mutat, nem tudják mikor voltam bent utoljára vagy mikor vagyok éppen bejelentkezve, de másoknál meg mutatja ugyanilyen beállítások mellett.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Chat kikapcsolása?
(Pötty helyett az lesz a neved mellett, hogy '1 p'.)
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok...
Hogyan lehetne azt ki(be)kapcsolni,állítani,hogy ha belépek,akkor ne lássák az ismerősök,tehát a nevem mellett ne jelenjen meg nekik a zöld pötty ?
Köszi!
(#21711) -secret-:
No ez sem jó,én teljesen láthatatlan szeretnék lenni,ameddig és amikor akarom..
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
A következő problémánk van már kb három napja.
Céges oldalunkra nem tudunk belépni, a jelszót elfogadja majd ezt a hibaüzenet kapjuk:Az oldal nem megfelelően van átirányítva
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miattjelentkezik.
Több böngészőn és gépen is próbáltuk, illetve a sütik is törölve lettek.
Próbáltuk jelezni egy másik fiókból a hibát a központ felé, eddig nem történt változás.
Esetleg máshol lehetne jelezni feléjük vagy valamilyen megoldás? -
nagysandor79
aktív tag
az mitől van ha nézem a hírfolyamot ,akár telon, pc. egyik pillanatról a másikra eltűnik egy bejegyzés.és megváltozik a hírfolyamba a bejegyzések sorrendje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igen ez lesz az.

Néha berak, akár telefonon, akár PC-n egy oldalnak a hirdetését, de kb abban a másodpercben el is tüntetni. És van, hogy valamit érdekesnek találok, megnézném mi az, stb.
Oké... következő lépés, új fiók.. Új emailcím..de így se fogadja el, azt jelzi hogy csak saját névvel regeljek.. Gondoltam rá hogy esetleg IP címem a gond.. ismerőseim próbáltak segíteni.. három városból, 3 féle emailcím,és IP cím, de így se sikerül.
Lehet a családi név nem tetszik a rendszernek, nem egy gyakori név,de semmi extra..és rajtam kivül sokan vannak ilyen névvel az oldalon (család). Ha tudtok kérlek segítsetek, vagy mi lehet a gond??? Már próbáltam személyimet elküldeni hogy igen ez a nevem és hivatalos.. de azt a választ kaptam hogy nem jó az okmány.