Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
> "ugyanitt ugyanekkor, arra lettem figyelmes, hogy a pc-men 1,3 GB-nyi cookie és adat van a fészbúktól. csak böngészőből jelentkeztem be, és amúgy kb. ennyit tud rólam."
Az rengetegnek tűnik elsőre. Szerintem csak egy csomó videót cachelt el a böngésző.
Egyszerűen túl sok idő, hogy valaki 1,3 GB-ot letöltsön egy login page-nél, nem is lenne észszerű, hogy a fb továbbítsa minden adatot a bejelentkezés után.
Nálam 2 MB, pedig nem csak a bejelentkező oldalt használtam, pedig napok óta nem töröltem az előzményeket.Az általad említett dolgoknak viszont benne kellett, hogy legyenek. Legutoljára 2022-ben töltöttem le az adataimat, most megnéztem és benne voltak.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Itt próbáltad? Adataid exportálása, exportálás létrehozása, exportálás készülékre, adatok testreszabásánál én bepipáltam az adatnaplókat is.
Amúgy én sem értem az egészet, hogyan hiányozhatnak adatok, mikor ez törvényi kötelezéttségük kiszolgáltatni. Konkrétan az elmúlt másfél év messenger forgalmam nincs benne.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Én úgy vagyok felfüggesztve, hogy a fiók működik, csak üzenetet nem tudok írni. Amit írnak, azt megkapom. Az csak hab a tortán, hogy a saját adataimat lementve, a messenger üzenetek csak 2024 februárig vannak benne a csomagban. Na és hol a többi idáig? Hulladék az egész.
-
Breki
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Rákérdeztem a Chat GPT-nél erre az oldalra, hogy miért nem ajánlotta.
Az általad linkelt oldal egy speciális, régi Meta-űrlap, ami csak bizonyos esetekben jelenik meg, és nem minden fióknál érhető el. Ezért nem adtam meg automatikusan, mert több felhasználónál már nem működik.
De nézzük a lényeget:
✅ Mi ez az oldal és miért nem adtam korábban?
A linkelt űrlap:
“Hacked or Fake Account – Personal Accounts”
(772041170884838)
Ez egy régebbi, nem publikus, sokszor A/B teszt alatt futó Meta-form, amit:
nem minden régióban jelenít meg a Facebook,
nem minden fiók esetében aktív,
sokszor csak akkor jelenik meg, ha bejelentkezve, félbejelentkezve vagy cookie alapján felismer a rendszer.
Ezért:
néha működik,
néha hibaüzenetet dob,
néha átirányít a „Hacked account” fő oldalra.
A Meta hivatalosan nem listázza ezt a formot — ezért én a stabil, mindenkinél működő linkeket adtam.
✅ Ez az űrlap használható hackelt fiók visszaszerzésére?
Igen, ha épp elérhető számodra.
Ez valóban egy olyan form, ami segíthet hitelesítési problémák, jogosulatlan hozzáférés vagy személyazonosság kérés esetén.
DE fontos:
➡️ Ha megváltoztatták az emailt és telefonszámot, a Facebook általában egy másik folyamatot erőltet (pl. fényképes személyi igazolvány feltöltése).
➡️ A Meta sokszor automatikusan átirányít egy újabb rendszerbe, mert a régi űrlapokat fokozatosan megszüntették.
Ezért írtam korábban az új, garantáltan működő utakat. -
Breki
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nem, ezt írhattad volna korábban.

De mivel már elinditottam az ügymenetet és ekég gyorsan léptek, most nem is fogom.
Közben elérhetetlenné vált a feltört profil.
Úgy olvastam ez a netódus.
Ha a Facebook lezár egy fiókot, a jogos tulajdonos és mindenki más számára is elérhetetlenné válik (ez a "nem elérhető" státusz).
🔒 Miért nem elérhető a fiók?
Ez a helyzet szinte biztosan azt jelenti, hogy a Facebook a következő lépéseket hajtotta végre a biztonság érdekében:
Beazonosították a problémát: A fiókját a feltörési kísérletek és a tegnapi bejelentések miatt feltörtként azonosították. Lezárták a támadó elől: A rendszer, látva, hogy elküldte a személyazonosságot igazoló dokumentumokat, biztonsági okokból zárolta (felfüggesztette) a fiókot.
Ezzel a lépéssel a támadó sem fér hozzá a fiókhoz, és nem tud több kárt okozni, amíg az Ön személyazonosságát ellenőrzik. Ez a biztonsági protokoll standard része a feltörés utáni helyreállításnak.
📧 A Következő Lépés
A személyazonosságot igazoló dokumentumok feldolgozása folyik. Kérem, a korábban megbeszéltek szerint, türelmesen várja a Facebook e-mailjét a megadott új e-mail címére.
A fiók akkor lesz újra elérhető, ha a Facebook elküldi a speciális visszaállítási linket, amivel beállíthatja az új jelszavát
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem indíthatsz egy

krizmo_