Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Legújabb fb lite android kliens: szövegdoboz megléte esetén azonnal és mindig felugrik a képernyőbillentyűzet. Szörnyen rossz így. Kikapcsolható?
-
EmberXY
veterán
válasz
kidnou
üzenetére
Na belemásztam megint, valahol sikerült beállítani, hogy csak ismerősök követhessenek... Aztán a követéseknél felajánlotta, hogy ha követőket szeretnék, akkor engedélyezhetem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ha jól értelmezem, eddig ez le volt tiltva... Ilyen van? És akkor ki volt a két vadidegen követő?
Én sem igazán értem, de talán jobb is ez így.
-
EmberXY
veterán
válasz
kidnou
üzenetére
Ezt app-ban is megtaláltam, de összesen 2 embert mutat, de egyik sem ismerősöm, igazából azt sem tudom, hogy kik és miért követnek, gyanítom, hogy ez az ismerősöket nem számolja bele.
Én arra lennék kíváncsi, hogy elsősorban az ismerősök közül hányan követnek (ugyebár én is le szoktam venni a követést 1-2 emberkéről, ha muszáj, arra lennék kíváncsi, hogy rólam is leveszik-e páran...)
Vagy ez az opció mindent mutat és én vagyok ennyire számkivetett?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Azt meg tudom nézni, hogy engem hányan (neadjisten név szerint is akár) követnek? -
buci30
addikt
A messenger-ben ha kattintunk a keresésre akkor van egy olyan, hogy legutóbbi keresések.
Innen hogyan lehet törölni valakit vagy akár a teljeset? -
citkar
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azt nem írtam, asztali platformról van szó. Ezt látom.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a facebookon belül elindulnak a megosztott videók, ahogy meglátom őket. Régen a beállításokban a videók menü alatt ki tudtam kapcsolni, az automatikus videó lejátszást, de most ott nincs ilyen beállítási lehetőség.
Görgetem le a megosztott tartalmakat, még az egeret sem viszem rá a videókra, de betöltődnek és elindulnak, igaz hang nélkül, de nem akarom, hogy betöltődjenek.
Letiltható valahogy ez a fajta automatikus videó lejátszás? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Facebook oldalt hogy tudom szétválasztani a saját oldalalamtol úgy, hogy továbbra is tudjam managelni? Törölni szeretném magam, de az oldalt továbbra is szeretném managelni -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Megjelöltek egy képes posztban, a beállításaim között az szerepel, hogy csak az engedélyemmel lesz közzétéve az üzenőfalomra.
Most jól is jött, ugyanis nem szeretném, ha minden ismerősöm látná.
Hogy tudom azt megoldani, hogy bizonyos személyek ne láthassák, mikor engedélyezem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
Friendly
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Kezd használhatatlanná válni a facebook accom.. Böngészőben gépen minden alkalommal pár face csoportnál a "legkedveltebb bejegyzések" az alapértelmezett, nem pedig a "legutóbbi tevékenységek". Hogyan lehet az alapértelmezést átállítani? A legrosszabb az android appban, mert ott nincs is lehetőség az átállításra, vagy legalábbis nem találtam. Van esetleg face applikáció alternatíva?
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok. A telefonos alkalmazásnál lehet valahogy állítani a betűk méretét?

-
törölt tag
Sziasztok,
elnézést, hogy ismét ide írok de már az őrület határán vagyok.
Azóta lecseréltettem a telefonszámot, email címet amivel beléptem, lecseréltem a képet, a Nagy László név viszont maradt, és ahogy létrehozok egy facebook fiókot egyből zárolja valamiért a facebook. Nem jövök rá mi lenne a megoldás. Életem végéig már nem tudnék erről az IP címről fiókot létrehozni???
Kérte töltsek fel igazolásként magamról fotót, ugyanazt felraktam, ami a profilképem is. De még mindig nem enged bejutni a facebookba. Már 1 hónapja ezt csinálja velem...

Ez a kép jelenik meg:
Kérlek benneteket segítsetek! Csak IP cím csere oldaná meg ezt a problémát? Sajnos fix IP címem van megnéztem, és minden egyes újraindításkor ez az IP nálam...

-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Véglegesen törölném fb fiókom, de mivel a legtöbb ismerős messengeren van fent, azt továbbra is használnám.
De... ha telefonszámmal használnám magát a messengert, csak 1 eszközről használhatom. Erre tud valaki valamilyen megoldást (azon kívül hogy ha csak felfüggesztem a fiókomat, akkor a messengert használhatom rendesen)? -
captain81
csendes tag
Sziasztok!
Facebook csoportban a feltöltött fájlokra "Sorry, this content isn't available right now - Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el." üzenet fogad. Nem csak engem, hanem ismerősöket kollégákat is.
A jelenség fenn áll több böngészőben is és különböző csoportokra is.
Az adatvédelmi beállításokat (egyéni és csoport) módosítottam egy-egy leírásnak megfelelően a hibát nem oldja meg. (sütik és előzmányek is törölve lettek).Érdekesség, hogy Facebook android alkalmazásból nincs hibaüzenet és a fájlok is letölthetőek.
Valakinek van megoldási javaslata?
-
moma
őstag
Facebook eventeket lehet valahogy google calendarba exportálni? (ha lehet firefoxot használva)
-
bigdady
nagyúr
Borítóképet is meg lehet csinálni hogy ne lehessen likeolni pont úgy mint a profilképet?
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Azt, hogy lehet megakadályozni, hogy új bejegyzésnél a face ne rakjon be automatikusan képeket a weboldalunkról, illetve azoknál a bejegyzéseknél ahol már berakott valamilyen képet azt hogy lehet eltüntetni (csak a képet)?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Mitől lehet, hogy egyik ismerősömnél nem jelzi hány perce volt aktív? Amikor beszélünk jelzi zölden, illetve utána még pár percig az inaktivitást is néha. Nem lett semmi elállítva. Lehet egy frissítés okozza?
-
törölt tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Napi szinten többször ürítem a cookie-kat, ezért nem értem.
Teljesen új email cím és új fotóval se enged................... ilyet életben nem láttam még...Pedig nem egy Nagy László regisztrálhat az országban...
Mobilnetem pedig sajnos nincs.
Írok privátot innentől mindenkinek! -
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Te sehogy.
Ha fix IP-t kapsz a szolgáltatótól, azt tőlük kell kérni, dinamikus IP-nél meg minden csatlakozásnál újat kapsz, ebből kifolyólag neked vagy fix IP van, vagy nem ez a gond. Inkognitó módban próbáltad már, esetleg böngésző cache és cookie törlés? Szerintem a gépedet azonosítja be a Facebook a cookie-k útján. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Már kérdeztem de nem jött válasz, de megpróbálom még egyszer. Szóval ha egy csoporton belül kikapcsolom az adott posztnál az értesítéseket, akkor mi az istenért jön még mindig róla ha valaki likeolja a hozzászólásom az adott poszton belül? Annak ellenére jön hogy az értesítéseket kikapcsoltam. Van valami megoldás?

-
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Ha feladok egy hirdetést facebook csoportban akkor az ismerőseim értesítést kapnak róla. Le lehet ezt valahogy tiltani? kb 8 csoportban hirdetek, páran megjegyezték már, hogy unják.... -
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Mire fel ez a játszadozás? Amúgy böngésző cache, cookie törlés megvolt? Esetleg inkognitó módban indítani a böngészőt. Mert ugye az nem életszerű, hogy egy nevet kitilt a rendszer, miközben lesz még ilyen nevű ember sok. Inkább arra tippelek, hogy a gépedet azonosítja be a Facebook, hogy onnan örökké regisztrálgat valaki.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egyéb okokból kifolyólag 3 hónapon belül 5db facebook fiókot hoztam létre nyilván más és más email címekről.
Az utolsó előttinél már elkezdte zárolni a fiókot, hogy kép ellenőrzése folyamatban van majd teljesen letiltották.
Most pár hétre rá egy teljesen új fotóval regisztráltam viszont ugyanúgy Nagy László néven, és ahogy beléptem 5 perc sem telt és kidobott a fiók a kép ellenőrzése folyamatban van szöveggel, és hogy addig nem tudom használni a facebook-ot.Ma lépnék be, hátha 1 hét után már megoldódott ez, látom, hogy mostmár tiltva is van a fiók teljesen.

Valószínű Nagy László néven már sose fog tudni fiókot létrehozni ezek után? Mert hiába a másik email cím és új fotó, 5 perc és kitilt...Mit javasoltok? Mi lehet erre a megoldás?
Már teljesen ki vagyok készülve, hogy 1 hete nincs facebook fiókom, rengeteg ismerősöm van ott, akivel napi szinten is tartottam a kapcsolatot.Segítsetek, kérlek benneteket!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az miért hogy egy ismerosnek a képéhez hozzászólok es a hozzaszolasba egy képet töltök es a kep kb fél óráig latszik utana mintha ott sem lett volna? Ismerős állítja ő nem törli a képemet. Mindegy milyen eszközről próbalom...az nem tudom szamit e hogy most lettunk ismerosok. De a hozzaszolas ott marad csak a kep torlodik,
-
Moher
újonc
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy 2 napja a hírfolyamom teljesen üres, nem jelenik meg semmi. Probáltam már ki/be lépni az accounttal töröltem cache-et, 3 böngészővel is ugyanezt tapasztalom.
Valakinek van tippje mi lehet a megoldás erre? -
pimmi
senior tag
sziasztok.kérdésem ha az ismerősóm korlátozott.. mit jelent???? üdv.
-
ph2012
senior tag
Gondolkodom azon, hogy létrehozzak egy csoportot az albérlet témájával kapcsolatban.
Nem tudom, hogy nyílt vagy zárt legyen a csoport.
Ha nyíltan hozom létre a csoportot akkor utólag zártá tehetem? -
mickemoto
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
De mivel régi windows phone 8.1 rendszeren a messenger nem működik így én a facebook vebes felületéről használtam az üzenetküldőt, nem a messengert. Mondjuk az adott ismerőst töröltem az üzenetlistából is nem csak az ismeretséget úgyhogy akkor sanszos hogy a régi üzenetek már nem elérhetők többé.
-
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
A facebookon egy korábban törölt de újra felvett ismerőssel folytatott régi (a törlés előtti privát üzeneteket) vissza lehet valahol keresni?
Tárolja azokat valahol a rendszer vagy az ismerős törlésével az üzenetek végleg törlődtek? -
Di Natale
senior tag
Sziasztok!
Az adatvédelmi beállításokban bejelöltem, hogy az ismerősöket csak én lássam. Viszont azon ismerőseimet, akikkel egy a szülőváros vagy a munkahely azokat megjeleníti az oldal. Mit tehetek ez ellen?
-
flash-
veterán
azt kérdezném hogy a fb a kit ismerhetek résznél előtérbe helyezi azokat akik már valamikor rámkerestek?
többször volt már olyan hogy olyanokat hozott fel a kit ismerhetek résznél, akikről tudom kik,ismerem is őket valamennyire, de nincs velük közös ismerősöm, nem jártam velük sem egy suliba, sem egy városba,stb..
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Kéne egy kis segítség, mert egy-két kérdésre én sajna nem tudom a választ, pedig jó volna, ha tudnám!
Idézem: Mostanában a fészbúk nem jeleníti meg a posztjaimat a hírfolyamban!
Csak akkor látom, hogy mit posztoltam, vagy hogy mit osztottam meg, ha a saját nevemre kattintok!
Ott látszik, de a hírfolyamon nem! Miért?
Hiába állítom a legfrissebbre, vagy a legfontosabbra, nem látszik!!!
Eddig látszott!
Most akkor miért nem látszik?!
A többiekét látom, csak a sajátomat nem!
Mit kell beállítanom?
...
Szóval ez volna az óriási, eget rengető probléma. Ha valaki tudja a megoldást, KÉREM ÁRULJA EL!!!
-
válasz
marcess
üzenetére
Üdv,
Amíg nem vagytok ismerősök az engedélykérések mappába teszi az üzeneted, amiről semmilyen módon nem kap értesítést. Ha azt szeretnéd, hogy mindenképp lássa, amit írsz, előbb jelöld ismerősnek, aztán küldj neki üzenetet, ha már visszaigazolt, a jelölés önmagában nem elég.
-
válasz
Orionk
üzenetére
Üdv,
A ki jelölhet ismerősnek részt állítsd át csak ismerősök ismerőseire, így nem tudnak majd bejelölni ismeretlenek. (Olyan beállítás nincs, hogy senki se tudjon bejelölni.)
Egyébként: Korábban... Korábban2... Korábban3... -
tarnagy
aktív tag
A napokban két embertől is kaptam visszajelzést, miszerint elfogadták a felkérésemet ismerősnek. Holott én egyáltalán nem tettem ilyet, azaz nem kértem föl őket!
(Egyébként ismerősök régről, de egyáltalán nem szándékoztam bevonnni őket .)Mi lehet az oka?? Hogyan lehet ezt meggátolni?
(Mástól is hallottam már ilyet!) -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék szépen.
Nem sikerül letiltanom azt, hogy ne jelölhessenek meg.
Ugyanakkor azt sem találom, hogy a bejegyzések kommentjeiben se jelölhessék meg a nevem. Tudna valaki ebben légyszíves segíteni, hogy hogyan lehet ezt beállítani?
köszönöm.
-
marcess
senior tag
Sziasztok! Facebook on lehet biztosra menni üzenet küldés szempontjából? Úgy értem, ha nem ismerősnek küldök üzenetet, akkor maximum felkérést küld neki a Facebook? Esetleg ha ismerősnek jelölöm?
-
jozsi252
veterán
Van egy adott csoport, ha egy posthoz hozzászólok majd később rámegyek arra a poston belül hogy értesítések kikapcsolása, akkor mi a francért jön értesítés ha valaki likeolja a hozzászólásomat?
-
janos1988
addikt
Az miért van, hogy a fb olyan 1000-1200 főnél letiltja a meghívást? Valószínűleg túl gyorsan nőtt a csoport. Mikor várható a feloldás ha jelezve lett a probléma?
-
törölt tag
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Albumot egyben le tudok valahogyan tölteni?
-
törölt tag
mostanság egyre többször látok olyat, hogy ismerős érdeklődik valami értelmetlen esemény iránt. itt most nem valós, de számomra érdektelen dolgokra gondolok, hanem pl ilyenre:
"2020 december 11 11-kor
A polgármesternél a jenőnél a hivatalba a jenő úrhoz"ezeket nem lehet valahogy szűrni, anélkül, hogy tiltanám az összes eseményt vagy az adott ismerőst?
én elhiszem, hogy valaki szerint az ilyen dolog baromi vicces és hegyezi rá naphosszat, amiért ennyi hülye érdeklődik a szarsága iránt. engem viszont nem érdekel és nézegetni se akarom őket naponta többször.
előre is köszi.

-
mikk2000
őstag
Sziasztok, igen egyszerű kérdésem lesz.
Ismerős megosztott egy bejegyzést facén (mobilon face app). Nálam megjelent (tablet face app). Ismerős módosított rajta szöveget, nálam viszont a módosítás nem látszik. Miért nem, és hogy lehet a legegyszerűbben rábírni a frissítésre?
(Jó arra rájöttem ha ki és bejelentkezek a tabon akkor okés lesz, de ezt nem lehet elvárni mindenkitől mert macerás, mivel a jelszót be kell gépelni újra).
-
Dilikutya
félisten
Az üzenetek archiválása mire jó? Azt vágom, hogy külön mappába kerül át a beérkezettekből, és csak ha újra beszélsz az illetővel, akkor kerül vissza, de ezen kívül? A másik érzékel ebből valamit, tőle is eltűnik?
-
törölt tag
Jó ez a facebook "ügyfélszolgálat",nincs valami petíció,hogy kialakítsanak valami normális supportot?
Nem is értem,hogy működhet ez így ebben a formában.Röhej!(A problémám mondjuk megoldódott.Na nem a fész jótékony segítsége miatt,hanem mert ÉN türelmem fogyta miatti felindulásomban megoldottam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha esetleg létezik rá megoldás írjátok le kérlek.

Most akkor miért nem látszik?!
)