- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
válasz
Narxis #23996 üzenetére
En is egyetemista vagyok es nalunk is csoportokban van megosztva minden, illetve uzenetekben. Neked meg nem kene okoskodnod. Szerinted milyen amikor napi szinten tartod a kapcsolatot emberekkel, tavoli rokonokkal, kezeled a fb oldalaidat amibol bevetel is szarmazik es egyszer csak tiltanak? Jossz a "fuggoseg" kifejezessel, ahelyett hogy befognad, mert amugy semmi erdemlegessel nem tudtal szolgalni a JELENLEGI helyzettel kapcsolatban. Kicsit begyepesedett a gondolkodasod, nem?
-
Narxis
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #23993 üzenetére
Egyetemista létetekre több eszetek lehetne, ahogy itt már leírták, ez egy ingyenes platform ahol ti vagytok a termékek a fizető eszközötök pedig az adataitok. Úgyhogy nyugodtan lenyugodhatsz, remélhetőleg tanulsz ebből.
Semmi beszólás nem volt részemről, egyszerűen viccesnek találom ezt a szituációt.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Narxis #23990 üzenetére
igen, teljesen igazad van én is függő vagyok mert minden szar egyetemmel meg tanulassal kapcsolatos hasznos anyagot egy csoportba toltuk fel es nem egymásnak küldünk postán, hogy is volt merszunk hasznalni a platformot es megbizni benne hogy nem fog random a vizsgaink kozepen meghalni rajtunk
egyszerüen nem ertem miert kell ezt idebofogni, te amikor latsz valakit az utcan pl dohanyozni akkor jol odaalsz ele es kirohogod, meg beszolsz neki? vagy csak netwarriorkodsz?
-
válasz
dani0113 #23963 üzenetére
Ha kizárólag 1 platformon vagy jelen akkor az nagyon béna eladási módszer. Ha már így van és nincs tartalék terved arra az esetre ha bármi ok miatt kiesne ez a csatorna az megint béna dolog... Tipikus megtestesítője vagy annak amikor facebook profil oldala van egy vállalkozásnak, de rendes weboldalra már nem futja... sokszor a facebook oldalon is hiányos elérhetőségek és általános információ szinte semmi nincs... kb 10-20 ilyenbe simán belefutok évente amikor adott terméket vagy szolgáltatást keresek...
Persze ha csak itt akarsz eladni oké, még azt is megérem a fentieken túl. DE! Az, hogy egy olyan felületért, amiért egy fillért nem fizetsz...még te vagy felháborodva ha nem megy?! Már leírtam, de valahogy senkinek nem esik le. Nem ügyfelek vagytok, nem klasszikus értelemben vett felhasználók! Ti vagytok a termék! Szóval aki azt hiszi, hogy joga van verni az asztalt bárhol is az álomvilágban él...
-
dome29
aktív tag
Sziasztok
Sajna én is bele este a Facebook tiltásba.
De az a gondom, hogy az Fb applikáció illetve a messengerbe sem tudok belépni más fiókba sem.
“Váratlan hiba történ, kérjük próbáld újra a bejelentkezést”
Letöröltem már sokszor újratettem, de sajna akkor sem enged be
Valami ötlet esetleg?
Safariba be enged, deaz meg sajna elég gyenge -
Misogi
aktív tag
https://www.bbc.com/news/technology-48692383
-
Hbalazs0601
csendes újonc
Ha meg tegnap este is tiltottak akkor aztán nagyon tudhatnak a hibáról...
-
gabo9201
senior tag
Sajnos tegnap este az enyémet is letiltották, pedig egyáltalán nem kamu profil volt.
Valaki kapta már vissza a tiltás óta a profilját? Erről sehol sem olvastam semmit. Az megnyugtató lenne, hogy valaki azt tapasztalná, hogy X nap után újra be tudott lépni. -
Dzsuri89
őstag
válasz
enginev3.0 #23976 üzenetére
Addig eszembe sincs bármit csinálni, főleg nem személyi igazolvány képet küldeni nekik, amíg erről hivatalos infó nincs.
Jó hogy nem bankkártya fotókat kérnek. -
Misogi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #23976 üzenetére
En még nem.
csak a simát. Na majd este megcsinalom ezt is.
-
Misogi
aktív tag
https://tech2.hu/igy-szerezheted-vissza-profilod-ha-letiltott-a-facebook/
-
Hbalazs0601
csendes újonc
Ezt én is néztem hogy elvileg ott lehet vissza igényelni, aztán közben meg csak annyi infót mutat hogy le van tiltva. Szánalmas az egész hvg
-
Misogi
aktív tag
https://m.hvg.hu/tudomany/20190618_facebook_letiltott_facebook_tiltas_feloldasa_instagram_miert_toroltek_a_fiokomat
Ezt lattatok? Osztottak meg linkeket, elvileg itt lehet visszaszerezni: https://facebook.com/login/identify
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #23954 üzenetére
Aztán belelógott a kezed a bilibe és felébredtél.
-
válasz
enginev3.0 #23965 üzenetére
Érdekes.
Hbalazs, igen ugyanez.
-
Hbalazs0601
csendes újonc
Nekem az instam is tiltva lett és össze is volt kapcsolva, de az a furi hogy ugye belepni nem tudok de értesítést küldd pl hogy valaki posztolt meg kitett valamit a történetebe.. Érdekes 😂
-
Nyugalom! Lesz Facebook. Nem kell egymásnak feszülni...
-
Cs1csó
titán
Nagy szöveg az van, de sajnos sok olyan ember van akinek úgy beszőtte az életét a FB hogy fájdalmas létezni nélküle:
- volt aki írta, hogy a vizsgaidőszak középén érte és egy csomó jegyzetet ott küldözgettek
- van akinek jövedelemszerző tevékenysége származik innen
- olvastam egy fodrász a FB-n egyeztet az ügyfélkörével - gondolom - ki, mikor stb.DE arra rávilágít, hogy NEM szabad egyetlen platform függőjének lenni. pl. ez a fodrász is adhatott volna meg email címet, telefonszámot, weblapot.
Alig használom a FB-ot de ettől még megértem, hogy van akinek fontos. Megjegyzem nem azok panaszát emeltem ki akiknek az élete az üzenőfal görgetésén és a macskás videók lájkolásából áll. Pont ők azok akik bőven meg tudnának lenni mindenféle hátrány nélkül a FB nélkül.
-
Nem érdekelne ilyen szinten,ha nem facen adnám el a termékeim felét és 4éve építem ott is a vevő körömet. Sajnos így persze,hogy remegek hogy végre tegyenek vissza mert amíg nem vagyok fent,csomó vevőtől és pénztől esem el. Hiába csinálok új profilt, a régit keresik vissza üzenetben,de amúgy se csinálnék még újat,bízom a helyreállításban.
-
k-adi
nagyúr
Döbbenet... fb függők, rögtön jön a rinya... de legalább tanulság lehet, hogy ne kizárólag 1 platformon éljetek... amúgy meg 99% hogy algoritmusos tiltás van a háttérben, amit a napokban javítanak ha tényleg bug..
Linkelitek a szaros hvg cikket meg a többi fake szöveget...de kedvencem eddig a "biztos azért tiltottak mert huawei-s vagy"....... atyaég.......
-
válasz
Ugyanez. Azt álmodtam hogy már 3-4 értesítés volt a telóm messengertől, felriadtam pár perce egyből mentem megnézni,de sajnos semmi.
Viszont ami furcsa,hogy tegnap is kaptam 2x értesítést telón instagramról hogy 2ember is tett fel bejegyzést. Közben oda se tudok belépni,de némi életjelet mégis ad,
-
Hbalazs0601
csendes újonc
És a Facebooknak ennyi idő kitenni egy rohadt közleményt amiben elmondaná hogy türelem rózsát terem?!
-
Legyen mindenki türelemmel, remélhetőleg helyreáll a Facebook. Azon kívül, hogy vártok, sok mindent nem tudtok tenni. Legalábbis eszszerű dolgot nem.
Az offokat ne vigyétek túlzásba. -
Misogi
aktív tag
válasz
Ez ütött így reggel.
😂 -
ingyom007
tag
válasz
Én is baszki... betegek vagyunk
legalábbis én biztos
-
enginev3.0
félisten
Na, ma este azt álmodtam hogy vissza kaptam a fiokomat
-
válasz
krizmo_ #23942 üzenetére
csak kérdés, hogy meddig kell/érdemes várni. én nagyon furcsának tartom, hogy nyilvánvalóan tömeges hibáról van szó, a sajtó is felkapta valamennyire nálunk, és még csak egy gyors közleményben sem reagál rá a fb egyáltalán, hogy nézik/vizsgálják/kérnek egy hetet, stb.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#33802016 #23947 üzenetére
Mondjuk hanghívást még mindig whatsappon vagy viberen szeretek intézni, mert ott valamiért tisztább a hang. Én sem értem. Messenger olyan hektikus, valakivel tök jól halljuk egymást, valakivel meg nem. De whatsapp mindig tiszta.
Viber meg csomószor megszakad 20-30 perc után.
-
kekedi
senior tag
Öcsémet is törölték, (meg még pár osztálytárását).
Hát persze hogy nem bírta ki, csinált egy újat. -
-
(#23920) kidnou: A szövegértés neked sem megy.
(#23921) csicso82: & (#23924) csicso82 Ez nem így működik. Javítottam már nem egyszer magas prioritással beérkezett éles hibát, biztosító rendszerében. Azért az nem mindig úgy van, hogy pikk-pakk megnyomom a visszacsinálom gombot...
-
válasz
bandus #23939 üzenetére
Én semmiképp nem regisztrálok új fiókot még minimum 1hétig. Ennyit még megér nekem.nehogy még jobban bekavarjam. Én nem tartom elfogadhatónak azt,hogy több tízezer embert telibe szarjanak a saját faszságuk miatt,szóval reménykedve várom a fejleményeket, mert kva pipa voltam már tegnap este. Az üzleteim felét ott bonyolítom szóval most nem tud elérni egyik visszatérő vevőm se. Nagyon kíváncsi vagyok mit intéznek,de remélem lesz valami és nem a semmire várunk.
-
B-L-A-C-K
titán
Tiltották otthon a kapucsengőnk, ez már világ vége...
-
Cs1csó
titán
válasz
Hbalazs0601 #23922 üzenetére
Nem tudom erről én sem HVG: A közösségi oldal üzemeltetőitől továbbra sem kaptunk választ.
Bocs, hogy ismétlem magam de egyszerű látható, hogy xar a programjuk ami kiszórta az embereket ergo - gondolom van LOG - a LOG alapján amit az elmúlt x időben tiltott a szoftver azt azonnal visszakapcsolni és kész.
-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0 #23918 üzenetére
Nem lesz nehéz, főleg most, hogy a Upc-nél átvágták a kábelt és internet sincs a környékbeli településeken...
Szerencse, hogy a Telekomos mobilnetegy. :D
-
Hbalazs0601
csendes újonc
Hol ismerte el, hogy hiba van?
-
Cs1csó
titán
válasz
MrSealRD #23869 üzenetére
HA elbaxták a Zalgoritmust akkor az első az lenne, hogy amit az elmúlt pár napban tiltott le a szoftver AZONNAL VISSZAÁLLÍTANI, SŰRŰ BOCSÁNATKÉRÉS KÖZEPETTE és finomítani a dolgon plusz a (Z)algoritmusra csak a szelektálást bízni a tényleges VÉGSŐ DÖNTÉST a kizárást továbbra is embereknek kellene végezni.
-
kidnou
őstag
válasz
MrSealRD #23869 üzenetére
Kösz hogy belém állsz, és mindenkinek nyomod a demagóg dumát. Szerinted mindenki bűnös akit töröltek és megérdemli. Még a Facebook is elismerte már hogy probléma van, és nem kicsi. De ha te jobban tudod mint ők akkor bocsi te vagy a király. Okoskodj tovább részemről ennyi...
-
ingyom007
tag
válasz
Hbalazs0601 #23916 üzenetére
Kaptál rá választ? Lehet, hogy automatikusan "Closed"-ként nyitotta meg az ügyedet. Tudom hülyén hangzik de nekem is ez volt
. Írj hozzá még valamit és akkor átvált nyíltra. Bár emiatt kétlem, hogy bármi értelme lenne ennek az egésznek, ha alapból lezártnak nyitja meg az ügyet.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hbalazs0601 #23916 üzenetére
Írj nekik egy kérdőjelet vagy egy pontot vagy azt hogy kapják be, és átvált nyitvára
-
Hbalazs0601
csendes újonc
Nálam már zárva az ügy Face supportnál.. 😅 Kurvajo
-
catroot
veterán
válasz
KonzolKartel #23913 üzenetére
Ezzel kb én is így vagyok.
Most legalább itt a lehetőség szakítani az Fb-al. Nélküle is van élet.
-
válasz
Atomgeszi #23912 üzenetére
Nehéz világot élünk az a baj. Nem vagyok valami idős, de azért a 2010 év előtti időket vissza sírom. Igaz akkor még gyerek fejjel láttam a világot, de olyanok, amik a mostani években történnek, nem nagyon volt példa (aztán lehet volt, csak én nem hallottam róla). Ismerősi körömben ilyen buta ember nincs, ha lenne is, szerintem kifutnék a világból. A biciklizés téma se rossz, arról is lehetne mit beszélni. Akkor van gond, ha olyan tanítja gyereknek a bicajozást, aki csak annyit tud a szabályokból, hogy nem az út közepén kell menni. Sok baj van a mai világgal, de hát sajnos ezt kell elfogadni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Kalacskepu #23911 üzenetére
Nem is csak korral. Hanem ki sem alakul. Hány olyan iphone csoportot olvastam, ahol ellopták a delikvens(főként csaj és 20 év körüli) telefonját,és valami kamu sms-sel kicsalták az icloud jelszavukat és már át is írták a telót a saját nevükre. Én elhiszem, hogy pánikol az ember meg mittomén, de egyből egy tört magyar szöveg utáni linkre kattintva önként megadni a jelszavukat?!
Pl. mamám 70 éves, egy faluban lakik, jöttek valami kamu gázórások( be sincs vezetve hozzá a gáz), szó szerint kapával kergette el őket. Itt inkább a józanparaszti ész hiányzik a mai "fiatalokból". Az iskola ehhez hozzá is járul.
Én már pl. a kreszt is tanítanám mind általános iskolában, mind gimnáziumban.
Egyik nap egy kb. 12 éves kis srác ment előttem bicajjal, valahogy éreztem, hogy baj lesz, persze direkt figyelemmel kísértem, kis srác kezét kirakja, de azzal a lendülettel húzta is be balra(középre sorolás nélkül) a bicajt. Most, ha jön egy hülye vezető az el is csapja egy az egyben. Még dashcammal is felvettem, de mit érek vele(azon kívül, hogy bizonyítom a hatóságoknak, hogy hirtelen bevágott elém mindenféle közlekedési kultúrát nem ismerve)? Engem hurcolnak meg, az én lelkiismeretem megy tropára, mert ilyen olyan dolgok miatt nem tanítják meg a mai gyerekeknek a közlekedést. A nagymamákról akik bicklizni "tanítják" az unokákat nem is beszélve.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Kalacskepu #23908 üzenetére
Pont amennyire értelmesek azok az emberek akik ezt elhiszik. Mint amikor sms-ben küldenek egy fél héberről kínaira majd onnan magyarra google fordítózott szöveget, ahol egy olyan linkre kell kattintani, amiről süt, hogy kamu és rákattintanak..
-
-
Misogi
aktív tag
Szerintem tenyleg minden okes lesz. Mar nem aggodok. A sok visszajelzes, posztok, a Facebook felulvizsgalata nyugalomra ad okot.
-
ingyom007
tag
válasz
enginev3.0 #23900 üzenetére
Nem kell küldeni csak a bankkártyát kell majd következőnek körbefényképezni, hogy megnézzék mennyire vagy megbízható pénzügyileg
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #23900 üzenetére
Nekem küldhettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52