- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
Történet Facebookon témakörben lenne kérdésem felétek.- A megosztott történet láthatósága miért tér el messengeren és facebookon? Tehát, ha beállítod messengeren, hogy kik láthatják a történetedet, akkor nem azokat fogod beállítva látni Facebookon, ha facebookon nézed meg a történeted beállítását. (a messebgeren történt beállítás az érvényes, tapasztalat szerint)
Nektek is ilyen?- Sokszor van, hogy egy történetet valakikkel szeretném megosztani, egy másik történetet másik valakikkel, de folyton mindig kiválasztani a rengeteg ismerős közül nagyon időigényes. Lehetnének csoportok, akikkel meg akarsz osztani történetet, mely csoportok küzül te választhatsz megosztáskor.
Jól gondolom, hogy nincs mód előre beállított csoportokkal megosztani történetet, csak újbóli személyek kiválasztásával? -
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Meddig tart a fényképes azonosítás a facebook-on?
1 napos tagság után sikerült belefutni, és már 8. napja tart.
van egy konkrét email cím ahova lehet írni?
support egyátalán nem válaszol.köszönöm.
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudom azt beállítani a messengeren belül (elsősorban telefonos applikáción belül látom)azt ,hogy akikkel korábban üzenetet váltottam de nem ismerőseim(pl marketplace-ről vagy bármilyen fórumról),hogy ne lássam ezentúl hogy elérhetőek a messengerben.
Jó eséllyel a jövöben nem is váltok velük üzenetet,mivel nem ismerősök,de mégis látom öket.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm! -
válasz
MadGame
üzenetére
Üdv,
A Facebook priorizál és valamilyen általa logikusnak tűnő dolog miatt hátrébb sorol bizonyos oldalakat, pl.: nem élnek a fizetős hirdetési funkciókkal, más oldal amit kedveltél többet fordít hirdetésekre így inkább azokat mutogatja stb... Lehet, idővel majd ezt is beteszi a hírfolyamodba... Mostanában egyre többször fordul ez elő.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Ez a hülye FB miért nem képes érzékelni, ha lájkolok egy oldalt? Konkrétan egy oldallal van bajom: már beállítottam, hogy elsőként jelenjen meg, már mindent előre vettem, de semmiképp sem jelenik meg a hírfolyamomban. Einfach Tasty az oldal neve, egyszerű német receptes oldal, ellenőrzött.
Mi lehet a gond? Bug?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hogy lehet valahogy tiltás nélkül azt megoldani, hogyha learchivalok beszélgetést, vagy kéretlen üzenetkent jelzem meg, akkor fent a messengerben androidon ne jelenjen meg, ha online?
-
rushty
őstag
A Messenger appot kerulnem ki. Nincs hozza eleg tarhely, főleg,hogy mindig frissülnek és csak terebelyesednek.
Amúgy az lenne a lényeg, hogy lehessen beszélni kis adatforgalombol.
Ha van jó alternatív csevegő az is megteszi. Skype szintén rengeteg tárhelyet foglal úgy emlékszem. Nincs hozza kiteheto ikon.
És ha van ilyen, ujjlenyomasra szinte egyből indítani lehessen, ne kelljen még menüben listan görgetni, szerencsetlenkedni.A hanguzenethagyos lehetőség pl furcsa, mert ha wavban rögzít az nagyon nagy méret.
-
válasz
rushty
üzenetére
Android: Új dizájnban balra húzod a beszélgetést, hogy előjöjjön a menü gomb (régiben hosszan nyomod), "Create shortcut" avagy "Hivatkozás létrehozása" (ha a régiben itt nincs, akkor a beszélgetésen belül (i) gomb, majd pedig fent a három pötty)
PC-n nem tudom mit enged az app. -
Dilikutya
félisten
válasz
kkgabor
üzenetére
Szerintem indítsd újra! Szöveges üzenetek, html vagy xml formában kerülnek a letöltendő zip csomagba, azok sok ezernél sem foglalnak sok helyet. A képek, videók, ha vannak, azok foglalnak jobban, bár a Facebook-on a legtöbb rontott minőségben van fent, így az sem számottevő. Egyszer lementettem 8 évnyi üzenetet mindenestől, ~800 MB körül volt.
-
kkgabor
csendes tag
Sziasztok!
A Messenger üzeneteimet szeretném letölteni a Facebookról.
A Beállítások-> a Facebook adataid-> Saját információ letöltése menünél kijelöltem az üzeneteket és elindítottam a letöltést. Na most ez több mint két hete volt és azóta is ott a felírat, hogy:
"A fájl feldolgozása folyamatban van.
Jelezzük neked, amikor elkészült, hogy le tudd tölteni az általad választott eszközre."
Hát nem tudom, hogy ebből lesz-e valami letölti-e valaha. Egy dolog, hogy sok-sok ezer üzenetről van szó, de ez a több, mint két hét várakozás már tényleg túlzás.
Tudnátok mondani valami gyorsabb, jobb megoldást? -
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Facebook élő videózásnál mi a legnagyobb felbontás, amit enged a facebook? Ha egy Huawei P20 PRO-val videózom, biztos, hogy a Full HD-s videót nem fogja engedni.
Vagy hol érdemesebb telefonnal élő videózni? Facebook vagy Youtube. Hol engedi, hogy jobb és nagyobb felbontásban videózzunk, amit a nézők is majd élvezhetnek?
-
WhiteWalker
nagyúr
Egy adok veszek csoportban benne vagyok , hol tudok másik tagot jelenteni az adminnak trollkodás és üzlet rontás miatt?
-
rushty
őstag
Profilok(személyek) Messenger gyorshivo? ikonjat szeretném kirakni, hogy lehetséges? Lehetőleg ne kelljen letölteni xx MB appot.
Android, PC -
-
Gamer21
tag
Üdv !
Az lenne a kérdésem !
Elküldött üzeneteknél , amit illető még nem nézett meg , de egyből átvált szürke kör +fehèr pipára !
Az ért van , mert épp a messengerben van , és pl mással beszélget , és ez ért szürkült be a kör és lett a pipa fehèr !
Vagy csak azt jelzi , hogy épp az illető net közelben van , és megkapta az üzenetemet , a felugró chat fej formájában ? -
Dilikutya
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tulajdonképpen elképesztő. Egyszer voltunk egy sörözőben, és valamelyik főzdének a vadonatúj sörét kóstoltam épp, talán épp azon a héten kezdték el árulni mindenhol. A jelzett főzde nem volt követve az FB-n. Egyik havernak küldtem képet a Messengerben a kitöltött sörről az üveggel együtt, fél-egy órán belül az üzenőfalamon az a sör már hirdetésben szerepelt.
-
GoTReX
őstag
Szia
Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van mód arra , hogy linket kapcsolok a képhez és nem az oldalról veszi az előnézeti képet? Tehát Clickbaitet szeretnék csinálni.

Köszönöm a segítséget!
-
gyulank
addikt
Olyat lehet csinálni, hogy ne lássa a kukikat? Mert nekem olyanokat dob be amiket néztem, de nem FB-ról néztem, szóval tud a böngészőelőzményeimről.
-
Atomgeszi
nagyúr
Tapasztalatotok szerint mennyire pontos a Messenger "X ideje volt elérhető" funkciója?
Én pl. észrevettem már, hogy haverom mellettem ül, 10 perce hozzá sem ért a telefonjához(képernyő lezárva), és belépek a beszélgetésünkbe, és aktívnak mutatja. Ez egy Huawei.
Viszont ahogy észrevettem iphone azért sokkal pontosabb.
Próbál megetetni egy iphone-os ismerős, hogy ő nem nyitotta meg a messengert, csak rosszul mutatja. Csak érdekes mód ez mindig akkor van, amikor nem tudom ellenőrizni, hogy valóban mellettem van az illető és látom, hogy nem nyúlt hozzá. Mert amikor mellettem van és direkt megnézem, hogy mikor volt elérhető, akkor percre pontos... De, ha épp távolból kell "fasztverniacsalánhoz", akkor a messenger szar.
Ti hogy látjátok?
-
bopeti98
őstag
Mostanában azt csinálja a Facebook gépen, hogy a hírfolyamról megnyitok egy képet, bezárom és ekkor az egész hírfolyamot újratölti és visszaugrik a tetejére. Elég zavaró tud lenni. Nálatok is ilyen?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite -ot használok és amikor hívnak rajta keresztül akkor nem kapok semmilyen értesítést sem.
Rendszerszinten vagyok némítva illetve rezgőre van állítva a telefonom.
Azt szeretném, hogy amikor hívnak Messenger Lite -on keresztül akkor rezegjen a teló illetve világítson a kijelző (egyáltalán lehetséges?).
Az alkalmazásban az Értesítések és hangok beállításnál minden be van kapcsolva.
Mi az amit még ellenőriznem kellene?
MIUI Stable V9.6.3.0 (Redmi Note 3 Pro) rendszer használok. -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
oldal egyesítésben jártas valaki?
Van 2 oldalam és 1 betű eltéréssel(nem engedi ugyan arra változtatni (mert hogy már egy ugyan olyan oldanál admin vagyok)
Viszont semmi indoklás nélkül csak onnan veszem észre, hogy nem olvasztották őket egybe, hogy ismét tudom kérvényezni az összevonást. Majd eltelik pár nap és megint tudom.
Az elmúlt két napban pedig azt az üzentet kapom, hogy az egyesítési kérés el lett utasítva de se indok se ok.
Van ennek valami fóruma ahol utána lehet kérdezni?
Minden feltételnek megfelel a két oldal
egyforma név
egyforma érdeklődési kör
mindkettőnél admin vagyok -
ToBeY
nagyúr
Hello
Beléptem facebookra és ezt az üzenetet kaptam és az ismerőseim képe se jelenik meg.Nyilván x éve van már facebookom...Köszöntünk a Facebookon!
Első lépésként vedd fel az ismerőseidet. Itt fogod látni a videóikat, a fényképeiket és a bejegyzéseiket. -
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Nektek sem töltődnek most be a weben, Facebook-on keresztül az üzenetek?
Mi lehet a hiba?
kösziMessenger, androidos alkalmazáson keresztül bejönnek.
-
Hetek óta szar a facebookom, tudna valaki segiteni?
Be vannak jelölve hogy elsőként jelenjenek meg oldalak, ehhez képest nincsen hirfolyam, csak 1-2 aprónak az oldalának a hirdetése, aztán kifújt, üres az egész. Meg 5 napos cikket mutat.
Ez van már kb egy hete. -
bopeti98
őstag
Az Androidos Facebook app valami katasztrófa lett az legutóbbi frissítéstől. Minden indításnál kiírja hogy nem tudta beállítani a magyar nyelvet, nem jelennek meg a képek, az értesítéseket össze-vissza mutatja.
-
looser
addikt
válasz
Orionk
üzenetére
Tényleg így volt, remélem a legjobbakat :-) Egy ismerősöm, akit egyébként kedvelek, ilyen ufós meg tököm tudja mi "rejtélyes" dolgokkal foglalkozó csoportokat látogat és előszeretettel hív meg. Én meg azonnal lépek is ki. Kérni még mondjuk nem kértem, hogy hagyja abba, holott az lenne a legegyszerűbb.
-
-
looser
addikt
Sziasztok, lehet valahol tiltani azt, hogy meghívjanak csoportokba? Vagy legalább hagyassa jóvá a rendszer vagy ilyesmi.
-
Robokutya
senior tag
Srácok hogy tudom elérni azt hogy az értesítés mezőben csak a hozzászólásokról kapjak bejegyzést egy csoportból és az ujjakról ne? Az engem nem érdekel hogy valaki tetcikelt valamimet

-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Sokszor előfordul, hogy nem jelennek meg a képek. Wifin és mobil interneten egyaránt. Aztán egyszer csak vissza áll minden. Más találkozott ilyennel? Mi a gond?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Olyan segítségét kérném ,aki jártas és/vagy szokott fizetett kiemeléseket alkalmazni. Akár privátban is!
Köszönöm!

-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Ha kezeltek saját Facebook-os oldalt, ahol admin-ok vagytok, akkor nektek megnyílik az alábbi url?
https://www.facebook.com/[SAJÁT OLDALAD NEVE]/notifications/
Tehát az oldalatokon felül az Értesítések-re kell menni és azt nem akarja nekem sehogyan sem betölteni.
köszönöm. -
Dilikutya
félisten
Van valami gyors megoldás egy csoport, esemény vagy album képeinek letöltésére? Tehát nem egyenként.
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
A simán PC-n böngészőből indított facebook oldal mostanság mindenkinél szarakodik?
NEkem pl alig akar betölteni, beszélgetéseket se tölti be, lassú... Pedig elég izmos PC-n dolgozok...

-
Breki
veterán
Sziasztok
Járt már valaki így?Pár hete, ha bármelyik csoportban linkelek bármit az úgy tűnik megjelenik, de pár perc múlva az egész üzenet eltűnik nyom nélkül.
Ha nem linket rakok be akkor az megmarad, de valamiért linket nem enged.
Mi lehet ennek az oka, és, hogy lehet megszüntetni?
-
kidnou
őstag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Legalul van
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
-
nagysandor79
aktív tag
mobilon hogyan tudom kikapcsolni az automatikus videó lejátszást ? eddig nem indult el. most valami frissítés miatt újra elindul.
-
Laraxior
titán
Sziasztok.
Van egy beszelgetesem es szeretnem az elejetol elolvasgatni, de annyit nem tudok visszagorgetni. Kaptam egy message backup kis apk-t, de nem igazan akarodzik..
Van valami okossag amivel le tudom menteni txtbe a beszelgetest, vagy akarmilyen olvashato formatumba?
Koszi a helpet.
Van valami szemelyes informaciok mentese opcio is, ami fajlt keszit, de ez sem nyero. -
GoTReX
őstag
Sziasztok
Frissen létrehozott facebook oldalon a cím mögött kötőjellel egy hosszú számsor szerepel és hogy admin_todo_tour. szóval valami-123456789/?modal=admin_todo_tour . Ez miért szerepel a címben, és hogyan tudom megoldani hogy csak a név szerepeljen?
Köszönöm a segítségeket!

-
Bobby
csendes tag
Sziasztok,
PC-ről weblapon keresztül belépve, az üzeneteken belül eddig ha egy kapott kép mellett a továbbítás nyilacskát megnyomtam akkor feljött egy ablak amiben ki lehetett választani, hogy kinek továbbítanám.
Most csak egy ablakocska ugrik fel amiben teker a homokóra.
Több gépről is próbáltam win10 chrome, firefox is ugyanez.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gikszer? -
G@ben
addikt
Tegnap túra közben használtam a mobilnetet, közben rám írtak messengeren, mert azt jelezte ki a küldőnek, hogy online vagyok, és a vicces, hogy ki is pipálta, hogy láttam az üzenetet, miközben nálam nem futott sem a messenger, sem a facebook. Máshol sem voltam bejelentkezve legjobb tudomásom szerint. Ez mitől lehet?
Nemrég egy külső oldalon keresztül bejelentkeztem facebookra, nem tudom, hogy az oldal ellopta-e a jelszavam, mindenesetre most megváltoztattam. -
A Zéé
addikt
Helló!
Legújabb androidos FB appon hol találom azt a beállítást, hogy a hírfolyam időrendben legyen? Tegnap frissült, és azóta nincs meg.
-
mny
csendes tag
Hali!
Arról nincs véletlen valakinek infója, hogy meddig lesz használható androidon a messenger régebbi verziója?
Én konkrétan egy 91-est használok (2 éve adták ki).
Mióta kijött a legújabb, azóta felugrál az értesítés, hogy hamarosan frissítenem kell, vagy telepítsem a lite-ot, de időt nem ír, hogy mikor. 1 hónapja egyszer írt olyat, hogy x ezer napom van még használni így. Nem tudom, hogy ez az új felülírta-e ezt.
Nem szívesen válnék meg tőle, mert ebben se reklám, se egyéb hülyeség nincs. -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite ezt írja ki, ha meg akarok nézni egy kapott képet: failed to download the media file
Találkozott már valaki ilyennel? -
colonia
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok változott valami szabály, hogy oldalként létrehozott eseményél a Beszélgetést nem lehet megosztani? Nyilvános és nem kiemeltek az események. Előre is köszi!
-
válasz
GoTReX
üzenetére
Üdv,
Van egy profilod, amit olyanná formálsz, amilyenné akarsz, az a te személyes profilod marad, attól függetlenül, hogy létrehozol alatta egy oldalt. Az oldal természetesen nyilvános lesz, a kettő teljesen elkülönül egymástól. Ha nem akarod, hogy látható legyen az, hogy te hoztad létre az oldalt akkor nem lesz látható, ezt külön be lehet állítani.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van rá mód, hogy a profilom zártá vagy priváttá tegyem úgy hogy a hozzá csatolt vállalkozás ugyanúgy nyilvános legyen? Amúgy lehet látni, hogy ki hozta létre a vállalkozás oldalát?
Köszönöm a segítséget! :-)
-
chungee
addikt
Napot!
Egy adott nyilvános csoport/közösség oldalon egyik bejegyzésén hozzászóltam, hogyan tudom könnyedén visszakeresni azt a hozzászólásomat
Úgy emlékszem hogy idén nyáron. -
flash-
veterán
üdv
azt kérdezném hogy ha facebookon meghivnak nyilvános eseményre hogy fogadjam el hogy más ne lássa az idővonalon, a hirfolyamban,stb?
-
Miért van az ha PC n nézem a facebookon belül a változásokat szinte minden másodiknál rá kell frissíteni az oldalra mert nem jön be?Másik böngészőben is ezt csinálja,
-
mmdms
addikt
Hahó!
Keresem, de nem találom azt az opciót androidon, hogy a messengeren küldött képeket alapból mentse telóra. Kivették, vagy hova dugták el? -
Dragon27
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Nem, hisz az ismerőseim száma nem csökkent. És beszéltem vele erről E-mail címét és a jelszavát a kezembe nyomta, hogy nézzek rá a profiljára... De visszaadtam mert ha minden igaz túlságosan aktív volt sok ismerőst jelölt és sok mindent osztott meg. És lehet a face így korlátozta.. addig amíg egy moderátor megnézi.
Ez lehet? -
MadGame
senior tag
Hali!
Ezeket az ismerőslistákat nem lehet valahogyan törölni? Csak archiválni lehet őket?
Köszi! -
Dragon27
senior tag
Egyik ismerősöm nem tud rámenni a profiljára,. én se találom mintha megszüntették volna..Az ismerőseim száma nem csökkent, de mégse látom. És kérdezi ilyenkor mit lehet tenni? Annyit mondott, hogy az E-mail fiókja amivel beszokott lépni már megszűnt...
Nem akar új oldalt létrehozni ha nem muszáj... Pontosan nem tudom miket szokott feltölteni, de családi képek recepteken kívül semmi extra...
A Google-ba ha beírom a nevét ezt dobja ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

néha én is meglepődök olyan dolgokat tud amit nem kéne neki mégis tudja.... 
, de ebből kiindulva akkor a sima üzeneteknél sem kellene jeleznie, azoknál pedig villog/rezeg