Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnék egy FB fiókot létrehozni magamnak, hogy messengeren tudjam tartani azon ismerőseimmel a kapcsolatot, akiknek nincs viber-ük.
Hogyan kell beállítanom a profilomat, hogy
- engem senki ne lásson, csak akit én megjelölök ismerősként és visszajelöl,
- keresésre se hozza fel az adatlapomat senki ismeretlennek,
- ne hozza fel senkinek, még az ismerőseimnek se a posztjait, idővonalát, képeit, videóit, stb.Kizárólag messenger kommunikációra szeretném használni a fiókot, nem vagyok semmilyen egyéb infóra kíváncsi, és engem se "zaklasson" senki ismeretlen, semmivel.
Sajnos a messenger mobilapp-ra történő regisztrációm kudarcba fulladt (feljebb olvasható).Teljesen ismeretlen terület számomra a FB, ezért kérem, hogy pontos menüpontokat, útvonalakat adjatok meg, hogy mit, hol, mire állítsak, ha egyáltalán lehetséges a fenti beállításokat eszközölni.
Előre is köszönöm a segítséget

-
-
MadGame
senior tag
Azt meg tudom valahol nézni, hogy melyik csoportokba küldtem el a jelentkezésemet?
Régen volt ilyen funkció, de most nem találom. -
Igen, sajnos a Lite-hoz valóban kell Facebook fiók. Viszont a sima Messengerhez nem.
(Nem logikus...)Várj ~24 órát a legközelebbi próbálkozással. Töröld majd tedd fel újra az appot, hátha mégis sikerül. Ha nem kapod meg egyből az ellenőrző sms-t várj türelmesen, mert a sokszori próbálkozást nem szereti a rendszer.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Milyen telefonod van? Nem lehet, hogy valamiféle energiatakarékosságból kilövi az appot?
-
AD4MINATOR
nagyúr
hello
már megint kezdi az androidos messenger app (auto playappstore frissítés alapján legújabb verzió van meg), hogy késnek a push értesítések... csak akkor "jönnek meg" mikor belépek az app-ba és akkor betölti, felcsatlakozik, frissít a chat/messenger....

ja és hívni se tudnak messengeren, nem csöng ki (kapcsolódás.... kapcsolódás.... ezt írja ki a másik félnek)
nektek mostanában jó ?
-
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de androidos készülékre szeretném a messenger programot telepíteni, viszont problémába ütköztem.
Mivel nincs facebook fiókom (és egyelőre nem is tervezem regisztrálni magam), de szeretném az ismerőseimmel messengeren is tartani a kapcsolatot, ezért fel szerettem volna telepíteni a telefonomra a messenger applikációt.
A telefonszámommal hoztam volna létre új fiókot és ekkor a program küldött volna egy ellenőrző sms-t a telefonomra. Ez nem érkezett meg még többszöri próbálkozásra sem. Kb. a 10 próbálkozás után az alábbi üzenetet írta ki a messenger:"the action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed"
Értem, hogy mit jelent, de hogyan lehetne a tiltást feloldani és végre megkapni azt a nyavalyás ellenőrző sms-t?
Előre is köszönöm a segítséget

-
flash-
veterán
facebbookhoz van bármi statisztikai kiegészítő,app,bővítmény,bármi?
pl ami kilistázna ilyeneket hogy kik azok akik a legtöbbet lájkolták a képeimet, stb..?
-
Hello! Titkos csoport adminisztrátoraként meg tudom oldani, hogy a tagok ne tudjanak meghívni senkit, csak én? A meghívásokat én hagyom persze jóvá, de nem akarom, hogy tudjanak meghívni. Köszi!
-
gergo5991
őstag
sziasztok, valaki megtudná mondani kérem, miért nyilnak egymásra a chat ablakok facebookon böngészőben google chromeval? haverok accountjával az én gépemen egymás mellé nyilnak, igy tudnak egyszerre több emberrel is chatelni de nekem mindig keresgélnem kell a képen látható listán kivel szeretnék irni.
bármit próbáltam képtelenség hogy egyszerre akár több chat ablakot is nyitva tudjak tartani
képitt található a problémám más is találkozott vele, valaki irta erre hogy ez egy uj feature tesztelgetés.
-
junior11
veterán
-
Jakesz
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Ez a Facebookon van így, de a Messengert kérdeztem.
Akkor az androidos verzióban ez nem elérhető már, pedig korábban emlékszem rá, hogy be lehetett állítani egy videó felbontását elküldés előtt. Cukkerbergéket lehet zavarta, hogy ez sokkal több tárhelyet foglal el a szerveren, ezért elvetették. Pedig nem ártana fejlődni, mert ennél a mozgó pixelhalmaznál, amit videónak neveznek, kb az összes konkurens chatapp jobban teljesít. -
válasz
Jakesz
üzenetére
Üdv,
HD videó feltöltése android alapú alkalmazáson:
Jobb felső sarok -> Majd beállítások és adatvédelem -> Beállítások-> Görgess lefelé, és koppints a Médiatartalmak és névjegyek pontra. ->Koppintással válaszd ki a Videók feltöltése HD minőségben lehetőséget.Szerk.:
A videó feltöltés HD minőségben mostanában nem igazán akar működni asztali verzión sem... -
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Az androidos Messengerben nem lehet HD-ban videókat küldeni? Haverom Iphone-ról tud, és neki van is ilyen opciója, hogy beállíthatja, hogy mekkora felbontásban küldje, nekem pedig nincs. -
amdboy
senior tag
-
kidnou
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, az is kell
-
ScomComputer
veterán
Megoldódott...magánszemély csak saját néven lehet fenn,azt írták,lett egy hiv.oldal és kész,gondolom a másikat törlik...
Köszi az infókat...
-
kidnou
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Személyidet töltsd fel nekik, neved látszódjon, többi adatot kitakarhatod. Lehet ez ellen háborogni, de amíg ezt nem teszed meg, nem fog beengedni
-
ScomComputer
veterán
Hali....segítsetek már nekem,kaptam a fb-től egy levelet,hogy nem a saját néven vagyok fenn igaz már 10 éve ezt használom mindenhol...
Azonosítsam magam,töltsem fel a szig-at..mi van ez most mi...
Köszi szépen!
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni. Olyan problémám volna, hogy megosztottam facen egy videot, amit valószinüleg valaki vagy valakik jelentettek. Nos a probléma nem is ezzel van, (bár hozzáteszem semmilyen erőszakos tartalmat nem tartalmazott.) hanem azzal, hogy tiltottak. Jelenleg ez van: [kép] A problémám ezzel az, hogy én sosem állítottam be a telefonszámomat, tehát ergo nem is értem miért ezt adja be. Így konkrétan esélyem sincs visszaszerezni a fiókomat, pedig sok fontos beszélgetés és fotó van amit szeretnék elérni. Illetve próbálkoztam másféle bejelentéssel is, volt már barátokkal való azonosítás, meg alternatív email cim, jelszó változtatás, de akármit is csinálok, mindig az sms-re tér vissza. Mit tudok tenni? A válaszokat nagyon köszönöm!
-
válasz
malnabokor
üzenetére
Az is lehet, hogy beakadt valami és emiatt nem vált át, de sajnos ilyenkor sem tehetsz sokat.

Előfordul más oldalaknál is, hogy ilyen. -
válasz
malnabokor
üzenetére
Üdv,
Ez magától áll át, te nem tudod megváltoztatni, nem opcionális... Az egyetlen megoldás, hogy türelmes vársz.
#23445 StLui
Nagyon szívesen!
-
malnabokor
senior tag
Hello! Szeretnék segítséget kérni, mert nem találom sehol a neten a megoldást.
Több FB oldalt is kezelek, de valamiért az egyiken továbbra is négyzet alakú a logó. Kifejezetten bosszantó, mert a logó kör alakú, így jól mutatna körben, de egyszerűen nem sikerül sehogysem rávenni a Facebookot, hogy ne négyzetben jelenítse meg.
Mit lehetne kezdeni, hol lehet a hiba? -
Facebook és Instagram feltöltés hiba! Másnál is van? Hetek óta. Mind1 mi az Story, bejegyzés, bármi. Fogja magát és nem megy. Ilyenkor teló restart és el el indul az első adag majd ismét leáll. Újra próbálkozni lehet de azonnal újra ott az erre vonatkozó gomb. Nem csak engem érint és nem csak ezen a telefonon, de az fix: mióta pie alapú telefonon vagyunk ettől szenved a rendszer. Másnak is?? Köszi!
-
bobalazs
nagyúr
Oké ki tudta hogy:
https://mbasic.facebook.com
ezzel a linkel
lehet irni facebookon böngészőből külön messenger alkalmazás nélkül? -
Gedeon31
addikt
A Facebook alkalmazásnál ,hogyan tudom kitenni az Instagram fiókom elérhetőségét?
-
havri1
félisten
Messenger.
Lányomnak vettem egy
westelesTelekomos domino sim kártyát.
Messengert elindítom (frissen telepítve), mivel nincs FB fiókja, így telefonszám alapján, új fiók.
Jelszó létrehozása, stb. Rákérdez, Gipsz Jakab te vagy az? Nem, új fiók. Minden ok.
Tegnap elfosta magát a telefon, újraraktam, messenger letölt.
Telefonszám+jelszó beír, hibás jelszó. Jelszóemléleztető, smst kapok, új jelszó, megad, majd belép a csávónak a messengerébe, összes üzenetet leszed, online, és már írnak is rá.
Ez így teljesen rendben van? Beléptem a beállításaiba, és ezt a számot töröltem a fiókjából.
Kicsit aggaszt, hogy egy teljesen általános jelenséggel, azaz sim váltásnál, újra kiadják a számot 3 hónap után, ez megtörténhet.
Van erre biztonsági megoldás? Gyanítom a megszűnő telefonszám törlése a fiókból..
Megkockáztatom, ha nagyon akarok, így a FB fiókjába is beléphettem volna telefonszám azonosítás alapján. Sztem ez gáz. -
StLui
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy egy FB oldal üzemeltetőjeként láthatok e egy listát kik kedvelik az oldalt. Szeretnénk sorsolást csinálni az oldal kedvelői között. Következő az lenne, hogy hogyan érdemes? Kinyomtatni a listát kalapba szórni és húzni, nekem ez az egy ötletem van
(200 főnél járunk most) -
G@ben
addikt
Messengerben tudok valahogy szótöredékre is keresni? Akárhogy próbálom, csak a pontosan egyező szavakat adja ki, ha egy betűvel kevesebb, már nincs találat.
-
MadGame
senior tag
„Ekkicsit mintha jobban vónék” – mondta a Facebook és újra betöltötte hírfolyamot.
-
flash-
veterán
üdv
valami baj van a fbokommal, pár bejegyzést látok csak ,uátna vége.hiába frissitem..
ötlet? -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Kb 2-3 hete szarakodik a News Feed, ha asztali gépről Facebook-ozom. Lásd lent. Vagy teljesen üres, mintha nem lenne semmilyen ismerősöm és tevékenységem, vagy bejön mondjuk 1 random poszt, aztán megint üres. Akár Top Stories, akár Most Recent módot állítok be. Másnap lehet, hogy megint működik, de aztán belépek újra vagy csak befrissítem, és megint szar. Ilyenkor ha másik böngészővel is próbálom, akkor ugyanezt tapasztalom, tehát nem cache meg cookie kérdés.
A mobil-appon jól működik, tehát nem nálam van a probléma.
Bárkinek bármi ötlet?
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Ha valakit nem jelölök ismerősnek, hanem csak rányomok a "Követem" gombra, arról kap értesítést az illető?
-
Komi28
senior tag
Nekem olyan gondom kb. 2 hete asztali gépen és mobilon is, hogy betölt de max. 5-10 dolgot, de ebből van ami már 3-4 napos hír. Ráfrissítek de akkor már csak 2 hír van. Ráfrissítek és azt mondja keressek ismerősöket(mintha most regisztráltam volna). Viszont látom az ismerősöket csoportokat csak a bejegyzéseket nem. Változtattam jelszót is de nincs javulás. Valami ötlet mi történhetett? Közi
-
MadGame
senior tag
Bocs, a kérdésért, de csak most kezdtem el használni a FB appot és még tök új számomra. Itt tényleg csak a legfontosabb híreket mutatja? Nem lehet a legfrissebbre állítani?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
lezso elcseszett valamit.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na tudjuk már mi volt az oka ennek a pár órás kiesésnek? cyberattack vagy csak janó lenyomta a kapcsolót megint ?
-
bopeti98
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pár napja egy update néhány embernél eltüntette ezeket a beállítási lehetőségeket a Messenger alkalmazásból. Play áruházon is többen panaszkodnak erre. Hogy szándékosan tették vagy valami hiba van csak azt nem tudom.
-
Zοltta
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
ott mindig kihagynak bizonyos dolgokat , mint böngészőben.
-
Zοltta
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
böngészőben változtasd meg.
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valakinek van ötlete?

-
Nálam még bőven sz** mindkét szolgáltatás!
-
Sok lesz már az off! Főleg úgy hogy offba se rakjàtok.
-
volandy
senior tag
Jöhetnek az összeesküvéselméletek!
Lehallgatják stb. És még talán igaz is! -
wetsom
tag
Csoda történt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem tudom mi lehet az oka, sajnos sokaknál előfordul, hogy nem kapják meg a visszaigazoló sms-eket a Facebooktól...
(Nem logikus...)

Majd megjavul.