Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
válasz Dilikutya #33151 üzenetére
Igen ugyanúgy facebook normál appban is ezt csinálja, nem csak a facebook lite-ban, úgy sz@r ahogy van az egész. Nem igaz senki nem képes ilyen alapvető dolgot jelenteni facebooknak vagy a facebook vezetősége alkalmazottjai ezt nem veszik észre?! (persze chrome alatt-szintén telefon-látszik a hozzászólás ha valaki hozzászólt).
[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
válasz Dilikutya #33129 üzenetére
Mikor régen? Elég régóta vannak javasolt oldalak... Ugyanakkor az új adatvédelmi szabályzat - amit az EU kényszerített rá a Metára - szerint csak az ismerőseid és az általad követett oldalak bejegyzéseit lenne szabad látnod időrendi sorrendben. Úgy emlékszem, hogy ez a módosítás idén
júliusbanaugusztusban lépett hatályba az új felhasználók esetén, míg a régi felhasználóknál ez valamikor ősszel fog megváltozni.[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz Dilikutya #31147 üzenetére
Akkor ha jól értem egyszer nincs is rá mód megjavítani igaz ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
marezka
friss újonc
válasz Dilikutya #31147 üzenetére
Dettó ez történik nálam is, az összes ismerősöm üzenete a kéretlen mappában van, csak akkor kapom meg, ha már van velük aktív chat, ergo a messengeremben lett vagy 50 beszélgetés... Azt hittem én csesztem el valamit, mert éppen kitakarítottam pár giga szemetet a telóból, de akkor nem. Remélem javítják, mert kb. napi 60x kell nézni a spamot.
-
AtHoS
nagyúr
-
plman
tag
válasz Dilikutya #27584 üzenetére
Nálam is katasztrófa az asztali verzió. összevissza jelzi, hogy ki mikor elérhető, valamelyik nap egy olyan ismerősömet jelezte online-nak aki tuti, hogy nem fenn. az üzenetküldés ilyen esetleges, vagy elér a címzetthez vagy nem. vagy csak órák múlva. Olyan személyek, vállkozások, csoportok megosztásairól, tevékenységéről kapok értesítést amiket/akiket sose láttam.
-
veterán
válasz Dilikutya #27292 üzenetére
Chrome-on nem fagy ki olyan sokszor, de én azt nem szeretem. De Firefoxon valami borzalom.. Más nagyobb hibába én nem futottam még bele, de a régi design-t mondjuk sokkal jobban szerettem, valahogy átláthatóbb volt. De már megszoktam az újat is, legalábbis kénytelen voltam.
iPhone 16 Pro Max
-
ZGO
tag
válasz Dilikutya #27282 üzenetére
Hát, ez elég nagy szégyen a facebookra nézve, hogy a köszönést a világ bármely nyelvére és vissza is fordítva sértőnek véli. Oltári nagy defekt van a gépezetben. Értem hogy annyi kéréssel személyesen nem tudnak foglalkozni, és kell az automata algoritmus. Na de a kutya fáját a köszönöm az nem az hogy b+ 😃
Nincs elég ember... sokszor hallottam már ezt róluk, de azért megtehetnék, hogy minden országban saját képviseletet tartsanak fennt a problémák megoldására...nem pedig a más nyelveket akár rosszul értelmező egyéneknek adni a lokálisan megoldandó feladatokat. Ezt pl az MS is igen jól bizonyítja...
Hm... -
kiskeni
aktív tag
válasz Dilikutya #27142 üzenetére
Én alapvetően szeretem ha időről időre változik a dizájn, de ez amit a Facebook kreált... Most komolyan, mi ez? Ennyire futja 2020-ban, hogy a mobilos nézetet egy az egyben átrakjuk PC-re? Az már nem számít, hogy a mobilos nézet bután, furán néz ki és nem mellesleg kényelmetlen PC-n?
És ebben az a durva, hogy tesómnak még csak elő sem jutt az új felületre való átállás lehetősége, de engem (az én profilomat) meg nyár óta csesztetnek ezzel a fossal, ráadásul egy ideje már visszaállítani sem tudom... Miért nem tudtak engem ebből kihagyni? Vagy miért nem adjákm meg a júzernek a választási lehetőséget? Nem értem...Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Márton
nagyúr
válasz Dilikutya #27026 üzenetére
Én sem értem. Mint valami 0.2 beta verzió.
Miért kellett pl 3D fotóknál kikapcsolni a nagyítást, a fullscreen lehetőséget? Hát benne volt vazz. Miért nem tudok egyből fiókot váltani, csak a legördülő menüből? Miért tűnik el bal oldalt a hivatkozások litája, ha rámegyek az egyikre? Alig látom, ha jött új messenger üzenet, mert most nem annyira piros a gomb ott jobb fennt.Sorolhatnám. De majd megszokjuk, mert haladni kell a korral. vicc.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
törölt tag
válasz Dilikutya #22252 üzenetére
Napi szinten többször ürítem a cookie-kat, ezért nem értem.
Teljesen új email cím és új fotóval se enged................... ilyet életben nem láttam még...Pedig nem egy Nagy László regisztrálhat az országban...
Mobilnetem pedig sajnos nincs.
Írok privátot innentől mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dilikutya #22202 üzenetére
Pont arra jó, hogy egy beszélgetés már ne legyen szem előtt, így "tiszta/rendezett" maradhat a fő rész. Másra nem.
A beszélgetőpartner természetesen nem érzékel belőle semmit.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Talala
senior tag
válasz Dilikutya #22190 üzenetére
Nem is ez a kérdés. Csak eltűnt az ismerőseim közül úgy hogy nem én töröltem. Ez akkor is megtörténik, ha csak ő töröl? Egyébként azért érdekel, mert telefonon újra be kellett jelentkeznem, amit sosem szokott kérni és arra gondoltam, hogy belépett a profilomba és ő törölte le magát az ismerőseim közül. Bár már változtattam jelszót, de na...
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Dilikutya #19888 üzenetére
Kb. 2 hete csinálta nekem is pár alkalommal. De mostanában nem jött ez elő.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
veterán
válasz Dilikutya #17662 üzenetére
Alapvetően három helyen lehet szabályozni a hangokat. [link]
1. A Messenger felületen (fogaskerék)
2. Az oldalsávnál (fogaskerék)
3. Facebook beállítások/Értesítések(#17666) Dilikutya: Igen, rájöttem, hogy önmagában a kép nem lesz elég
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest