Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Van arra ötletetek,hogy hogy lehetne a facebookot gyorsítani? Konkrétan akad, laggol, fagy de csak a Face! Aláírásomban lévő konfig, 500Mbps internetkapcsolattal. Csoportokban, főoldalon mindenhol! Már kezd a hócipőm tele lenni vele.
-
törölt tag
Csoport adminként, PC-n, hogyan lehet kiszűrni azokat, akik inaktívak?
-
OldAkita
aktív tag
Hogyan tehetem meg hogy egy Facebook felhasználó összes hozzászólását kilistázhassam?
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt hogyan lehetne végleg kilőni?

-
D@niel
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
ez persze nem működik, mivel nincs letíltva a fiók, csak felfüggesztve
olvastam, hogy valaki már 2 hete vár arra, hogy vissza engedjék
a lehető legjobbkor szórakozik velem
csináltam egy másik facebookot, ezt egyből tíltotta, feltöltöttem a személyi igazolványom, vajon erre mennyi időt kell várni?2008 január óta 2018 októberig használtam, ennyi év távlatából elmondhatom, hogy informatikai szemmel ez a rendszer nem fejlődött semmit, kivéve a csillámpóni-faktort
-
Orionk
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Igazad van, valahogy kiment a fejemből, hogy már beszéltünk erről.

Nem tartom ezt jó megoldásnak egyébként. Régen volt egy Naptár-Calendar nézet és ott praktikusabban meg lehetett nézni, hogy visszamenőleg melyik napon mi történt mint esemény és mint szülinap, vagy bármi más, ami aznap volt.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudom megnézni, hogy előző héten melyik Facebook ismerősömnek voltak szülinapjai? köszönöm
Próbáltam az eseményeknél a Naptár alatt megnézni a korábbiakat, de a naptár csak az eseményeket mutatja visszamenőleg és a szülinapokat nem. Vagy rosszul kerestem!?
-
vrgbalen
csendes tag
Sziasztok. Egyik ismerősömnek olyan problémája akadt gépcsere után, hogy belépve a profiljában megnyitja bármelyik ismerőse adatlapján akkor nem látni az adott ismerősének a névjegyét (lakhely, kapcsolatban van-e), de ha én néztem meg ugyan annak a személynek az adatlapját akkor én láttam a névjegyét. Mitől lehet ez? Van összefüggés a gépcsere között?
-
D@niel
addikt
sziasztok,
néhány napja csináltam egy fiókot, mindösszesen 1 kép volt feltéve rólam, se telefonszámot, se egyéb infót nem adtam meg, ideiglenesen csináltam, mivel néhány csoportban egy tárgyat szeretnék eladnia mai nap egyik pillanatról a másikra kiléptetett, és kérte, hogy töltsek fel magamról egy képet azonosítás céljából
ennek már több, mint fél napja ...
mennyi időt kell ilyenkor várni?
nagyon kellemetlen a dolog, nem szeretném, hogy a vevők emiatt elállnának az üzlettől, mert elérhetetlen a fiókompróbáltam személyivel azonosítani magam, ezt nem engedte, mivel nincs tíltva a fiókom
lehet valahova írni nekik ezzel kapcsolatban?
-
Köszöntünk a Facebookon!
Első lépésként vedd fel az ismerőseidet. Itt fogod látni a videóikat, a fényképeiket és a bejegyzéseiket.Pár perce ilyen gépen, mi lelte? Másnak?
-
zolokas
senior tag
Igazán csinálhatna valamit a androidos fejlesztő a facebook alkalmazással! Amióta le van frissülve vagy 1 hónapja, kilép lefagy stb. a applikáció! Valami stabil verziót le lehet szedni valahonnan?
-
chungee
addikt
Napot!
Most kaptam ilyet először, ez rendszer ajánlja random-ból
-
bopeti98
őstag
Nálatok is megváltozott a Messenger értesítő hangja Androidon?
-
törölt tag
Facebook androidon Live-ot csak álló módban tud rögzíteni?
-
togvau
senior tag
Tudja valaki, hogy hogy lehet meggátolni azt, hogy ha valaki megjelöl a bejegyzésében, ne dobja fel az én ismerőseimnek? Ha beállítom hogy ellenőriznem kell a megjelöléseket, mielőtt az idővonalamra kerülnek, az nem erre jó, csak simán hogy nem kerül ki az idővonalamra.
-
togvau
senior tag
ismer valaki módszert, amivel messenger hangüzenetként lehet elküldeni egy hangfájl anyagát?
Valahogy a lejátszás, és közben mikrofonnal felvétel, nem tesz jót a hangminőségnek... -
törölt tag
A Youtube-ot, hogy tudom így kirakni az oldalamra?

-
Üdv! A weboldalakba újabban beépülő chat ikont ki lehet valahogy kapcsolni? Iszonyat idegesítő, amikor folyton ott ugrál, hogy lépj be, ha kérdésed van meg chatet indíthatsz és az milyen jó és minden egyes aloldalnál felugrik persze akkor is, amikor egyébként 1. se nem akarok írni 2. nincs is nyitvatartási idő 3. ráadásul a tartalmat is kitakarja néha. Ez a weboldal üzemeltetőjén múlik, hogy gyökér módon ágyazza be vagy ez mindenképp ilyen agresszív cucc? Látogatóként lehet ellene tenni valamit?
Erre a szutyokra gondolok:

-
Tomi0703
addikt
Hali!
Lehet valahogy úgy keresni, hogy csak munkahelyet adok meg és nevet nem? Böngészőből abszolút nem találtam részletes keresést, appban pedig találtam, de név nélkül nem enged keresni.
-
unravel
őstag
Ha valakiről nem látom már egy ideje android messengeren hogy mikor volt online akkor ő:
- némított?
- ne zavarjban van?
- offlineba tette magát?
- kikapcsolta az értesítést?(írni tudok neki)
-
válasz
katalin888
üzenetére
Az app változhat össze-vissza, gyakran nem lehet ellene tenni semmit.
Újraindítást + app adatok törlését (vagy akár újratelepítést) megpróbálhatsz.
Ha frissítés után tűnt el akkor régebbi verziót is akár felrakhatsz apkmirror.com-ról, de volt pl. olyan ismerősi körben, hogy valami eltűnt és frissítés után megint előjött. -
katalin888
aktív tag
válasz
katalin888
üzenetére
Senkinek nincs ötlete...?
Beállítási problémára gyanakszom... -
csabám
addikt
Sziasztok!
Lassan egy hete a kövekező problémát tapasztalom telefonon használva: [kép]
Mobilon, mobil nézetben, Chrome böngészővel, mikor a Csoportok-nál a Továbbiak-ra kattintok.
Próbáltam másik böngészővel is és ugyanaz a hiba.
Másnál esetleg működik?Köszönöm előre is a segítséget!
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Facebook marketplace: Ha feltöltök valamit a marketplace-re és nem törlöm akkor meddig marad fenn? ítéletnapig =amíg nem törlöm? vagy vagy automata lejárati ideje?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, nem vagyok rutinos FB használó és nem találok egy olyan bejegyzést amihez hozzá szóltam. Pontosabban egy bejegyzés hozzászólásához (tudom a nevet) szóltam hozzá. Tudnátok segíteni?
-
katalin888
aktív tag
Mi változhatott az androidos mobilos appnál, a napokban vettem észre, hogy a megosztásra kattintva nem ajánlja fel a küldés üzenetként opciót!?
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Tompie
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
...és ez csak "rövid" ideig tart, max pár óra és PC-n is minden a régi.
Illetve még lenne egy kérdésem, Oreo óta facebook appból nem tudok letölteni közzé tett doksit, pdf, doc stb azaz mutatja hogy letölti de nem nyitja meg és a filet keresve sem találom.
viszont böngészőből belépve letölti, ezt valahogy lehet orvosolni, hogy újra menjen a letöltés appból is? -
Tompie
őstag
Sziasztok!
"Ideiglenesen le vagy tiltva
Úgy tűnik, hogy ezt a funkciót a megengedettnél intenzívebben használtad. A használatáról ideiglenesen le vagy tiltva."
Ez mitől van az utóbbi időben kb rendszeresen? és nem tudok belépni egyetlen csoportba sem amikben már benne vagyok. PC-n van csak ez, telefonon be tudok lépni a csoportokba mind facebook appból mind böngészőből.Semmi olyat nem csináltam amiért a facebook tiltana, valaki jelentget?
Köszönöm -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy egy csoportban az ismerőseimet ki vette fel csoporttagnak? Vagy ki hagyta jóvá a jelentkezésüket?Pár hete még meg lehetett nézni úgy, hogy az adott csoporton belül rákattintottál a felhasználóra és egy felugró ablakban a felhasználó és néhány infó róla volt látható.
köszönöm -
-
válasz
Oldman2
üzenetére
Hogyan tudom valakinek a letiltását visszavonni a Messengerben?
iPhone és iPad:
1. A kezdőlap bal felső sarkában koppints a profilképedre.
2. Koppints az Emberek, majd a Letiltva pontra.
3. Koppints annak a személynek a nevére, akinek a tiltását szeretnéd visszavonni.
4. A tiltás visszavonásához koppints az „Üzenetek letiltása” pont mellé.Android:
1. A kezdőlap jobb felső sarkában koppints a profilképedre.
2. Görgess le, és koppints az Emberek pontra.
3. Koppints a Letiltott személyek pontra.
4. Koppints a Feloldás lehetőségre annak a személynek a neve mellett, akinek a tiltását fel szeretnéd oldani.
5. Koppints a Tiltás visszavonása a Messengerben parancsra. -
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok ! Olyan problémám lenne hogy nem tudok hozzászólni és lájkolni semmihez csak a megosztás gomb van ott. Mi lehet a probléma?
-
minek?:S
őstag
válasz
minek?:S
üzenetére
Srácok, Újévben csoda történt. Nézem a régi email címemet, mondom mégis hátha van valami, már ma vagy 3x átfutottam rajta, mire észbe kaptam: Hoppá, reggel 6:50-kor email a Facebooktól? Hm, a szöveg: Észleltük, hogy problémád adódott a bejelentkezés során... mondom mi a f@sz
Végigmegyek a lépéseken, sikerült az új jelszót beállítani, új emailcímet megadni, minden fasza 
Találtam közben olyan fület is, ahol mutatja az elküldött emaileket felém, van egy rakat(amiből persze csak a mait kaptam meg, pedig utoljára is már vagy 1 hónapja próbálkoztam).. az első május 30-án jött

-
bigdady
nagyúr
Jól látom már nem írja a Facebook ha valaki lájkol valamit? Vagy csak én iratkoztak le túl sok emberről?

-
válasz
bwin.party
üzenetére
Üdv,
Ha elindítasz egy adománygyűjtést, akkor arra meg kell hívnod rá az embereket, így arra következtetek, hogy nem fogják látni az ismerősök, hacsak meg nem osztod.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
A Facebookon létrehozott adománygyűjtés indítása után az ismerőseim is látják, ha indítok egyet? Vagy azt el lehet rejteni, hogy az ismerősök ne lássák? Erre nem találtam semmilyen infót és kíváncsi vagyok, hogy működik.
Köszi!
-
Tompie
őstag
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy tudnék olyan zárt csoportból amiben én is benne vagyok videót leszedni, FULL HD minőségben? A videó lejátszásánál lehet változtatni a felbontást de 1080p-ben sehogy sem tudom leszedni, már sokféleképpen próbáltam.
Köszönöm
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az is lehet tégla aki már ismerős.

-
mycso
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, srácok, közben a kártyát letiltottam a bankom tanácsára.
Igen, telefonon első körben azt kaptam, hogy nem adnak ki infót....
Aztán, csak sikerült kicsikarni belőlük, hogy telefonon keresztül is adjanak valami infót: valóban valaki megpróbált összeget leemelni, de csak a zárolásig jutott a folyamat, a tényleges levétel nem történt meg.És bocsi, hogy teleszórtam a topikot, bár lehet az infó másnak is jól jön.

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olvasd el az előző hozzászólásom....

-
mycso
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ebből a kevés infóból annak tűnik.
De a facebook fiókomban megnéztem, a fizetésnél semmilyen tétel nem szerepel. Hirdetni, meg életemben nem hirdettem ott, még a hirdetési rész létre sincs hozva, csak felajánlja, ha rálépek, hogy hozzam létre/állítsam be.
Természetesen kártya sincsen hozzáadva.
Ezért is nem értem, hogy honnan jött ez.Van ezeknek, valami magyar infó vonala??
-
mycso
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy levont valamit, mert akkor nem küldene sms-t. Természetesen a bank telefonban nem ad semmilyen infót, csak személyesen.....
Biztosan nem adtam meg a számla adataimat, a facebook-ot semmi ilyen jellegűre nem használom. Ezért is vagyok értetlen, hogy ez most hogyan???
Ahol online fizetek, ott biztosan nem facebook felhasználói adatokkal vagyok regelve, illetve mindenhol biztonsági kódot kér fizetés előtt, így ezt mindenkép kizárnám.
-
-
mycso
veterán
Sziasztok, egy kis helpre lenne szükségem.
Most nemrég kaptm egy üzit, hogy a facebook levont valami összeget a számlámról?
Miért?
Hogyan?Honnan tudják a számlaszámom (nem, nem adtam meg nekik soha, sehol)?
Milyen jogon vonogatnak???Megőrülök.
Ha a linket megnyitom, akkor a facebookos hirdetések szabályzatához visz el (nem hirdetek és nem hirdettem ott soha, semmit), illetve egy varázslót akarna velem elindíttatni, hogy állítsam be a hírdetéskezelésem....
-
Az Androidos Messengerből hogy lehet kilépni?! Az app-ben semmi ilyet nem találok, egyedül a készülék beállításaiban a fiókok menüben tudnám eltávolítani a fiókot. Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Lenovo Legion Go S 16/512GB Z1 Extreme
- HP Elitebook FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X3,9Ghz)12-32GB RAM,SSD,Magyar világító.billentyűzet
- LENOVO LOQ 15AHP10 - RYZEN 220 - 16GB DDR5 - RTX 5050 - 1TB SSD - 3ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 0perces Kolink KLA-003
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Beállítási problémára gyanakszom...

Végigmegyek a lépéseken, sikerült az új jelszót beállítani, új emailcímet megadni, minden fasza