- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ciccuka #9561 üzenetére
Az enyém, amit 2017. decemberében vettem, múlt héten lett nyugdíjazva. Már évek óta anyám használta, de most megkapta a Galaxy S20FE-t, ami nálam váltotta az A5-öt anno. Teljesen jól működik még amúgy, bár az akksiját nem tudom, mit bír.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ciccuka
veterán
Mi van ezekkel a telefonokkal. Most kezdenek sorba elromlani?
Hosszú idő után elővettem a fiókból, használtam 1 hétig aztán azóta nem kapcsol be és a töltést se veszi. Az akku eleve már nem volt a topon. Valaki írta, hogy a töltésvezérlő gyakori, hogy tönkremegy benne. Pont amikor kellene akkor megy tönkre.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Dilikutya
félisten
válasz
kenguru99 #9558 üzenetére
Ha korábban fel lett téve az utolsó frissítés, akkor a visszaállítás után azt nem kell újra letölteni.
Amúgy szerintem menne a letöltés, a Samsung szerverei működnek.
Nincs előttem, de szerintem át kéne tudni ugrani ezt a lépést. Kapcsold ki a netet esetleg.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Szükség lett egy régen fiókban lapuló A5-re. Csináltam egy gyári visszaállítást (lehet hogy ez hiba volt). Az újraindulás után a frissítések keresése pontnál megakad (gondolom nincs már elérhető szerver). Át lehet ezt ugrani ezt valahogy?
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonom, az iPhone 11 Pro Maxom mellett másodlagos szerepet tölt be, viszont van egy gondom a telefonnal. Hihetetlenül lassú. Lehet azért is mondom, mert az iPhonehoz vagyok szokva és az gyors, de már semmi nincs a Samsungra letöltve, képek, videók, zenék nincsenek rajta. Egyedül jegyzetelni használom, de sokszor azt érzem már, hogy erre is alkalmatlan.
Visszaállítás megtörtént.
Szerintetek lehet egy picit gyorsítani rajta valahogy? -
Micsurin
nagyúr
válasz
Angel2014 #9554 üzenetére
Reggel ránéztem elvileg mindenhol felfeküdt sőt picit talán többet is kapott mert a peremek mentén kinyomott egy keveset, majd ledörgölöm ujjal ha megszáradt. Holnap délelőtt ránézek ~30-36h csak elég neki.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Angel2014 #9552 üzenetére
Néztem, nem győzött meg gyakorlatilag gyengébb volt mint a kapocs amiket körbetettem rá.
Mert nekem a hátlap teherviselő elem is lenne ugye újra.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a tippeket
Vettem egy 110ml-es T7000-ret, kiváncsi leszek.
Ledörzsöltem, izopropillal tisztára.24h-t hagyom utána leveszem a klipszeket és ragasztom rá a Quad lock adaptert utána úgyis áll megint 12-24h-át a 3M ragacs miatt az adapteren.
110-es az biztos ami biztos ötlet volt jó lesz még az a tubus másra is érzésre. Pl Honor 8 akku csere apumnak.
[ Szerkesztve ]
-
Tgabor330
csendes tag
Sziasztok!
A5 2017-et használok (Android 8-al). Az lenne a kérdésem, hogy a start gombot rá lehet-e venni (valamilyen beállítással), hogy ne ébressze fel a készüléket megnyomáskor (a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával is elérhető ez). Ugyanis, ha zsebben van a készülék, ahogy mozgok be/kikapcsol (feltételezem). Észrevettem, hogy a zsebemben jóval gyorsabban merül az akksi. -
Angel2014
addikt
válasz
Micsurin #9546 üzenetére
T7000 Vagy T9000 ragasztóval kell ragasztani kapsz a boltban ahol mutattam az aksit is.
Letisztítod bekened és gumival több helyen megfogatva vagy szórítóval fent hagyod éjszakára. [link]
Az epoxy nem jó, mert marja az anyagot, szilárd és nem rugalmas és sérülhet a kijelző is. És nem vízálló mert befolyik mellette.
Ezekkel dolgozik az összes telefonos.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Micsurin
nagyúr
Köszi írok majd
de az akku hibátlan semmi dudor és tök jól bírja főleg Lineage-el.
Csak a ragasztás engedett el mert elkezdett porladni.
Közben leműtöttem a hátlapot, agyalok valami erősebb epoxy megoldáson mert mire az akku cserés addigra inkább eldobom és veszek valamit használt vackot megint 2 évre.
-
Angel2014
addikt
válasz
Micsurin #9542 üzenetére
Ha pesten vagy akkor vegyél egy hátlapot és egy akkut hozzá, vidd el csepelre és 3000 ft ért beteszik ahol meg is várhatod.
Püben adok számot..
Li -pol egész jó.. és ebben az üzletben megveszel mindent. de rendelhetsz is. [link]
-
Micsurin
nagyúr
Hátlap elkezdett púposodni felnyomta a hangszóró felőli sarkánál a hátlap magát kb ~1/5 távon.
Gondolom akku vagy ragasztó vagy mindkettő, hol javítják még ezeket és mennyiért? ~10-15-nél többet nem szánnék rá mert 6S-el váltásban vannak a motor kormányon csak mint GPS-ek.
-
Egon
nagyúr
válasz
#73820095 #9538 üzenetére
A "jó drága" kifejezés jelen esetben pontosan mit takar?
Btw a teló bekapcsolt állapotban ütemesen kattogó hangot is hallat, szóval sajnos lehet hogy más baja (is) van."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Üdv!
A gyereknek ilyen típusú telója van, de sajnos tönkrement, úgy tűnik: nincs kép, de amúgy a mobil működőnek tűnik (világít alul a sarokban a taszkváltó és a vissza gomb, ki- és be lehet kapcsolni - legalábbis rezeg, ha hosszan tartom nyomva a bekapcsoló gombot, hangjelzést ad ha rádugom a töltőre stb.).
Ilyenkor mi van, van valakinek ötlete?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Csápájev
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm telefonja azt játsza,hogy videófelvétel közben tévesen úgy érzéleki,hogy sötét vagy világos van és hol nagyon lehúzza a fényt,hol pedig nagyon megemeli. Ezzel lehet valamit kezdeni a beállításokban?
Pl van esetleg fénymérési beállítási lehetőség? -
coxy01
tag
Üdv.
Kislányom kapott tőlem egy ilyet a fiók mélyéről.
Nincs valakinek hozzá valamilyen eladó szines vagy szilikon tokja, amit még postára is dobna esetleg nekem?
Tudom lehet innen-onnan rendelni de sajnos a legtöbb külföldről lenne és az idő ami most kevés.
Karácsonyra igértem neki hozzá csak kicsúsztam az időből.Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
bango
tag
válasz
Angel2014 #9528 üzenetére
kíváncsi vagyok a hosszú távú tapasztalatra
én is ilyet vettem de nekem majdnem két éveset küldtek (és 2%-on állt első bekapcsoláskor), 5 hónap után már olyan púpos volt mint a hordó, de viszont nagyon rendes volt tőle hogy a nyúlfarknyi garidőn belül halálozott el
helyette vmi "német" remeket kaptam ez kb 5 hónap után még ok
de egyet biztosan állítok egyik se érte el a gyári akku kapacitását -
Angel2014
addikt
-
janeszgol
félisten
válasz
Angel2014 #9522 üzenetére
A litium-ion az, amivel a legtobbet talalkozunk. Vastagabb, nehezebb akku. Litium-polimert a Sony hasznalt hosszabb ideig. Nagyobb teljesitmenyu, vekonyabb.
Az en mottom: Mindig mindenbol gyari. Plane kijelzobol, akkubol stb. De en toltofejbol, zsinorbol is a minoseget keresem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Angel2014 #9524 üzenetére
Nem, tudom jól, mim volt.
Arra emlékszem max rosszul, mekkora akksija volt.
A mobilarénás tesztben is 3000 mAh-t írnak.
Mind a kettő lítiumos akksi, és amúgy ha tippelnem kéne, ugyanazon elven működik mindkettő. De én biztos a gyárit tenném bele, akkor is, ha egy majdnem 6 éves készülékről beszélünk.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó ár érték arányban jó fajta aksit nekem?
Eredeti vagy utángyártott legyen inkább vagy mindegy?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a biztonsági sevicét nem tudom telepíteni viszont mindig feldobja a play?
Sem törölni nem tudom semmit nem todok vele kezdeni.
Esetleg nem lehet hogy telenoros volt a telóm, majd megkaptam a függatlenítő kódokat, és feltettem odinnal a független magyar romot.
-
törölt tag
-
sztivo
őstag
válasz
Trakk77 #9516 üzenetére
Sajnos nem megoldható, nem támogat MHL-t. SideSync apphoz pedig működő kijelző kéne, mert telefonra és PC-re is telepíteni kell. Én vagy elvitetném adatmentésre [link] vagy pedig vennék egy alaplaphibás modellt esetleg egy töröttet, működő kijelzővel és mehet a legozás.
-
Trakk77
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy 2017-es A5-ösöm, amelynek megsérült a kijelzője (se kép, se érintés). A telefon elvileg működik, mert meg lehet csörgetni telefonkeresővel (google). A belső memórián maradt pár kép és fontos adat, amelyhez nem férek hozzá vakon, hiába kötöm össze PC-vel usb kábelen, nem tudom feloldani a telefont és nem tudom engedélyezni a letöltést.
Érdemes lenne venni egy usb-c hub-ot hdmi kimenettel, vagy ennél a telefonnál nincs mód arra, hogy kábellel átvigyem a képet másik kijelzőre?[ Szerkesztve ]
-
Tgabor330
csendes tag
Nálam nincs ilyen alkalmazás a telefonon. Jelenleg nincs internet rajta. Annyi van, hogy a fejlesztői beállításoknál (amit a "Telefon névjegye"/ "Szoftver adatai"/ "Build száma" almenüre 7 koppintással elő lehet hívni) az "USB-hibakeresés" On-ba van állítva. A root -oláshoz nem értek. Szerintem ez a telefon nincs rootolva, de lehetséges.
-
Tgabor330
csendes tag
válasz
Dilikutya #9509 üzenetére
Ezt a típust vettem (néhány száz forint):
USB 2.0 OTG Type-C adapter cable (CM/AF) (A-OTG-CMAF2-01) (cablexpert.com)
A törést a számítástechnikai boltban mondták, amikor az első vásárlási kísérletnél próbáltuk az adaptert. Nagyon lötyögött a csatlakozásnál. Ők erősebben nyomogatták, ennek hatására zavarba ment a telefon, ami után többszöri kísérletre sikerült csak kikapcsolni. Eután már tölteni sem lehetett (bár már előtte is csak bizonyos helyzetben ment a töltés, a töltőkábel is lötyögött). (A bolti kísérlet után, töltési próbálkozáskor azt írta ki, hogy nedves a kábelcsatlakozó szárítsam meg). Én elhittem nekik hogy törött, nem vagyok guru a témában. A lényeg számomra, hogy jó irányba változtak a dolgok. Ha kell, tudok képernyőt feltenni a külső pendrive felismeréséről. A felismert pendrive-ok FAT32-re vannak formázva. A szervizeknél telefonon érdeklődtem (csatlakozó csere ügyben), csak egy helyen mondták azt, hogy vigyem be, előtte megnézik.
[ Szerkesztve ]
-
Tgabor330
csendes tag
Megjött az OTG adapter. Nálam működik az OTG, látja a pendrive-ot. A szervizben azt mondták, hogy a Samsung telefonok nem minden OTG adapterrel működnek, de szerencsére ezzel igen.
-
Tgabor330
csendes tag
válasz
#73820095 #9505 üzenetére
Kedvező fordulat történt! Találtam egy rendes, korrekt szervizt (győri vagyok), ahol megnézték, kiderült hogy tele van kosszal a csati belseje ill. a körülötte lévő rés is. Egy alapos pucolás után újra rendesen bedugható a töltőkábel és jó a kontakt (a csati nincs eltörve). Ráadásul a srác nem akart kérni semmit. Szerintem az eladó is azt hitte, hogy törött. Most újra aktuális az OTG teszt, újra megrendeltem az átalakítót. Majd jelentkezek.
-
törölt tag
válasz
Tgabor330 #9503 üzenetére
Ha nagyértékű a telefon, csalás, eléri a rendőrségi feljelentést. A hirdetés fenn van még? V csináltál képernyőfotót?
Hívd rejtett számról, v másikról. Ha lecsapja, akkor tudta....
De ha láttad, h szigszalag... Nem is értem...
Cserélhető persze a csatlakozó, sajnos még elég tipikus is a hiba... A nagyon dícsért csepeli szervizes számát meg tudom adni.[ Szerkesztve ]
-
Tgabor330
csendes tag
válasz
Tgabor330 #9503 üzenetére
Egy kérdésem lenne hozzáértőktől. Alternatívaként keresem a javítás lehetőségét, ha a vételt nem tudom visszacsinálni. Állítólag (szervízben mondták ahol esetleg cserélnék a tel. töltőcsatlakozóját) a készüléket csak elölről lehet szétszedni, és akkor nagy valószínűséggel eltörik a kijelző, amit szintén cserélni kell. Valóban így van?
-
Tgabor330
csendes tag
Sajnos rossz hírem van: kiderült, hogy a telefon töltőcsatlakozója törött, bizonytalan az érintkezése. Most vadászom az eladót (mivel átvert). Patika új állapotúnak hirdette a jófogáson (10 napja vettem meg). Kívülről tényleg tökéletesen néz ki. Ezt nem vettem észre az átvételkor (bár a töltőkábele szigszalgos volt). A telefont nem veszi fel, nem tudom mit lehet tenni, de valamit megpróbálok lépni, mert így nem kell a telo.
-
bango
tag
válasz
#73820095 #9494 üzenetére
még annyit a Mobilego renoméja mellett meg kell említenem hogy végül visszautalták a pénzt 10 nappal a gar idő lejárta előtt, miután az akku gyak. fél év alatt meghalt
nem kellett postázgatnom se
nekem az az érzésem egyébként a cégek mindegyike v. nagy része ugyanonnan szerzi be a portékáját
a notebook alkatresszel már volt egy garis ügyem, ott is szétnyílt az akku gar időn belül egy másik telefonnal, kicserélték de szóltak ezt már nem cserélik, a csereárura nem vonatkozik semmiféle garancia, elég érdekes volt, azóta se tudom ez tényleg így van -e
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest