Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez 1 másik tegnapi cikk, kifejlesztettek a chrome-hez 1 kiegészítőt ami listázza, hogy mi mindent gyűjt rólad a facebook.
én nem nagyon merem kipróbálni, de ha valaki gondolja hajrá
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én 5-6 éve már kb nem skypeozok van valamilyen azonosítóm de nem is emlékszek mi az, már akkor mondtam az ismerősöknek facebook cseten megtaláltok,,,, (praktikusság, már akkor az ismerőseim nagy százaléka megtalálható volt facén skypeon annak a 2-3 "maradéknak" mondtam, hogy a face cseten elérhetnek) szóval jópár éve így használom a böngészőt,hogy 1 külön ablakban nyitva a FB,ha ír valaki lássam , kb tök felesleges aggódnom,hogy mit tud rólam a FB, (azért mondjuk 1 ghostery-t nem árt használni ami megfékezi elvileg pl a facebookos nyomkövetést )
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Krizmonak is igaza volt. Akkor 14-90 nap kb., mire törlik. Másik fiókból, ha rákeresel az adott profilra, akkor tudod ellenőrizni, hogy mikor került törlésre.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Ezt nem lehet bizonyítani.
Volt is belőle hír egyszer, hogy nem nagyon akarták törölni fizikailag a képeket.
LinkGyakorlatilag bármikor megcsinálhatják azt, hogy nem törlik fizikailag a szerverükről, hanem csak feljegyzik egy attribútumba, hogy törölték a képet, és onnantól kezdve nem jelenítik meg.
-
MadGame
senior tag
14-től 90 napig terjedő intervallum. Nekem 2 hét alatt törölték. De lehet, hogy várnod kell három hónapot. Inkább ne lépj be 3 hónapig, az a biztos, akkor tuti törlik a fiókot mindenféle adattal együtt. Soha nem tudsz majd semmilyen formában rákeresni majd
[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
kérdezel valami olyat amit csak az ismerősöd tudja a választ aki beletrafál az az eredeti.
Profile lopást meg azért követik el többnyire mert egyes emberek a facebok profiljukon keresztül lépnek be bizonyos oldalakra amiken esetleg tárolhatnak olyan adatokat amik anyagi károkozást vonhat maga után ha használják a profilodat. Ezért sose hagy sehol banki utalásokat elősegítő adatokat a profilodon vagy a hozzácsatolt egyéb más oldalakon.
-
törölt tag
Ha ilyen van minden esetben meg kell kérdezni, hogy miért jelöltél újra....én anno megkérdeztem mikor valaki újra jelölt amég értelmes választ nem adott, nem igazoltam. (kiderült, hogy nem ért a géphez elállította a facét és minden ismerősét újra kell jelölni )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
NeoPampalini
senior tag
Nálam néha előjön az "ajánlott oldalak" helyén egy "kit ismerhetek" rovat (á'la IWIW?), és számomra teljesen ismeretlen embereket nyom az arcomba, még csak közös ismerősünk sincsen.
Ettől jobbak már csak a mindenféle swinger klubok és egyéb társkereső csoportok "reklámjai" (az oldalak/csoport ajánlóban, rögtön a hírfolyam mellett, csak hogy jó legyen), ahol a borítóképen egy nagy bráner, vagy suna látható premier plánban, ezt miért kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- OLD GAMER PC: I7 4771 // 16GB RAM // 240GB SSD+500GB HDD // RX570 4GB // 500W TÁP // W10!
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Nothing Ear (a) - SZINTE ÚJ, átlátszó szilikon tokkal, 2 év garanciával
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- PS3 slimet 160/320GB keresem 20.000Ft alatt kontroller nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest