Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nalam van graph search, egysoros wall, uj profiloldal cover gombokkal, regi chattel ... megint egy uj verzio. Asszonynak meg teljesen mas. Mire jo ez?
-
törölt tag
Kaptam graph search-et végre

-
törölt tag
Kézzel oszd meg inkább, úgy más az "elbírálás"

Én most azzal küzdök, hogy eltünnek az ismerőseim, aztán egyszer csak újra megjelennek. Meg visszafelé eltünteti a megosztásaimat és egyszercsak más időpontra dátumozva újra megjelennek. Lehet hogy azért van ez mert 1 hétre jegeltem a fiókomat?
-
törölt tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nem
-
törölt tag
Graph Search van már valakinek? Ismerőseim közül főleg csehek kaptak, magyar egy sem. Hogyan lehet "rávenni" a rendszert, hogy beadja? (US nyelvnek adott)
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
Hát ha nem veszi észre az már tényleg probléma
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ok, köszi srácok, akkor megpróbálok ezzel együttélni

-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az a baj, hogy az appok most is le vannak tiltva. Mindig kilépek fb-ról, nem szoktam bejelentkezve maradni. Érthetetlen. Már csak arra tudok gondolni, hogy valaki belépett a nevemben. Jelszócserét megpróbálom.
Amúgy ezt a böködős g*cit hogy lehet letiltani? Barátnőmet állandóan idegenek "böködik". Nem lehet beállítani, hogy csak ismerősök vagy ilyesmi?
-
törölt tag
Tegnaptól ilyenek jelennek meg fb-on: "Xy accepted your request..." (kb.) Az a probléma, hogy olyan emberekre írja, akiket soha nem jelöltem be, ilyen 100% fake accountok. Kezdetek óta nem játszom, ki is van kapcsolva a platform, nem likeolgatok semmit össze-vissza (idióta képek, idézetek, nyereményjátékok, stb.), csak ismerős helyeket pl. Mi lehet ez és miért csinálja?
-
törölt tag
Több ismerősömnél is megváltozott a timeline. Baloldalt sorolja a "Work and education" "Quotes" stb. jobb oszlopban a "Friends", "Family" és az "Albums", alatta pedig kezdődik a szokásos fal. Hogyan lehet aktiválni? Remélem értitek mire gondolok.
-
törölt tag
Sziasztok. Ennél a sz*r Timeline-nál ha váltogatom a profilképet (egyszerűen össze vissza eltolva teszi be, PS-ezni meg nem fogok ezért) azt az ismerőseim látják? Akit kérdeztem azt mondja nem, bár az új algoritmus miatt amúgy sem nagyon tesz neki ki rólam sokmindent.
-
törölt tag
Bonyolult lesz de van megoldás:
- Menj a fiók deaktiválásra és válaszd a "My account was hacked" opciót és elöjön a :
- "You can secure your account here"
- Kattint a Secure XY account gombra majd Continue.
- Itt adsz egy új jelszót majd tovább, tovább egészen a "Review and fix your name" opcióig ahol megváltoztathatod a nevedet.
Ennyi. Felelősséget nem vállalok érte, de nekem már többször így sikerült megváltoztatni.
-
törölt tag
válasz
Lacazr93
üzenetére
Túl sok ismerőst jelöltél be rövid időn belül, és az x százalékuk nem igazolt vissza y órán belül (pontosan nem tudom milyen idő-intervallum van megszabva). Ilyenkor amikor belépsz a fiókodba felajánlja, hogy vondd vissza a jelöléseket. Ha nem teszed meg, jön a ban 2-3-4-7 napra, majd véglegesen, szóval figyelj.
-
-
törölt tag
Most próbáltam ki. Csináltam egy fake fiókot friss e-mail címmel, semmi valós adatot nem adtam meg, nem vettem fel semmi ismerőst, csoportot (cache, stb.-t töröltem, chromot telepítettem incognito módban futtatva) aztán megkértem több ismerősömet, hogy csak nézzenek rá a profilra. ÉS kiadta őket a "Kit ismerhetek" alatt.
Akkor ez hogy lehet? Próbáljátok ki ti is.
-
törölt tag
Sziasztok! Észrevettétek, hogy már tulajdonképpen látni lehet ki nézte meg az adatlapotokat? Most vettem észre, hogy akik megnéznek és nem az ismerőseim, azokat beteszi automatikusan a "Kit ismerhetek" fül alá.

-
törölt tag
Adatvédelmi beállítások > Kapcsolódás a Facebookra > Ismerőseid listájának megtekintése > Csak én
Innentől nem fogja kitenni ha valaki(t) jelöl(sz) viszont nem fognak látszódni az ismerőseid sem. Máshogy tudtommal nem lehet megcsinálni.
Azt, hogy fényképhez hozzászóltál csak törléssel tudod eltüntetni, ezt a funkciót már törölték a rendszerből sajnos.
-
törölt tag
Sziasztok! Az hogyan lehetséges, hogy xy nem az ismerősöm, de mégis tudja,hogy néztem a falát? Ismerősei írják, hogy azt írta ki legutóbb, hogy én miért nézegetem őt és elrejtette az üzenőfalát

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak az a baj hogy nekem nincs és nem is volt olyan jobb oldali sáv, viszont van graph search. Miért nem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

krizmo_