Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Fogalkozik rajtam kívül valaki itt fizetett Facebook marketinggel? Mármint komolyabban... Jó lenne némi eszmét cserélni.
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit más téma: Tudnátok nekem olyan oldalt, blogot, fórumot mondani ahol a Facebook marketinggel komolyabban foglalkoznak? Egyedi ötletek, targetálás, fizetett promóciók, stb... Egy ideje csinálok ilyesmiket, de gondoltam tanulni sosem árt...
-
kilozsul
aktív tag
Nálam csoportokra vannak osztva az ismerősök, precízen be van lőve ki mit láthat és mit nem. De amikor postolok egy új bejegyzést, és nem a "custom" beállítást akarom használni (tehát azt a postot megosztanám másokkal is, akik alapértelmezetten ki vannak zárva a postolásnál), akkor azt csak úgy tudom megtenni, ha kiveszem azt a csoportot a kizártak közül és le is mentem a beállítást.
Nem lehet valahogy beállítani, hogy post ablak alatti kezelésnél, csak arra a postra vonatkozzon a beállítás? Mert néha elfelejtem visszatenni a kizárt csoportot, majd megint lementeni, és így kellemetlen ha az is látja a postot akinek nem kellett volna, csak feledékenység miatt
Másik kérdés: Egy adott csoportot hogy lehet kizárnim, hogy ne lássa a jobb oldali folyamot, hogy mikor mit csináltam, lájkoltam, kit igazoltam vissza?
-
kilozsul
aktív tag
1. Köszi!
2. Más a beszélgetéshez, közös érdeklődés miatt létrehozott csoport (bal oldalon felsorolva) és más a "biztonsági" csoport. Az előbbinél amint hozzáadod az illetőt, azonnal megjelenik neki is a csoport a bal oldalon, természetesen azzal a névvel amit adtál a csoportnak A 'biztonsági" csoport esetén (adatvédelmi beállításoknál létrehozott), amik a chat ablakban is látszanak, ott pedig sosem látja az illető ha benne van a csoportban. (szerintem erre gondoltál )
-
kilozsul
aktív tag
Érdekes problémába futottam bele:
Az ismerősem különböző csoportokban vannak, aszerint, hogy kivel mennyi infót szeretnék megosztani. A bejegyzésekhez használt mező alatt meg lehet adni, hogy mi legyen az alapértelmezett beálltás. Jelenleg úgy van beállítva, hogy 2 csoport 'kivételként szerepel', tehát ők csak akkor látják a postot, ha előtte kiveszem a korlátozást. Ez jó is lenne így, de amint elmentem ezt a beállítást alapértelmezettnek, akkor a 2 tiltott csoport egyáltalán nem látja az üzenőfalamat. tehát azokat a postokat sem, amik engedélyezve voltak a számukra...
Tud valaki erre megoldást?
A másik: ha egyszer elrejtettem egy ismerőst, akkor azt hogyan tudom visszacsinálni? Tehát nem blokkoltam a felhasználót, csak elrejtettem a bejegyzéseit...
-
kilozsul
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy mi ez az újabb csajos-titkolózós "poén" FB-on? Olyan mint anno a centikkel, csak most italokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest