Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
válasz attrax #10148 üzenetére
Már csak azt kell megkérdezni a tanártól,hogyan mondják azt,hogy "Miért nem ülsz le?" angolul.Mert hát ők is megkérdezhetik ha pl.mindenki leült csak te nem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Kidus
őstag
válasz Hasaggymeg #10151 üzenetére
Jah. Teljesen egyenes normalis kerdes adott helyzetben.
Assuming Control
-
McKane
senior tag
i'm a space-bound rocketship and your heart's the moon
a google fordító eléggé érdekes fordítást ad..
[ Szerkesztve ]
-
_BM_
senior tag
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Hasaggymeg #10156 üzenetére
Vagy inkább Hold.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
attrax
aktív tag
Jóvan nekem ezt mondta a tícsör.Akkor talán azt mondja,hogy "why are you standing yet?"
Unterschreiben
-
McKane
senior tag
ez egy horoszkópból való, kíváncsi vagyok rá. ahogyan tudtam lefordítottam,de nem minden szót ismerek..
" Today you may be confronted with one of the harsher aspects of your personality, Taurus. It can be a bit of a shock when such a thing happens. It may be that your temper flares or you wrestle with feelings of jealousy. You're normally on top of your emotions, and losing control in any way is upsetting. Don't fret. You're human like everyone else. Learn what you can from the experience and move on.
And Tomorrow:
You have a great day ahead of you, Taurus. Everything will work out like clockwork. By the end of the day, you'll still have the energy to do something fun with your evening. It's a wonderful day for group activities. If you aren't involved in any, why not try a sport, hobby, music, or art?
" -
Hasaggymeg
veterán
válasz McKane #10160 üzenetére
Bika,ma a személyiséged durvább jellemvonásaival szembesülhetsz,és ez sokkszerűen érinthet.Elveszítheted önuralmad,vagy féltékenységgel küzdhetsz.Általában erős érzelmű vagy,így elveszíteni önuralmad bosszantó neked.Ne szívd mellre,te is csak emberből vagy.Tanulj amit lehet a történtekből és lépj tovább.
Holnap: Kitűnő nap elébe nézel,minden zsírozottan fog összejönni neked és a nap végére még mindig lesz erőd egy szórakoztató estét összehozni.Ez egy kiváló nap összejönni másokkal,ha pedig mégsem akkor miért ne próbálnál ki valami sportot,hobbit,zenét vagy éppen valami művészi dolgot?...Kábé,de ígérd meg nem veszed komolyan![ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
válasz Hasaggymeg #10161 üzenetére
" Kábé,de ígérd meg nem veszed komolyan! "
Nem,csak kíváncsi szoktam lenni,persze utólag, hogy mi igazolódik be és mi nem ..
volt,amikor azért egy-két dolgot eltaláltak a napi horoszkópban.. -
Mackósajt
senior tag
válasz McKane #10163 üzenetére
Nyilván. Elkerülhetetlen, hogy időnként eltaláljanak valamit, még akkor is, ha csak teljesen véletlenszerű dolgokat jósolnak. Erre épül a dolog pszichológiája is, az emberi agy rendszert keres, ezért könnyebben megjegyezzük amikor stimmel, és elsiklunk felette, amikor nem stimmel. Kb. a legtöbb babona az agy ezen tulajdonsága alapján tud felépülni, akármekkora humbug is.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Mackósajt #10164 üzenetére
According to them never dies nobody.I'm curious what your prediction will be on your last day.
-
7
addikt
válasz Hasaggymeg #10165 üzenetére
never dies nobody helyett nobody ever dies esetleg?
Illetve a curioust nem úgy szokták ebben a szerkezetben használni, hogy curious to know what your prediction will be [...]? Ha mindenképp ezt a szerkezetet akarjuk megtartani, akkor én inkább wonderinget mondanék.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
I can only agree.On second thought,wondering seems awkward as well.I'd rather use wonder.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
Nothing is wrong with curious either.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Sziasztok! A Gamersgate supportjával szeretnék tárgyalni. Segítenétek nekem ezt lefordítani?
Kedves GamersGate Support!
A mai nap folyamán vásároltam Önöktől egy Killing Floor játékot. A Rendelés száma #78***72.
Ezt el is küldtem a barátomnak az alábbi E-mail címre: pcdoki@citromail.hu. Sajnos nem érkezett meg neki, ezért szeretném egy másik címre kérni vagy vissza az accountomba, hogy újra elküldhessem. Ez lenne a jó E-mail cím: sznorby@gmail.com.Válaszukat köszönöm.
Norbert Szabó
Köszi nektek is ha segítetek lefordítani
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
_BM_
senior tag
válasz Doki16 #10169 üzenetére
Hevenyészve:
Dear GamersGate Staff,
Today, I bought a game Killing Floor from you. Order no is **** which I sent to a friend for the following address: pcdoki****. Unfortunatelly, it hasn't arrived yet, therefore I would like get it to another address or back to my account in order to send it again. The correct e-mail address is sznorby****
Thanks for your kind reply in advance.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Légyszi ezt fordítsa le nekem valaki.Óra beállítással kapcsolatos.Előre is köszi
Press both buttons simultaneously, all three dials should spin 360 degrees
press the reset (bottom right) button, the 1/10th second hand should spin 360 degrees. Press the start/stop button (upper right) and you should see the 1/10th second hand move one click. Keep pressing the upper right button until the 1/10th second hand is aligned (vertical).
Then press the reset button. The second hand should spin 360 degrees. Set the second hand using the start/stop button, as above.
When you have set all three dials in this way, press both buttons simultaneously, and all three dials should spin 360 degrees.
-
_BM_
senior tag
Nyomja meg egyszerre a két gombot, melynek hatására mindhárom tárcsának körbe kell forognia.
Nyomja meg a nullázó (reset?) gombot (jobb-alsó), és az 1/10-es mutató szintén körbefordul. Nyomja meg a start/stop gombot (jobbra fent), melynek hatására egy lépést kell megtennie a tizedes mutatónak. Tartsa megnyomva a jobb-felső gombot amíg (függőleges) pozícióba áll az 1/10-es mutató. Ezután nyomja meg a reset gombot. A másodpercmutató egy fordulatot körbeforog. Állítsa be a másodpercmutatót a start/stop gombbal a fentiek szerint.
Amikor mindhárom tárcsa beállításra került az iménti módszerrel, nyomja meg egyszerre a két gombot, és mindhárom tárcsának le kell írnia egy kört. -
Doki16
addikt
Köszi. Ezt a választ kaptam tőlük.
We can fix this if you could just provide us a username of the person in our system, and i will complete the gift and add the game to that user account. (please note, we need the user to have an account to add the game there, we cannot resend the gift email).
Ha jól veszem ki akkor egy account nevet kérnek ahova küldenék.
Akkor ez lenne a válaszom:
A barátom felhasználó neve *****. Erre kérném akkor az ajándékot továbbküldeni.
Még egyszer köszi a segítséget.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
_BM_
senior tag
válasz Doki16 #10173 üzenetére
Meg tudjuk oldani, ha adsz egy felhasználónevet, aminek a tulajdonosa a rendszerünkben van, és akkor játékot tudok rendelni ahhoz a felhasználói fiókhoz. Fontos tudni, hogy a felhasználónak legyen fiókja, mert csak akkor lehet odaküldeni a játékot, mert mi nem tudunk újraküldeni ajándék email-t (ugyanannak a felhasználói fióknak).
-
bodom87
tag
üdv!
ez pontosan mit jelent?Please send us your needs ( diameters & quantities ) per each diameter.
-
-
nike_
addikt
hogy lehetne azt lefordítani angolra, hogy:
"nem lett olyan jó, de ha már megcsináltam, akkor feltöltöm"
tehát megcsináltam valamit, és nem akarom, hogy a munkám kárbavesszen, ezért feltöltöm (attól függetlenül, hogy nem jó).
-
őstag
Sziasztok!
Nyelvvizsga feladat felsőfokon, hogy 2-3 perc erejéig kérdéseket tegyek fel a partneremnek hogy "megismerjem". Bármi ötlet ezeken kívül?
-név, kor
-mit melózik
-mit szeret a munkájában
-hobbik
-hogy telt a nyár
-testvérek, gyerekek
-milyen zenét, filmet, sorozatot szeret
-mióta tanul angolt, mit tart könnyűnek és nehéznek a nyelvtanulásban -
_BM_
senior tag
válasz Hasaggymeg #10177 üzenetére
Küldd
-
ToBeY
nagyúr
Mit jelent a Pre-owned megjelölés?Használt?De akkor mivel másabb az used?
-
Darth_Revan
veterán
Hi,
Ti minek fordítanátok azt a szót, hogy vice-captain?
-
_BM_
senior tag
válasz Darth_Revan #10191 üzenetére
Kapitányhelyettes
-
nike_
addikt
válasz Darth_Revan #10191 üzenetére
alkapitány?
-
-
zH.
senior tag
hali, ez mit jelent pontosan, mert nem vagyok biztos benne..
"All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, outrun my gun."
just be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest