- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
-
attrax
aktív tag
Ha ráértek és sokat akartok nevetni olvassátok a postokat:[link]
-
válasz
Kassadin #8997 üzenetére
Az a tervem, hogy kilepek kulfoldre es emiatt kezdtem bele sajat elhatarozasbol.
A jelenlegi munkamhoz nem kell es annyira nem is egeto a dolog, hogy gyorsan 2 honapon belul be kell magolnom. Egyelore jo ez a mostani tempo, kell tanulni eleget, de nem megterhelo igy munka mellett csinalni.
-
_BM_
senior tag
válasz
Hasaggymeg #9026 üzenetére
con man-t szeretem.
Az confidence man akar lenni? Sokszor hallottam már.
-
koshmar
addikt
válasz
Hasaggymeg #9037 üzenetére
A whore spanyolul a Puta.
-
nike_
addikt
Good Luck
nertpaelg: na igen, épp ezaz, hogy én is alig tudok valamit (talán max. 6-7 igeidőt), de meg tudtam kerülni mindig a neccesebb részeket.
mondjuk most már sajna sokat felejtettem... most gimiben már csak heti 3 angolom van, és ilyen nagyon alap dolgokat veszünk.. pl. most vettük a present perfectet
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9036 üzenetére
Ha pedig azt mondod:My wife is a true whore!She will flirt with every handsome man she comes across and will cheat on me every time she has the opportunity.akkor jelen szokásokról beszélsz azért használod a will-t.
-
koshmar
addikt
válasz
Hasaggymeg #9034 üzenetére
Psyhonaut: Eddig azt hittem, jó vagyok angolból.
-
koshmar
addikt
válasz
Hasaggymeg #9032 üzenetére
Tudom, hogy eljön...de ez egy angol nyelvről szóló topik. xd
Idéznék:
"Házas vagy? Akkor már jó öreg lehetsz"... -
koshmar
addikt
válasz
Hasaggymeg #9030 üzenetére
Ez egy szimpla példa volt.
Valóban, ha előre betervezett cselekvés, akkor going to, sőt, még Pres. Cont. is lehet. /feltéve, hogy az adott ige nem statikus/
Ha hirtelen ötlet, akkor will.Nem vagy házas egyébként... 2x előtt nem szokás Mo.-n.
Szerk.: Nem vagyok. Én hibáztam el, anteksii...vagy blööö, sorry.
-
koshmar
addikt
My wife will cheat on me. /A feleségem meg fog csalni/.
Lehet, hogy a cheat jelent mást is, én így ismerem legfőképp.
-
zoo8800
veterán
válasz
Psychonaut #9023 üzenetére
olyan csalóra gondolok, aki pl. pénzt csal ki emberekből. Vagyis hivatásszerű csaló...
a sonofab1tch, motherfuck3r is jó, de nem tökéletes -
Psychonaut
veterán
válasz
Hasaggymeg #9026 üzenetére
Hm, ezt az utolso, rovidebb szot nem is ismertem, de a jovoben szerintem alkalmazni fogom.
-
attrax
aktív tag
válasz
Psychonaut #9023 üzenetére
És a cheater az milyen csaló?
Te Psychonaut kerdes: mifele billentyuzetet hasznalsz a szamitogepeden? -
Psychonaut
veterán
-
zoo8800
veterán
Hogy mondják angolul, hogy csaló (mármint a bűnöző csaló)? Sztakin van 23 szó rá angolul
Melyiket használják, talán svindler?
-
Hasaggymeg
veterán
Az ember idővel megtanulja,hogy milyen súlyos szavak pl. a "soha",vagy "ilyen nincs" és kerüli majd a használatukat.
-
_BM_
senior tag
válasz
Hasaggymeg #9018 üzenetére
A tanárok úgy vannak ezzel, mint a parasztbácsi a zsiráffal: ilyen állat márpedig nincs!
-
koshmar
addikt
válasz
Hasaggymeg #9008 üzenetére
A Present Perfect már önmagában is kifejezheti a már szót, ezért szerintem oda nem feltétlenül kell already.
De így is jó.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #9009 üzenetére
Ja, féloff, elfelejtettem írni: ez felsőfok volt.
-
_BM_
senior tag
válasz
Hasaggymeg #9008 üzenetére
"By next Tuesday we will have already been taught for five years."
Én arra gondoltam, hogy az öt éve zajló tanítás kedden sem fog megszakadni, vagyis egész nap tanítani fognak minket megállás nélkül. Vagy akkor el kell hagyni a 'By'-t?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9011 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hasaggymeg #9010 üzenetére
Nem gab? Kovezz meg, ha nem egyre gondolunk, en az ir korol beszelek.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9009 üzenetére
"beszelni jol tudok,"...you have the gift of the gap,I reckon.
-
Psychonaut
veterán
Most jott meg az angol probanyelvvizsga eredmenye a suliba: 74% (52/70). Nem volt benne leveliras es termeszetesen szobeli resz sem. Utobbi biztosan menne, beszelni jol tudok, elobbivel sem volt sose gondom. Elegedett vagyok, de tovabbra is csak jovore (kovetkezo tanevben) szeretnem majd letenni, leghamarabb szeptember korul.
-
koshmar
addikt
By next Tuesday we will have been being taught for 5 years.
(Nem vagyok benne biztos, hogy ilyen bonyolult formában létezik-e..)Sőt, a tanárom mondta, hogy a Future Perfect Continuous+ passzív szerkezet NEM létezik.
(Ismétlem, tanár mondta).Hasaggymeg: Neszójjábe.
Amúgy igazad lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest