- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
attiati #7049 üzenetére
Ha van not és tagadás lesz a második fele is akkor either.I have not and he has not either.De leírhatod úgy is Neither I nor he has.
Célunk olyan infót szolgáltatni melyről azt godoljuk nem könnyű megtalálni;ha mi magunk kell valamit megkeresnünk az azt jelenti,hogy az elég jó ahhoz,hogy közzétegyük veblapunkon.
És "ourselves" -
attiati
veterán
Azt hogy kell lefordítani, hogy pl "neked sincs" "én sem vagyok..." "azt sem tudom"
Ilyenkor ha not-ot és neithert is teszek bele, akkor kettős tagadás, tehát not+either, vagy csak simán neither kell bele??Illetve ez a mondat mit jelent magyarul?:
"We try to provide the information that we think is not easy enough to find: if we have to look for something ourselfs, this means it is good enough to put on our site
"
-
sislaciii
aktív tag
What kind of windows skin do you use?
ez mitjelent?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Hasaggymeg #7044 üzenetére
This is the answer to the video of the Turkish prime minister's Davos speech.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
VINIKOR #7041 üzenetére
Válasz a török miniszterelnök davosi beszédére.
Answer to the Davos speech of the Turkish Prime Minister.Palesztina 1516-tól az 1. világháborúig a Török Oszmán birodalom része volt.
Palestine was part of the Ottoman Empire from 1516 until WWI.A Török birodalom 500 évig miért nem hozott létre önálló palesztín államot?
Why didn't the Turkish Empire create an independent Palestinian state for 500 years?Miért Izraeltől várják el az önálló Palesztín állam létrehozását?
Why does everybody expect Israel to create an independent Palestinian state?Ha a Palesztínok lázadtak volna a középkorban a Törökön mit tettek volna? Nem fegyverrel
verték volna le a Palesztín lázadást? Ahogy most a Kurdokat is elnyomják.
What would the medieval Turks have done if the Palestinians had revolted ?Wouldn't they have militarily quenched the revolt as they do in modern times with the Kurds?Törökországnak nincs erkölcsi alapja, hogy bárkit is kioktasson.
The Turks have no moral ground to teach others.Ez válasz a török miniszterelnök davosi beszédét bemutató videóra.
This is the answer to the video of the Turkish prime minister Davos speech. -
Steve-0
őstag
Hi, ezt pontosan, hogyan fordítanátok le?
"Intense haggling, though, is sure to ensure over who should bear the brunt of reduced exports."
-
VINIKOR
senior tag
Légyszi ezt angolul:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Válasz a török miniszterelnök davosi beszédére.Palesztina 1516-tól az 1. világháborúig a Török Oszmán birodalom része volt.
A Török birodalom 500 évig miért nem hozott létre önálló palesztín államot?
Miért Izraeltől várják el az önálló Palesztín állam létrehozását?
Ha a Palesztínok lázadtak volna a középkorban a Törökön mit tettek volna? Nem fegyverrel
verték volna le a Palesztín lázadást? Ahogy most a Kurdokat is elnyomják.
Törökországnak nincs erkölcsi alapja, hogy bárkit is kioktasson.
Ez válasz a török miniszterelnök davosi beszédét bemutató videóra.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #7038 üzenetére
Thy
Pedig nem az. -
Vasinger!
nagyúr
Logitech Z-2300 shaking my door's galass at quater volume = Logitech Z-2300 remegteti az ajtóm üvegét negyed hangerőn.
?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
sislaciii #7035 üzenetére
Hello! Would somebody please translate this?
Dear Lockerz,
I would like to make clear that xy (e-mail address xy) and xy (e-mail address xy) are my father and sister and there is not a case of multiple registrations,we only have one computer in the house.I found it safer to let you know these facts in order to avoid an eventual rejection at my next online shopping intention.Thank you for your understanding.
Your's faithfully László Czinder Jr."The real problem with reality is that there's no background music"Sunsovthabigginnin
-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok! Valaki ezt lefordítaná?
Tisztelt Lockerz!
Ezúton szeretnék szólni, hogy xy (email: xy), és xy (email: xy) az apukám és a nővérem, nem több regisztrációról van szó a Lockerzen, csupán egy számítógép van a házban. Mivel nem szeretnék kitiltást a következő vásárláskor, így szólok inkább. Megértéseteket köszönöm, Tisztelettel: Jr. László Czinder a Lockerzről. -
válasz
Hasaggymeg #7033 üzenetére
Hála és köszönet
-
Hasaggymeg
veterán
Hi Sinead,
Thank you very much for the advertisement, it sounds really good. A traditional restaurant like this will be great for us. Have you ever been to this restaurant? Could you tell me how to get there? What about the prices? Is there any website where I can find it out? Can you suggest any special dishes that I should try?
Yours,
David
2.
Hi Bobby,
There is nothing to worry about. I know that you were kind of popular in your last school, you can be popular here too, just try to make a good impression. Go to your class mates and greet them, try to join in conversations. There will be lots of sport events and other school activites where you can make friends. Everybody will be interested eager to find out more about you, don’t worry. Just don’t give short answers, be communicative/talkative. Don’t be agressive, stay patient. You know that when I moved here I was in the same situation myself, but everything turned out just fine.
Please write me a letter as soon as you canYours,
David
-
Hi all!
2009es angol középszintű érettségit kaptam házinak, két levelet kellett írni, ezeket kérném javítani.
Köszi1.
Hi Sinead,Thank you very much for the advertisement, it sounds really good. A traditional restaurant like this will be great for us. Have you ever been to this restaurant? Could you tell me how to get there? What about the prices? Is there any website where I can find it out? Can you suggest any special dishes that I should try?
Yours,
David
2.
Hi Bobby,
There is nothing to worry about. I know that you were kind of popular in your last school, you can be popular here too, just try to make a good impression. Go to your class mates and greet them, try to join into the conversations. There will be lots of sport events and other school activites where you can make friends. Everybody will be interested about you and want to find out more about you, don’t worry. Just don’t give short answers, talk a lot. Don’t be agressive, stay patient. You know when I moved here I was in the same situation too, but everything was right.
Please write me a letter as soon as you canYours,
David
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérésem: aki le tudna nekem fordítani kb. fél oldalnyi szöveget angolra, az írjon privátot.
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Agyasima
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
dabadab
titán
-
Agyasima
őstag
Az önerő-re viszont semmit sem találok. Ez nem az önrész biztosításnál, hanem az önerő pl. új autó vásárlásnál. Valakinek ötlet?
-
Agyasima
őstag
Ilyesmit kellene angolosítani, hogy: üzembentartó. Tehát egy gépjármű üzembentartója. Nem találtam rá semmi értelmeset sehol.
megoldás: registered keeper
-
carrot
tag
Tessék, keress. görgess lejjebb a 7nél vannak a 7 betűsek, persze itt mindenfajta szó megvan. Összesen 39XX szó PR-re. Szerk: smiley.
-
pohár
félisten
Sziasztok!
A problémám nem teljesen vág a topic címéhez de azért beíromNos, egy olyan angol szót keresek, ami 7 betűből áll, a magyar jelentése 6 betűs, és mind magyar, mind angol nyelven is ugyanaz a kezdőbetűje! Melléknévről van szó, és zenét jellemzi
(teszem azt promo meg ilyesmi
)
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
sagesz93
addikt
Hi!
Valaki le tudna nekem fordítani egy kis emailt magyarról angolra? Privátban küldeném, ha megfelelne. Nem lenne hosszú, kb. 4-5mondat.
Aki segítene itt v. privibe írjon, thx. -
VOid
tag
válasz
attiati #6989 üzenetére
amúgy ha egy kicsit magasabb szinten leszel már , self study könyvnek tudom ajánlani a Cambridge Advanced Grammar in Use -t , igaz h az egész angolul van de sztem érthető, elmagyaráz egy egy kisebb nyelvtani részt utána rögtön példák, megoldókulcs a könyv végén
nekem tetszik
-
-
Hasaggymeg
veterán
Carrot-fórumtársnak igaza van.Noha a fent említett esetben a progressive forma az általánosabb mert az időn van a hangsúly (MÁR 2 hónapja tanulok...lelkesedésem mégsem stb...) más esetekben a sima present perfect is helyes lehet.Ez az igeidő kissé árnyaltabb mintsem az elsőre látszik.Completion vs. duration,result vs. side effect,permanant vs. temporary vagy since last time vs. since beginning.
-
tttzshd
tag
szasztok !
Légyszi segítsetek !
Én is kaptam egy Canadai, Nigériai csalós ,vevőt ,de nem tudtam az elején és ,félig belementem.
Persze nem küldtem el neki a cuccomat ,csak megadtam a nevemet meg a banki átutaláshoz való infókat számlaszám/ iban
A kérdésem hogy ezzel veszélyben vagyok ?
Le tud venni róla pénzt ?ezt küldte ő :én meg a számlaszámom,stb..küldtem el
Hello seller,
Thanks for the Mail, Am Very Happy to hear From you
so Fast that you Want to sell your item for me. I will Like you to go
and Calculate
the Total cost of the item together with the shipping To my son
Address Through (DHL Shipping courier 2-3 Days Delivery) for his
Programmed in College and Don't Forget also to Provide me your Full
Bank Information Below for the Payment to be Made to your Bank
Account..
Here is the Information Needed for the Payment
Account Name:
Account Number:
Bank Name:
Bank Address:
Swift Code/Bank Code:Here is my son Shipping address:
Name: Sebe Frances
Address:25 Ago Tapa street mokola
City:Ibadan
Stateyo State
Zipcode:23402
Countryigeria
Telephone Number:08051855913remélem nem vagyok veszélyben
köszi !
-
attiati
veterán
Én is a pres. perf. cont. gondoltam. Bekavart az Erdélyi féle könyv. Köszi mindenkinek.
Hasaggymeg: szerintem nagyon jó a Szalai Nóra féle könyv. Mi a baj vele? Az elméletet is nagyon gyakorlatiasan közelíti meg, és mégis kitér minden szakmai részre.
A feladatok lehetnének jobban selfstudy szemléletűek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest