Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netti027
csendes tag
Sziasztok!
2007-es Excelt szeretnék a gépemre telepíteni. Amikor megvettem a gépem, próbaverzió volt rajta, amit lejáratkor töröltem, és egy új próbaverziót telepítettem. Most ugyanezzel a módszerrel próbálkoztam, de a próbaverzió letöltést követően kérte a termékkulcsot, amit nem írtam be, de nem dobta a szokásos üzenetet , hogy még x alkalommal indíthatom termékkulcs nélkül, és nem is működött a cella adatbevitel sem.
Próbáltam azt is,hogy a 2010-es office próbaverziót telepítem, viszont a telepítés elakad, úgyhogy nincs több ötletem...
Tud valaki nekem segíteni, hogy szerintetek mivel próbálkozzak? Akár egy linkkel is, ami tutira működik.
Nagyon köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50