- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Tettem pár kört a tegnapi témával kapcsolatban (lámpák ki-be) és kövezzetek meg érte (vagy vessetek megvadult mókusok elé) de arra jutottam, hogy az eredeti ötletem mentén indulok el egyelőre perces felbontásban próbálom ábrázolni a ki-be kapcsolás intervallumait Valahogy így fog kinézni:
A-E oszlopokat tudom beilleszteni külső sw-ből. Mivel a kapcsolás idejénél nekem csak a perc:másodperc fontos ezért azt a G1-ben látható fv-nyel képzem. Ha ugyanezt makróban próbálom megcsinálni akkor a következő hibaüzenetet kapom. Nyilván a szintaktikánál szúrok el valamit De mit?
Kis módosítás az érthetőség kedvéért:
A makróban lévő változók Meterlost=OFF, MeterRecovered=ON.
Csak hogy ne kavarjon meg senki hogy más a cella tartalma mint amit a makró keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest