- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
royal828
csendes újonc
Sziasztok!
Teljesen reménytelenül írok, de hátha..
Kb 1. éve készítettem egy excelt egy tutorialt végigkövetve (ilyen rendszerező, ütemező kisokos), 4 hétig csináltam mikor volt rá egy kis időm, de lejelszavaztam, mert céges gépen és szerveren csináltam, és olykor egyesek szeretnek kutakodni más dolgai között..
Most szerettem volna elővenni, de már mindent kipróbáltam és semmi sem működik, szóval valami nagyon zseniális jelszót találhattam kiVan rá bármi módszer, hogy ezt feloldjam és hozzáférjek?
Fontos, hogy nem a munkalap van jelszavazva, hanem az egész fájl. Próbáltam rá keresgélni megoldást, ha a kiterjesztését átváltoztatom tömörített fájlra és megnyitom, nem működik, szerintem ezt már kivédte a Microsoft, még munkalappal működne, teljes fájllal nem. Hibaüzenetet dobál, vagy üres fájlt jelez.
Ha valamelyik tömörítő progival megnyitom és mutat is fájlokat, amiket meg txtben meg tudok nézni, nem látok semmilyen értelmező programkódot, csak 45ezer karakternyi kriksz-krakszotBármi ötlet, tipp?
Se időm se energiám nem lenne most újracsinálni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest