Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám az excel-lel, igaz nem biztos, hogy a jellege ebbe topicba illik, de hátha tud valaki segíteni.
A hiba a következő:
Excel 2003-at használok a munkahelyemen, és most kaptam egy másik gépet. Négymagos processzor, 2giga memória, mert 3d tervezéshez is használom. Viszont Excelben dolgozom egy táblázattal, és ha görgetem le vagy fel, akkor egy idő után kiírja, hogy a teljes megjelenítéshez nincs elég memória. Pedig a 2gb-ból csak kb 350 mega van használatban.Erre tud nekem valaki megoldást?
Előre is köszi
Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Micro Four Thirds
- Óra topik
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Filmvilág
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50