Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cortez25
senior tag
viszonylag egyszerű kérdésem lenne.
kaptam a főnőktől egy excel táblát ami statisztikai adatot mutat a termelésről. számok vannak benne 1-100-ig, véletlenszerűen,és a számok rendszertelenül ismétlődnek...ez egy jó nagy tömb. kitalálta a jóember,hogy neki kell egy olyan, hogy beüti a számot az egyik cellába és azokat a számokat megkeresi a tömbben. Valami mennyiségi statisztikának kell neki,hogy adott időegységben mi zajlott a termelésben....asszem. Lényeges,a hely mert az oszlop és sor metszésében lévő szám adja az infót... Nekem nem árulta el. De ez a kérés...
próbáltam a kersőfüggvényeket de nem jött öszze. Kis segítség kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50